Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mar ott elrontottad, hogy nem tudod a valaszt rendesen, meg alap hogy nem adunk meg ekezezetes jelszot, valaszokat...rajtad mar a legelso rinyalasaidon, a beta utan is latszott, hogy neked meg sok gondod lesz az eletben 😊

A CD Galaxis kiírta a honlapjára, hogy a játékhoz szükséges jó angol nyelv tudás, innentõl kezdve a te bajod, ha nem tudsz.
Plusz azt is, hogy semmilyen support nem az õ felelõsségük, hanem a Bioware-é és az EA Games-é, és a supporthoz is angolul kell tudni. Szóval nem nagyon tudsz velük semmit sem csinálni, max elhajtanak a vérbe. Keríts egy ismerõst, aki tud angolul.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Asperot
Egyszerûen, röviden, érthetõen: Nem!
Csak a megjelölt support segíthet.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Irtam az EA magyaroszágnak egy levelet Õk lehet segitenek?
Végülis EA játék.
Ez van a CD-galaxis odlalán:"Kérjük ne feledje, hogy a játék kizárólag online játszható, havidíjas, és használatához angol nyelv ismeret szükséges. Bárminemû technikai támogatást - jogi okokból - kizárólagosan csak a kiadó tud nyújtani angol nyelven (jellemzõen a felhasználói accounton keresztül)."
Szerintem minden lényeges infot leírtak az oldalukon a játékkal kapcsolatban.
Neked a supportton keresztül kell megoldanod a problémád, ha egyedül nem megy kérsz segítséget valakitõl.
Asperot
Azért legyen már legalább egy ismerõsöd, akinek megy annyira az angol, hogy az a 4 mondatot ledumálja.
Egyébként rajta van a dobozon hogy milyen nyelveken van ügyfélszolgálat.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Mert szerinted akik játszanak a programmal hány embernek van tárgyalóképes angol nyelvtudása? 70-80%? Szerintem nem.

Az egy dolog hogy érti mi van kiirva de egy supportal angolul beszélni az egy kicsit más. Ráadásul el kell mondanod a gondodat, megérteni szóban mit kérdeznek stb stb

Azért küzdök én ezzel mert nem én leszek az egyetlen aki belefut ebbe.
A CD Galaxis gondja mivel a terméket amit tõlük vásároltam nem tudom használni. Hogy ennek mi az oka az másodlagos.

Akkor irja rá a dobozra hogy figyelem, tárgyalóképes angol nyelvtudás is kell a programhoz.

Akkor most mit javasolsz? Szerinted kit hivjak fel ha nem beszélek
angolul ilyen szinten?

Mit lehet ilyenkor tenni?
Nekik ehhez már semmi közük, ez nem garanciális probléma, sima user error.
Mindegy zaklatom a CD Galaxist õk adták el a programot Ök vállalják a garanciát is.
Azt sem tudom hogy pl az á meg õ betüket rendesen letárolja-e.
A fö gond az szerintem hogy nem kell 2x beirni mint pl egy jelszót és ha elgépelem már nem is ok.
Marfy
"pedig a válasz biztos az volt max kisbetü vagy valami ilyen lehetett"
Na most biztos, vagy valami ilyen?
Persze a rendszer a hülye, mert valaki nem tud beírni egy szót...
Ha ennyire nem megy, akkor printscreen a kérdéseket és válaszokat.

space space 1 space space 1

PVPhez nem kell ez a bugyuta történet.
LSC
akkor nem sokat fogsz élvezni a játékból sajnos

Egy szót sem tudok angolul akkor mit mondjak nekik? Vagy van magyar support?
Sikeresen lelockoltam a játékot pedig a válasz biztos az volt max kisbetü vagy valami ilyen lehetett. Ilyenkor csak telefonálni tudok?

Ekkor egy idióta rendszert a wowonál legalább beirom a sorozatszámot és mehet tovább itt meg telefonálgassak.
Állítólag ma már az összes Pre-Orderest be fogják engedni... aztán 19.én leáll a szeró és 20adikán start megint.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Sir Quno Jedi
ja én is azt néztem, hogy sehol senki, mer mindenki tolja (csak én nem :-((()...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
haha mindenkit beengedtek már szinte. Látszik, meg is szûnt a QQ 😄

Ma 11 órát toltam majdnem, mint a régi szép idõkben...nem lesz ez így jó 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Torzonborz
22:11 óta 1 db hsz sem volt ??? ejj srácok nem lesz így jó , ki fog halni a topik 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Végre behívott dec5 -el, de minden szerver full 😞
mi is volt az alternatív szerver ?

Az új fiókom: DevLupius

dec 12 akkor mára esélytelen 😞

Today's final wave of emails have been sent. We will be sending another wave tomorrow starting at 8am CST.

behivott december 5 el

Sáska
megerkezett -dec 6.

lol kidobott a server. 2000-es queue - 2 óra

reméltem, hogy dec 6-al már behív az elõzõbe, mert akkor én 9-el nagyobb eséllyel vagyok 😊 De egyre kisebb és kisebb intervallumokat csinálnak. Kezdem elveszteni a reményt mára 😞

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

"There is still one more wave to come today. We will notify you when it is sent out."

Remelem engem is behiv meg december 6al )

Twitter: There is still one more wave to come today. We will notify you when it is sent out.

Szóval még van esélyem 😄

dec4-el is beengedett, bár a levél még nem jött meg

dec 9 még mindig semmi 😞

BoneDragon
5perce küldték az újabb meghivókat.

Dec 3 és most beenged 😊

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Lesz még wave ma, vagy csak holnap 15:00 kor ?

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

LSC
újraindítottam a gamet és jó lett

Ma több köztársasági klán is jelezte magát az Ahtora.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

a.carkey
Ejj, megkaptam a meghívót swtorba hatkor, erre kb. öt óta próbálok nyomulni az SWGben ("jó kis ping" van szinte mindenhol, és emberek, bár még így se olyan, mint a fénykorban, de nyomnak itt mindent, meg megy a pvp ezerrel.)

Btw, itt a jobb oldalamon az SWTOR CE, és még ki se bontottam. 😄

A sors iróniája, hogy akkor kezdem el a tort, amikor az swgnek kb. vége ... 😊

Ej de ki lett ez számítva. 😊

A medve nem játék.

Witcher
Ahto City-n hogy áll most a balance?

Dec 3-al még mindig nem enged be 😞

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

kov wave elindult dec2 ig ment most

dec. 5 sem ment még.

na ahto cityn javult a népesség és a ballance?

hát én nem, dec. 09. Persze várható volt. Remélem lesz még egy kör ma 😄

én is dec 01.

GW2: Dragonknight.5302

Torzonborz
gyááá bent vagyok 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

megjött a mail, nov 29.

Most nyitottak egy EU angol PvP és egy EU német PvP szervert. Hát csak lesz még hullám hogy fel is töltsék....

itlosz78
Estimated wait 45 perc jesszus volt egy fél órám és még a várakozásra sem elég és ez még csak az early access😊 Mi lesz itt:😊

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

az a tipp hogy lesz