Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
igen

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

miért van az, hogy én elsõre felfogtam, hogy mit kell bevinni az átvételhez? most vagy én vagyok átlagon felüli, vagy.... :D

BlackShadow
jolvan.. beviszem nekik ezt a szart is..
bocsi az értelmetlenkedésért, csak éppen az aszimmetrikus interdependenciákról tanulgatok mai zh-ra :D (ahogy látszik, nagyon figyelek :D)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kell nekik a végleges rendelésrõl a visszaigazoló mailben levõ szám és a preordert tanúsító számla száma

Torzonborz
emailben kaptál egy értesítõt ott van egy azonosító + ha a preorder árát be akarod számíttatni a végleges árába akkor kell még a számla szám is. ennyi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem. A számlán van egy szám. Az kell nekik.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BlackShadow
ah szal annak száma = rendelés száma amit mailben kaptam.. :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ne feledje magával hozni a pre-order számláját (vagy annak számát)

BlackShadow
scusi duplapost -- most én leadtam rendelést ahova beírtam a számlaszámot.. most ez nem elég? el is kell vinni nekik a számlát??

BlackShadow
viszont van különbség aközött, h vmit tudásból mondanak és amit utánajárással :)

CD Galaxis:
Frissítés 2011.12.12.: A szállítmány beérkezett üzletünkbe, akik visszaigazolt foglalással rendelkeznek az elsõ szállítámányra, azok az azonosító szám birtokában át tudják venni üzletünkben a választott kiadásokat. Kérjük amennyiben pre-order beszámítást szeretne, ne feledje magával hozni a pre-order számláját (vagy annak számát).

Ja de a gáz fõleg az hogy a support is a google map-ot használja a válaszaid ellenõrzésére :D

GW2: Dragonknight.5302

Sir Quno Jedi
Ebbe az a gáz, hogy egy gúgli meppel ezen kérdések szinte mindegyikére könnyedén lehet válaszolni. Amire meg nem tudsz, arra õk sem tudhatják a választ, így aztán értelem nuku.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

darth devil
Engem nem zavar, csak elsõ alkalomkor volt ilyen, azóta simán rendelek tõlük.

War, war never changes.

BlackShadow
supportosként is dolgozom, és tömérdek nigériai csaló használ már-már perfekt magyarságot levélírásban. gondolom hasonló elvek alapján telefonálgatnak ez ügyben :)

Forolto
én már azt se értettem,hogy miért kell az ilyet szóban?Szó elszáll.Meg is írtam neki,erre válasz,hogy ez nekik szabály.

darth devil
Azt tudják, hogy ma és holnap is melózom reggel5tõl este 11ig, ezért fogtam magam és pickpack pontra kiszállíttatom, ingyen és kényelmesen elballagok érte szerdán vagy csütörtökön.

War, war never changes.

Forolto
hopsz,tõlem azt nem kérdezte. :)
Még kérdezett néhány baromságot,majd azt mondta,hogy engedélyezi a rendelésemet.De most öszintén,mi a faxnak az ilyen support?El tudom most képzelni,hogy ehhez a játékhoz rendelnek game cardot az amcsiktól mennyi kérdezõt kell hívni. :) S mennyien fognak erre válaszolni,hogy kié a bankkártya.Ja az apukám testvérének a lányának a barátja,aki kölcsönkapta a huga ismerõsének a sógorától. :) Ezt most nem is tudnám angolul elmondani. :)

LSC
mit tudják ezt az iskolás kisfiúk:)

Én nem izgulok, de mivel dolgozom reggel-öl estig,í gy meg kell szerveznem, hogy mikor tudok odamenni!!!!!

De legalább továbbra is nõ a szakálla.

Ozzyehh
Bele is halt, és ki is tömték <#eljen>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Torzonborz
nemind1, van aki dolgozik és csak ma tud elmenni érte.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

darth devil
Nekem semmi ilyen nem volt, felhívtak egyeztettük az adatokat amiket megadtam és kész. :D Ilyen szomszéd utca meg reptér nem kérdeztek. :D
Csak a bankom hív fel random, h tényleg én vásároltam e a kártyámmal x dollárért. :D

War, war never changes.

Forolto
Uristen mennyi baj és gond az egyetemi évek alatt...tanulni kell.Ezt már Lenin is megmondta.:)

darth devil
Mit izgultok? Nem mind1, h ma vagy holnap mész el érte? Semmivel nem leszel elõrébb.

War, war never changes.

EVE-hez vettél GTC-t? Nálam a szomszéd utca még okés volt, viszont amikor megkérdezte, hogy mi a legközelebbi repülõtér, akkor majdnem röhögõgörcsöt kaptam. Mert én mondtam a Ferihegyet, nála meg jelölve volt a budaörsi is. :)
ja, ertem :DD
early accesre már 50es akarok lenni:D

Valaki hívta ma már a CDGalaxist?

Omlás
Szerintem inkább : <#phone> ticketet úgysem olvasnak <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ozzyehh
Nekem is megvan már a kari név, ha valaki bemeri foglalni írok egy ticketet a bw-nek<#idiota>

11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
07.26.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order

Én megnézem melyik szervereken lesz a többség, befoglalok 8 karakternevet mindegyiken aztán vissza a tanuláshoz!

LSC
legalább az utolsó 1-2 napot próbáld még meg utána már esélytelen mindenki tudja.

Van itt esetleg fórumozó oktató esetleg, aki a preorder idõmet dinamika 2esre cserélné?:)

Ozzyehh
Jah.. vizsga idõszak... most is a tételek fölött görnyedek és mivel ide írogatok láthatjátok mennyire tanulok <#banplz>

Depresszió az, amikor elsõ körben írtad be a kódot, és tudod, hogy még 2 hétig házikat és vizsgákat kell csinálni.
Beszoptam..., ha vmi öngyilkosságosdi lesz a tv-ben star wars témában, többet nem írok ide:)

persze mert megint skippeled a parbeszedeket, minek rohansz?:)
Ozzyehh
Szerintem kora délután 1-2-3 fele már ott lesz

én már lvl 14nél járok. nem tudom play gomb másnál miért nem aktív.

lassan megérkezhetne a cdgalaxishoz a fizikai pack:)

LSC
nem semmi depresszió alakul ki egyeseknél 1 nappal early elõtt, mi lesz ha 12:59:59-kor spammolod a launchert és nem fog "világítani" a playgomb? Omg mass suicide!

Forolto
Erre volt egy sztorim,amcsiktól rendeltem egy game cardot,nem ehhez a játékhoz,de mind1 és mivel ennél a cégnél elösször rendeltem,egy másik kérdezõbiztos cég tehát nem az a cég akiktõl rendeltem a kártyát,már a nevét nem tudom fel akart hívni.Namost vasárnap délben rendeltem a kártyát 5 percen belül jött a mail,hogy fel akarnak hívni s mivel paypal-on keresztül rendeltem,ahol meg kellett adnom a telefonszámomat már kérdezte is,hogy ez a szám eredeti-e az enyém és hogy beszélni kell velem.A cég portlandi volt és mindenféleképpen szóban akart velem beszélni.Felkészültem rá,a tört angolságomat is elõvettem és a levelem elküldése után 1 perc után hívott is.Kérdezte hol lakom,ÉS MI A SZOMSZÉDOS UTCA NEVE (!).Többek között a bankkártyámról kérdezgetett,milyen tipusú.Namost le kellett diktálnom a nevem:Szakács névben kapásból a CS elmagyarázása nehézkes volt s mikor arra gondoltam,hogy a selyem utcát ahol lakom hogy mondom el neki egyszerûen Silk utca lett. :)

Torzonborz
omg nekem nincs history most akkor mi lesz omg !!!4444négyjajajb+

<#vigyor>

a.carkey
Jó ez így, legalább be tudok lépni és elvileg minden rendben. :)

A medve nem játék.

Omlás
Meg kellet volna "szerkesztened" a képet és egy aktív play gombot oda biggyeszteni :] Fel pörgött volna kicsit a topic :]]]]

Fenrir
11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
07.27.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order

A halál csupán a kezdet...

a.carkey
... és kb. így néz ki jelenleg a launchered bejelentkezés után:

A medve nem játék.

Omlás
És valószínû, hogy telefonon kell majd zaklatni a supportot, ne felejtsetek el lélekben felkészülni erre is :]

<#banplz>