60901
-
Ezek a nagy problémák vazze, jó hogy már felnöttem, hogy áttlépjek ezeken a virtuális hülyeségeken... -
nalgae #31045 Senki nem mondta, hogy nincs vele gond, egyszerűen arra akart rávilágítani, hogy ne egy olyan játékkal példálózzatok, aminek volt már 6 éve kijavítani a hasonló jellegű problémákat. Lehet tényleg dobálni a sarat az SWTOR-ra, attól még kevés játék mondhatja el magáról, hogy ennyire relatíve kevés komoly problémával állt indulás után, és már reagálnak is rá. Ha ilyen ügyesen meg tudjátok mondani, hogy mennyi idő lehet egy ilyen hiba kijavítása, lehet jelentezni programozónak a bioware-hez. -
Kasadya #31044 /facepalm, double
de nemakarok szarfejnek tünni ezért kérlek 2x3x nézd meg a 31040-et.... -
Szerényebben öcsém, kapd le magadról a superman pizsidet. -
Hiába 3 hetes. Ezeken (is) buknak az MMOk sorra, hogy olyan fos a combat amilyen. Az meg totál mindegy hol készült a videó. Nem számít mennyi msed van. Ez valós, fennálló probléma. WoW meg fos volt elején, de az ability resoponsiveness már akkor is kiemelkedően jó volt. -
Kasadya #31041 kérlek az ilyen hülyeséget magyarázkodásnak felejtsd el.....tényleg sajnálatos,hogy a hozzád hasonló játékosoknak LÖVETE nincs miért is ÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI probléma az ability issue. Én elhiszem neked ez igy rendben van,de sajnos nemvagyunk egy szinten valószinüleg játéktechnikai tudásban ezért nincs halvány lila segédfogalmad sem arról miról is beszélünk... -
Kasadya #31040 najó uccsó,mert itt még beszéd is van sry nagyon belelovaltam magam a támába!
-
nalgae #31039 Csinálhatunk ilyen videókat, de ez nem igazán bizonyíték semmire, pláne hogy nem látok rajta sem FPS-t sem lagot kiírva, másrészt pedig ha megnézitek a wowos videó a puszta kellős közepén, az swtoros pedig gyakorlagilag a legforgalmasabb helyen - az imperial fleet-en készült. Részemről ez így eddig csak sárdobálás. Nem mondom, vannak bőven issuek még az swtorral, de ezeknek nem kéne ekkora feneket keríteni, mint amilyet egyesek csinálnak. Könyörgöm, 3 hetes a játék, zseniális történeti szállal, egy remek világban. Bírjunk már várni egy kicsit. -
Ez a WOW-os vid egy hónappal a megjelenés utáni állapotot mutatja mint a ToR-nál vagy a 6 évvel utánit mert nem mindegy.
Akik a WOW-val példáloznak valszeg nem voltak ott az indulásnál mert egy rakás szar volt az egész. -
Kasadya #31037 ahogy most tolom a PVP-t az kb. úgynéz ki mint azok az emberek akikre ha összefutottam aránában csak sirtam a röhögéstől,hogy ez miafax honnan jöttek csóringerek....2x futottam körbe mire 1x eltalálta az irányt,hogy merre állok és rámütött véletlen egy autó attackot,de már halott volt:P:)
pedig én még fényévekre vagyok egy igazán ügyes PVP játékostól tudásban -
Elvileg a hónapban már kéne jönnie fixeknek. Na most 1.1ben nincs. Előtte meg utána lesz még 1 karbantartás. Max akkor jöhet valami kis patch formájában. -
Kasadya #31035 pazmeg ez lenne a CORE issue amivel foglalkozniuk kéne.....most azért halasztgatják,mert komolyabb a probléma az endzsinnel mintsem azt gondolták/ják?
ha ezt sürgösen nem fixálják bazisokan fognak záros határidőn belül lelépni...és nagyonsokan nemfognak játékot megvenni max kiröhögik:S:( -
Hát ha te mondod. :D -
Kasadya #31033 még egy példa vid annak aki nem vágná miért tépjük a hajunkat....
-
Eljutott. Már volt válasz is rá.
"
During the development of Star Wars: The Old Republic, we’ve been paying a lot of attention to the game’s responsiveness. As pointed out by some people on the Forum, a very responsive experience is one of the factors that separate the best MMOs from the others. This is something we are fully aware of and take extremely seriously.
Several of the issues brought forth by the community have already been dealt with and you should see the fixes integrated in coming patches, including those coming this month. Every lead mentioned on the forum is being investigated and I cannot stress enough how useful your feedback is – especially when coupled with the level of details found in some of the posts.
So I’d really like to thank the community for this very constructive feedback.
Thanks again and best regards,"
Ennek ellenére 1.1es patchben ami ugye már hónap végén jön erősen nincs semmi változás. -
nem túl sok fogalmad van az itt történtekről, úgyhogy szerintem lapozzunk :)
gero a guild társam, és kurvára adok a véleményére, ha kritizál, azt okkal teszi :) -
ehhez még hozzájön az is, hogy sokszor "beragad" a skill és 3-4* meg kell nyomni, hogy eltolja ha keybindingeket használsz. -
hát őszintén ezek tényleg nagyon valós, és jól megfogalmazott vélemények, remélem, eljutnak a programozókhoz -
Te jó ég, valaki kritizálni merte a játékot? Nahát. -
Kasadya #31027 kis szemléltető videó.....igaz ez PVE ,de PVP ben iylenfoku késéssel szart se érsz.....van 1-2 képesség meg class aminél nem számit,de az,hogy én már rég trinketeztem vagy castoltam egy healt vagy toltam egy reakciót egy akcióra ÉS még mindig nem csinálja a kari az vicc b+
-
chris vol.2
-
Kasadya #31025 jól megmondja a srác!
Mostmár eszméletlenül idegestől,hogy rohadtul NEM AKKOR ÉS NEM AZT csinálja a karakterem PVP-ben amit én akarok......
It is the feeling of connection between the person behind the keyboard and the Avatar that is being controlled. Basically, the better the Character Responsiveness is, the smoother the Game Plays! You may HATE World of Warcraft and believe it is the worst abomination on the planet... that is fine. HOWEVER, you "must" objectively admit that it is the absolute, smoothest Character Responsiveness in a Western Available MMO ever.
If you are a WoW player, and have played WoW with any amount of skill, competitiveness, you cannot help but cringe when in a Warzone in SW:TOR. It feels unresponsive, frustrating... as if something is wrong with you! but there is nothing you can do about it!
If you have never played WoW, perhaps you come from SWG or EQ2 or Rift etc. that is fine! You are WELCOME in this thread, it is not WoW Players against the Rest! I just "need" you to understand that SW:TOR is "noticeably" and "objectively" bad in this crucial department. I am not writing this because I am trolling or because I love WoW, on the contrary. I am doing this because I want SW:TOR to be amazing, I love so many aspects of this great game... but if this is not addressed it "will" die like every other one.
From here on I will say 0.5 for emphasis but reality is 0.2, 0.3 (ANY) Ability Delay is unacceptable.
And here is the real problem. It is so important because MMO gaming has become so "tight", so competitive and so smooth (through WoW), that it is completely and absolutely unacceptable for an ability or animation to be delayed by 0.5 seconds.
0.5 seconds is a lot of time, to our visual cortex. 0.5 seconds is the difference between interrupting a CC of the enemy player or not (and thus being disadvantaged/dying). 0.5 seconds is the difference between landing a Taunt on the "add" that just came into the room and thus having it come to you or it one-shotting your healer and thus wiping on the Boss you've just spent 3 Days wiping to.
ez a legkeményebb egy gyerek irta aki ilyen versenyeken indult már:
WC3 Tournament Player
WoW Tournament Player
CS:S Tournament Player
"Speaking from a professional gamer's standpoint, the game is simply unplayable. It is barely possible to outplay your opponents with a 2 second median reaction time. Olympic is .4, I'd settle for .8. It is hilarious how they were bragging about taking subscriptions away from World of Warcraft when anything in this game after the single player parts might as well have been made in 2003... by Blizzard, and then discarded so their game would actually be successful.
I can interrupt my own instant casts. There's at least a 1 second delay on every single one of my abilities(even instants not on the global) with a professional gaming computer and 3 MS. I live right down the road. You should hire me, throw away the Hero Engine and maybe we can fix your issues.
-
healerből a sorc/sage a legjobb a játékban -
Hol írtam azt hogy ugyanaz? Azt írtam, hogy PTRen már a queue se működik -
Healert szeretnék indítani, commando-n gondolkoztam, de azt olvastam a fórumokon, hogy a sage magasabb szinten sokkal jobb. Szerintetek is? -
1Darton1 #31021 ability delay =/ ability queue -
Ez -
Az micsoda? -
Nem ígérem mert napról napra jobban borít ki így csak nőni fog a száma :p -
cunning -
Tababo #31016 jelenleg szar. majd javítják DE most szar.
ez az igazság és nem félrevezetés.
folytathatjuk ha akarod -
Melyik statra érdemes gyúrni a healer operativenak? -
Nephin #31014 A HB-n egész jó az arány. -
Gunslingernek milyen szakmákat javasoltok? -
megígéred nekem, hogy ma már többet nem írod le az "ability queue" kifejezést?
sőt, ezentúl maximum napi 1x lehet rinyálni emiatt, mit szólsz? :D -
Leszedtem én is PTRt tegnap. Hát az egy dolog hogy 60 fpsel megy kezdőn, de egyedül voltam és még ígyis volt, hogy indokolatlanul ugrált fps. Ability queue meg el van cseszve így a combat még szarabb, mint volt :D Ticketet meg nem tudtam írni, mert nem működött... Remélem tudják, mert ha így kijön livera az ability delay mellé akkor újabb öngól. Bár kétlem, hogy ezt nem veszik észre. -
Tegnap voltam olyan huttballon ahol 12(!) sorci volt. -
Valszeg azért, mert minden Sorci DPS-re talentel inkább ...
Kipróbáltam a Huttball-t valamelyik nap, voltunk egy páran sorcik, én voltam a legkisebb a magam 23-as szintjével (És bizony még messze vagyok a komoly healtől ...)
Ettől függetlenül mindkét körben én healeltem a legtöbbet (Valamint én osztottam ki a legkevesebb damage-t :) )
Healer-ként nem olyan nehéz partit találni, viszont úgy veszem észre, ahogy lépegetek előre, egyre több az olyan parti, ahol nem gondolkodnak az arcok ...
Alacsony szinten tök jókat játszottam, most toljuk a heroicot, cc-zek egy mobot, erre nekiugranak, vagy ott AOE-znek mellette ... Meg magukra húznak egy valag mobot, aztán elhullik szépen mindenki ... Hiába mondom el 2-szer, hogy jelölök, menjenek a CC-k, aztán lehet ütni a többit, repül is a kézigránát, meg megy az Overload ... köszi ...
Vagy nem először találkozok olyan emberkével, aki leáll ütni egy mobot ... És nem látom, hogy bármilyen skillt használna ... Szóval érdekesek ezek a partik mostanában ... -
Hidden Beks-re gondoltam, mint ajánlott pve szerver. -
MaRee #31007 Az imperialok SOKKAL többen vannak, legalábbis Ahto cytin.