Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kifejezetten open pvp-s map-okon kívül (illum, tatooine) nekem eshet egy szintén köztársasági valaki PVP szerveren mondjuk a koztársasági kezdõbolygón, vagy a másodikon, harmadikon?

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Sir Quno Jedi
De õ visszajött az idõbõl (ahol már õk a birodalmiak) és tudja mi a jóság.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na csak felkerült a régi lemez a régi nótával. 😄
Ilyen ez az mmo mûfaj, nem a megtett út a leglényegesebb, aminek a végén ott a "The End" felirat, mint egy single player játékban. Ezt minimum csak "máshogy" élvezhetõre lehet csinálni, ahogy a Bioware is csinálta, a lényeg az egymással vagy az egymás ellen való küzdés marad maximum szinten, az összes elérhetõ képességed birtokában, megfelelõ kihívással és motivációval, hiszen bárhogy is van, a fejlõdés csak egy véges idõszak, míg a max szint végtelen. Akik sietnek ezt akarják mielõbb elérni. És itt kezdõdnek a bajok a legtöbb mmo-nál, hogy nem jutottak odáig, hogy megfelelõ end-game tartalmat rakjanak bele. A játékos hibája? Már miért lenne?

Torzonborz
ööö Boba Fett nem volt birodalmi csak elfogadta a megbízásukat ! 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

SZVSZ félig a nagyon gonosz miatt, félig meg öngerjesztõ, hogy mindenki azért jön birodalmi oldalra pvp-ben, mert a köztársasági oldalon kevesen vannak, és nem akarja, hogy lezergeljék.

BlackShadow
tévedés, a birodalom a béke és egyensúly fenntartásához muszáj. nélküle az egész rendszer sebezhetõ és gyenge.. ahogy ez az SW történetében számtalanszor kiderült 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nem értem, h miért akar mindenki nagyongonosz birodalmi lenni. Én biztos, h a Köztársaság színeiben fogok játszani 😊
Persze, ezt vágom, csak érted, nem arra akarom kiképezni magam, hogy a kiképzés után is csak egymást ölhessük 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Sir Quno Jedi
Jobbat mondok kihoznak egy féláras SWTOR edition-t, amivel CSAK republic hõst lehet indítani (és így ezzel az elõfizu is felébe kerül).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a pve és a pvp szerverek között játéktechnikailag annyi különbség van, hogy a pvp flaget pve szerveren te teszed ki, pvp szerveren pedig állandóan ki van rakva.
hogy a pve szerveres community mennyire fog open world pvp-zni, az egy jó kérdés.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Van két open word pvp terület, és terveznek még többet is.
Alapvetõen birodalmi öli a köztársaságit, de pl a tatooine-i open world pvp-ben mindenki ellened van, akivel nem vagy egy groupban.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Sir Quno Jedi
Kénytelen lesz a BW fizetett bérköztársaságiakat szerválni (koreaiak jó pízé megteszik), mert az usákok pistikék szétunják majd az agyukat az empire oldalon és õk ugye nem kihalt warzone-okért fizettek! 😄DD

Esetleg, ha van eszük tesznek be botokat, mint némelyik régebbi sokbotos FPS-be, vagy befogják a fejlesztõiket és tesztelõiket is republichuszárnak, de még a takarítónõket is... 😄DD

ilum es tatooineon vannak pvp mapok, amik pve szervereken is pvp zonak.

Nem, tök szórakoztató egymás ellen menni néha, és hallgatni az anyázást ts-en, vagy anyázni amiatt, mert megölt a guildtárs.
De mégiscsak azért csináltuk a guildet, hogy egymással játszunk, és ne egymás ellen 😊

azt ne felejtsd hogy nem mindnenki akar pvpzni lowlevelen, szerintem sokan csak 50en fognak addig meg questelnek es elvezik a storyt, en pl igy tervezem. persze nem kizart egy-ket warzone is kozben (ja es endgamet pvpzni akarom)

Kérdésem lenne a jobban informáltak felé.

Köztársasági oldalon indulnék mindenképpen, és szeretnék PVP-zni is, de csak akkor, amikor azt én is akarom. Nem tudom, hogy PVP, vagy PVE szerverre menjek. Tudom, hogy warzone PVE-n is van, de open world PVP is van ott egyes bolygókon, vagy az egyáltalán nincs?
PVP szerveren csak köztársasági vs. birodalmi PVP van, vagy köztársasági ugyanúgy nekem eshet bármikor questelés közben?

Köszi elõre is.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Tény, hogy sokkal jobb a birodalom, mint a köztársaság. Feelingesebb.
De annak idején is váltottunk Destro-ról Orderre, mert hiába volt coolabb a destro, kevés order volt, nem volt kit ölni. Túlerõ ellen mindig viccesebb harcolni, van kihívás meg van folyamatos szórakozás 😊

Nagyon rossz érzés saját guild társaid ellen menni.
Oké hogy így legalább profi pvp-sek alázzák bénaságomat, de valahogy illene legalább ezt kiszûrnie a Bioware-nek, hogy saját guild ne legyen már ellened.
Igaz... :/
Lassan már kezdem kényelmetlenül érezni magam, hogy empire oldali szeretnék lenni. Szeretem a kihívásokat, az 5:1 arány pedig nem annyira kihívás.

Sir Quno Jedi
jelesül, én ezért:

Swtor.com fórum sírások alapján úgy tûnik, hogy más szervereken is jellemzõ, hogy a 3:1 arányban van az empire a republic-hoz képest.
nightmare landsen (pve) kb. egyensúly van. ott van a reso 100-120 fõvel a lázadóknál, a hungarikum kb. 90-95 fõvel birodalmi oldalon, és a kessel runners még olyan 35+ fõvel szintén a lázadóknál (õk még a the red eclipse szerveren vannak feltüntetve). de ahogy néztem a szerver eloszlását, van egy cca. 500 fõs angol birodalmi guild, meg egy kb. ugyanekkora orosz a másik oldalon.

Ok, az egy dolog, hogy jön még sok játékos. Csak kérdés, hogy erre a szerverre jönnek-e, másrészt meg az eddigi warzone-jaim aránya alapján kb 5 az 1-hez, vagy még rosszabb a republic-empire arány. És ennek a következõ két napban az ellenkezõjére kéne fordulnia az új játékosok tekintetében, hogy kiegyensúlyozott legyen.
De nem hiszem, hogy kb mindenki birodalmi július és október között rendelt elõ, minden köztársasági pedig utána...

Nálunk is pl még az emberek fele nincs bent.

Egyelõre Ahto City ebbõl a szempontból jó választás volt, nincsenek sorok, és tegnapi körkérdésnél mindenki 50-100 körüli pingeket mondott.

Hogy ez késõbb open world-ben hogy jelenik meg, vagy hogy örökre huttballozni fogunk, azt még meglátjuk. 2. napnál tartunk csak.
Az ok egyszerû: a birodalom coolabb 😛

Nekem az összes SW részbõl a kedvenc karakterek általában birodalmiak (Darth Maul abszolút elsõ helyet élvez nálam 😊 de Boba Fett, Vader nagyúr, Palpatine császár mind iszonyat jó karakterek. Persze másik oldalon meg ott van Han Solo (a másik nagy kedvenc), Mace Windu.
Rá kell döbbenjek, túl sok kedvencem van 😛

Gondolom azért mindenki tisztában van azzal, hogy a játék még meg sem jelent! Talán várni kellene egy-két hónapot, és látni a helyzetet. És nem utána bánkódni.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Sir Quno Jedi
Mert a mi természetes szövetségeseink mindig is a tengelyhatalmak voltak (németek, meg japán stb.), aztán megszálltak minket a történelem során párszáz évre összesen stb. Ergó a mi nemzetünk értelmesebbjeinek (ezek lennénk mi?) nincsenek illúziói, mi tudjuk melyik oldal az örök nyerõ! 😄D KámtódöDARKSZÁJDwehaveKÚKÍZ!

Pluskast
Plussz még ott vannak azok is akik 20-val jönnek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szerintem majd javul a helyzet a normál starttal, az early accessesek azért tájékozottabbak az átlagnál (bár van egy-két ellenpélda...). Mi lehet az oka, hogy ennyire túlsúlyban van a magyarok között a birodalmi oldal?

picket
Ha nincs a játékban, majd alt-tabolsz, és megkeresed a megfelelõ oldal adatbázisában vagy hozzászólásaiban.

ಥ_ಥ

Volt a facebookon egy preorder számosság dátumokra bontva, elvileg most tart kb 50%-nál a beengedettek száma. Persze lehet, ez is trollkodás volt.
A sírások és ezen infó alapján elvileg felduzzad a játékosok száma a következõ két napban - volt is egy SWTOR fórum beírás valami hivatalos arctól, hogy mától/holnaptól már lesznek sorok is.
Meglátjuk.

Pluskast
"Bár akkor meg jönnének a "nem azért vettem játékot, hogy regényt olvassak meg gondolkodjak" emberek és telesírnának minden fórumot."

Sajna ezért lesz minden játék egyre egyszerübb. Pedig ez nem lenne rossz itt sem, és akkor még eggyel több indok lehetne amiért nem szabadna elpörgetni a beszélgetéseket.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sir Quno Jedi
Engem a sztori igat, ergó olyan szeróra kell mennem, ahol AZONNAL bejutok, nincs várakozás, lassulás stb.

Plusz nyilván a másfél órás sorbanállás sem jó Tomb-on.
De az se, hogy majdhogynem több Sárkány Lovagrendes ELLEN harcoltam eddig, mint nem ellenük...

BlackShadow
van vészstratégia költözéssel egyébként?

#26158:
vicces nézni, ahogy minden ország kerüli a másikat, és közben mégis együtt akar lenni a többivel 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nem kellett volna kiírni talán külföldi oldalra. Mint azt tudjuk, a magyarok úgysem tudnak angolul <#circling><#vigyor2>
Bár nem tudom, miért nincsenek sokan a szerveren, de remélem lesznek. Meg nem is az a lényeg, hanem hogy az arány változzon meg végre, és legyen sok köztársasági...

Ez tipikus mmo betegség. Mindig lesznek sokan akiket egyáltalán nem érdekel, hogy mi a története egy adott questnek vagy, instancenak vagy bárminek. Nekik csak az számít, hogy minél hamarabb kimaxolják a karit aztán fórumokon vagizzanak vele, hogy õk már 1-2 nap alatt max szintûek.

Mondjuk itt azért megjegyezném, hogy sok mmoban a questek vagy a történet kritikán aluli és tényleg nem nagyon éri meg elolvasni a szöveget + a térképen meg minden szép nagy jelekkel jelölve van.

lehetne egy kicsit kevesebb info a térképen és akkor jobban oda kéne figyelni a szövegre. Tudom, hogy nem a legjobb példa, de pl swgben voltak olyan questek ahol nagyon kellett figyelni, hogy mit mond az npc mert egyébként nem találtad meg. Térképen nem mutatta. Tudom, hogy volt több játék ami hasonló elven mûködött. talán ezeket kellene visszahozn i.

Bár akkor meg jönnének a "nem azért vettem játékot, hogy regényt olvassak meg gondolkodjak" emberek és telesírnának minden fórumot.

Sztem ezek is meg azok is, akik csak végigrohannak mindent, kiesnek az elsõ hónapokban aztán majd szarozzák a játékot mindenhol.Majd jön a következõ és akkor oda rohannak át.
Jeffjohnson
dede: "«Hungarian PVE server: Ahto City Hungarian PVE server: Nightmare Lands proof: swtor.hu»"

PiszkosFred
Nem, ez a mi bajunk, mert nekunk kell "vegighallgatni" a powerleveling utan kovetkezo sirast, trollkodast es egyeb marhasagot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gyors google 3 értékelhetõ találatot hozott fel, egyrészt az askajedi.com ugye a mi unofficialjainkat is kiírta, reddit-re dis74 postolta ki (felteszem Disorder), és végül:
Szervernaja Drama egy orosz oldalon, összeszedve a "nemzeti" szervereket.

Tehát nem kell parázni, Ahto City nem lett "magyar szeró a külföldiek szemében".
Nem igazán értek egyet ezzel ha a klánvezetõ és az officerek odafigyelnek illetve hozzájuk beérkeznek a panaszok akkor nekik kötelességek lépni. Figyelmeztetni 1*-2* harmadikra meg megválni tõle...
Sok vezetõ azért fogadja be minden jött-mentett mert nagy klánt akar sok aktív játékossal.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Sir Quno Jedi
Jaja, engem is a sztori érdekel, nem a powerlevel. Csak murva idegesítõ, hogy mire én bejutok szabályosan (az official 20.-ai kezdéssel), addigra nyüzsini fognak az 50-es elmbetegek. Kissé gáz így PvP-zni...

nyugi utána félnapos alvások jönnek, de meg lehet csinálni.

@Jeff: az õ bajuk.

Jeffjohnson
Csak saját maguknak teszik tönkre a játékot. Mert ez 1 dolgot jelent, hogy nyomkodják a space-t és ezzel minden párbeszédet elpörgetnek és ezzel tönkre teszik maguknak azt ami a játék legfontosabb része. Bio éveket ölt bele, hogy minden beszéljen legyen story és ezek az emberek ezt szimplán átpörgetik. Persze joguk van hozzá csak aztán ne jöjjenek a mellüket döngetve, hogy hol a content. Hát apukám az ott van valahol a space gomb alatt.....

Sir Quno Jedi
Azé aki közel egy héten át napi 20 órát játszik az szimplán meghalhat, mivel beszámítva a szükségleteket alvásra már nem nagyon marad idõ...

a pár nap jelen esetben napi cca 18-20 óra környéki játékot takar. 5 nap esetén már 100 óra körüli mértékrõl beszélünk. reális.

Jeffjohnson
Szerintem olyan, hogy normális nincs, mindig vegyes a társaság ha meg kijelölt szerver meg minden magyar ide jöjjön akkor meg tényleg mindenféle ember bekerül.

Sir Quno Jedi
Azé az durva, hogy sima kveszteléssel szabályosan el lehet érni pár nap alatt az 50-et?!

Sir Quno Jedi
Deee... akkor ha ez magyar szeró lett a küldföldiek szemében is, akkor nem az angolul beszélõket kéne büntetni a general chat-en?! Aki nem magyarul beszél, azt kiközösíteni??!?! 😄DDDDDDDD

A külföldi oldalakra történõ beírással nem értettem egyet, szerintem nem kellett volna. Viszont ha normális az ottani magyar csapat, nincs generalchat-spammelés stb., akkor nem hiszem, hogy nagy gond lenne. Persze nem tudhatom elõre természetesen.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)