Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
de ezt korábban is világosan mondták, hogy nincs garancia arra, hogy 1 szerverre kerülnek még akkor se ha bejelölték egymást. Ha belegondolsz sok esetben ez lehetetlen.

Sir Quno Jedi
Be is rakhatnátok a banerba, hogy Bacca's Blade-en is vannak magyarok. Konkrétan "Sofi" néven egy jedi guardian. 😄DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Torzonborz
hmm most látom eztet

név: Agyfasz klán : Ronin

gratulálok nekik.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Node azt nem tudjuk, hogy mikor kezdték el nyilván nem indulás napján... kiindulva WAR-ból ebben már van tapasztalatuk.

Torzonborz
ha jól tudom a magyar pvp klánok körbejelölték egymást s ehhez képest 2 vagy 3 serverre lettek szétdobálva.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sir Quno Jedi
Ez angolban a feltételes jövõ idõ, egy feltételezett párhuzamos dimenzióban, TALÁN, ha Isten is megsegít... ÁMEN! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jeffjohnson
Mármint ki kúrta el? Ha a guildek akkor egyetértek és ebben a magyar community is felelõs mivel kb a guildek jó ha 10%a kezdett a neki kijelölt szerveren. Ne értsetek félre a választás jó volt csak ez olyan dolog, hogy akkor mûködik ha mindenki a kijelölt helyére megy legyen az magyar, spanyol, vagy olasz stb. guild viszont onnantól kezdve, hogy páran változtatnak borul az egész dominó.

"The ability to transfer your characters is being worked on, but there is no ETA on when it will be available."

A being worked on azért nem sok jót sejtet 😊

Hát, nem oda mentek a guildek, ahova jelölve voltak, szerencsénk volt, hogy Nephin utánanézett (már akinek).

Jeffjohnson
Abból amit írtak számomra nem derül ki mikor kezdtek a transfer fejlesztéséhez. Csak annyit tudunk, hogy nem tudunk róla semmit

Torzonborz
erre lett volna jó a guild deployment . amit ugye el is qráltak.

Jeffjohnson
Nincs senki elszeparálva mindenki minden szerveren indíthat karit és szép lassan emelik a szerver limitet így kisebb sorok várhatóak.

Vegyük végig a dolgot:
-Ha Lock lenne akkor azért menne a sírás mert miért nem játszhatok haverokkal

-Ha nem lenne sor mert mindenki jöhet akkor rövid idõ alatt server crash, lagg lenne akkor ezért menne a sírás

Legjobb az lett volna ha mindenkinek a klánja tényleg arra a szerverre ment volna amit kijelöltek neki de nem ez történt így lehetetlen elosztani jól az embereket mert mindenki követ valakit és valahol meg kell húzni a határt

Strahd_
Elorendelesi adatok alapjan se tudod beloni a servert. Mert nem tudod elosztani a terhetlest rendesen mert mi van ha minden ember aki elorendelte ugyanoda szeretne menni?

Jeff: Ebben igazad van, sztem az igazi gáz az, hogy magán a transferen még csak most kezdtek el dolgozni. Ennél profibbak elvileg.

Torzonborz: Na igen. Vhol sztem is hibázott a cég, de a guildek is, akik odatelepültek xy szerverre, ahova pl. be lett csatornázva a teljes spanyol társaság. Sírás meg van itt is más miatt is elég 😊 Az sem jobb sírás, mint a queue miatti 😊

Türelem vagy szerverváltás. Az Ahto igen jó, nem vártam soha többet 15 percnél este.

Sir Quno Jedi
Én annak is örülök, hogy tényleg betoltak a hivatalos induláskor egy csomó üres szerót, mert ha a full szerókon lehetett volna csak kezdeni (azaz nemkezdeni), akkor vertem volna a fejem a falba, de így kényelmes volt (a kezdeti szívás és anyázás után).

Kiírhatnák azt is hogy egy szerveren hány kari van. Nem számszakilga, hanem ha kiírják hogy most LIGHT, de amúgy FULL a kariszám szerint, akkor nem próbálkozol rajta úgy, mint én tegnap hajnalban a hidden beksen (mert akkor még jónak tûnt, nem volt teli). Ha tudom, hogy pár óra múlva full lesz, akkor meg sem próbálkozok. Így az embereket totál megtévesztik.

[HUN]Crassus
de figy nekem az egyik barátom tegnap vette meg (még nem is tudtam elérni,hogy sikerült-e neki odajönni hozzánk) most akkor nemtudunk majd együtt játszani? nem is beszélve arról,hogy 2 másik srác is vacilál,de õk lehet még 1-2 hónap mire elszánják magukat....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Torzonborz
persze végül is egyszerûbb mindenkit leugatni hogy ne sírjon semmint beismerni hogy EA/BW páros ezt biza benézte. Elõrendelési adatok alapján elõre tudhatták hogy ez lesz tehát rendesen felkészülhetek volna rá.
végül is õk a szolgáltatók , ez a dolguk.
azért mert korábban több mmo-nál is ez volt még nem azt jelenti hogy itt is ennek kell lennie.
engem speciel nem zavar , eddig nem kellett sokat várni de ha az lesz akkor is megoldom de sokan nem tudják.

Jeffjohnson
Most a legokosabb ha semmit sem csinálnak elhamarkodva mert ha megnyitják a transfert akkor is lenne sorban állás csak nem A hanem B szerveren. Emberek hülyeségével nincs mit tenni majd szép lassan az elsõ hó végére lecseng ez az egész.

Sir Quno Jedi
Naja, de lényegében ezzel megosszák az embereket early acc-osokra és normál indulókra. Mert egy szeróra nem férnek már be, így az újak külön kénytelenek populálódni ugye.

Jogos, hogy minden MMO indulásnál van sor, de azért a 6 óra várakozás tényleg gáz.
A BW-nek sem most kellett volna elkezdni a karakter transzfer megoldáson, ennek sztem alap featurenak kellene lenni egy MMOban. Most csak annyit kéne csinálni, hogy ebben az idõszakban ingyenes, utána meg nyilván fizetõs.

j0nNyKa
Jay és némabob "köcsög piros csizmi"-re gondoltam, de senki nem vette a lapot 😞

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jeffjohnson
Véleményem szerint a legnagyobb probléma itt nem az EA-vel van hanem az emberekkel mindenki mindent tegnapra vár és nulla a türelme. Egyetlen mmo sem indult sorban állás nélkül. Aki az elején kezdte tudta mire számíthat itt is nem 1x megmondtuk. Vége lehetne már a sírásnak mert az nem old meg semmit legfeljebb nekem lesz több törölni valóm.....

Sir Quno Jedi
Node amúgy is instance-ok vannak én is nézegettem ahogy szépen gyûltek a bolygó-instance-ok miközben toltam (én ugye az elsõben maradtam többnyire). Ez az instancos nyavaja hogy van? Átjöhet haverod/guilded a tiédbe, vagy hogy?

Sziasztok

Valaki beszúrt 1-2 hete tesztet a játékról képekben talán gamestar vagy pcguruból. Nem tudjátok hogy találnám meg a több ezer hozzászólásban?

Sir Quno Jedi
Na, adtak a szarnak egy pofont. Kjú van szerintük is és csak NAGYOBB lesz, javítani nem tudják belátható idõn belül, mennyé másik szeróra, de karakter transferrõl nem tudnak semmit mondani, hogy mikor lesz kész, még körülbelülre senem... Magyarán vagy megszoksz, vagy megszöksz, ez most már ÍGY lesz, míg a kezdeti hónap le nem telik és a játékosok tömegesen nem szállnak ki végleg maguktól (ami nem valószínû azért).

Áldom az eszemet, hogy némi szenvedés után leszartam a Hidden Beks-et és átmentem a Bacca's Blade-re, hallelujja. Nincs más megoldás.

Még azt "talán" megoldják, hogy ne szakadozzon le a genya program és basszon vissza a végtelen kjúba, de már ez is nagylelkû ajánlat tõlük.

Végülis, ha úgy vesszük, jó volt ez az early access, mert a nagyja elõrendelõ emberke lement és összetömörült néhány totál FULL szerverre és nekünk hivatalos indulóknak jutott egy rakat üres friss ropogós szerver, amin kényelmesen elbóklászhatunk kedvünkre kjúmentesen.

Jelzem tegnap este az AH TÖK üres volt minálunk, mert még senki sem árul semmit sem... 😄DD

[HUN]Crassus
megmondom mi a gáz ezzel az egész szerver mizériával: egyszerûen hülyék voltak mikor belõtték a számokat! Megvette ugye jópár ember preorderben már szinte ezektõl az emberektõl telítve voltak a szerverek....kijött a 20-i hivatalos megjelenés megint egy halom ember vette meg a játékot egy nap alatt,de könyörgöm nekem meg tizezer másik embernek is van ismerõse aki esetleg egy hét múlva vagy egy hónap múlva esetleg fél év elteltével gondolja meg magát és szeretne majd játszani velem veled vagy a másik haverjával akkor velük mi lesz? most én menjek a guilddel másik szerverre az 50-es "fullos" karival?,hogy tudjunk játszani a barátokkal,haverokkal?,mert õk csórik nemtudnak jönni oda ahol már mi játszunk?!?!
a lényeg ,hogy még rengeteg ember lesz aki játszani szeretne az ismerõseivel úgyhogy valamit lépniük kell,mert ez jelen pillanatban FAILED

Jeffjohnson
ez nem tudom volt-e már:
We strongly advise you to not create new characters on these servers, unless you are prepared to queue to play.

US-based servers

The Harbinger – US West Coast - PvE
The Swiftsure – US West Coast - PvP

The Fatman – US East Coast - PvP

EU-based servers

Bloodworthy – EU English - PvP
Frostclaw – EU English - PvE
Legions of Lettow – EU English - PvP
The Red Eclipse – EU English - PvE
Tomb of Freedom Nadd – EU English - PvP

Darth Revan's Mask – EU German - PvP
Darth Traya – EU German - PvP
Jar'Kai Sword - EU German - PvP

Hrakert Rift – EU French - PvP

Many of you who are already playing on these servers are asking for solutions, and we understand your frustration. At this time we can only ask for your patience. Population caps are being gradually raised on these servers, but raising them too fast will create an influx of new players and perpetuate the problem. We do not expect the queues to alleviate on these servers for the foreseeable future. If you do not want to queue, you should consider playing on another server, many of which have very low or no queues.

Character transfer is a common request for these servers. The ability to transfer your characters is being worked on, but there is no ETA on when it will be available.

Finally, we are also aware of the issues some have experienced where they have been disconnected during a queue due to internet issues, and had to restart their queue once more. This is a high priority for our server team and we'll be deploying a fix as soon as possible.

Felsorolt szervereken nem érdemes karit indítani és transfer sem lesz egyhamar

Már javítva van te kis moderátorok gyöngye.
Corrected an issue that could cause degraded performance or client crashes for some players on Taris.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Jeffjohnson
Hello everyone,

I wanted to let you know that we're rolling out a fix for the issues seen on Taris, and this should be deployed overnight tonight (December 20).

Thanks for your patience while we dealt with this issue.

[HUN]Crassus
ekkora fölösleges delayeket hiba volt belerakni,mert 1-2 másodperc egy pvp küzdelemben meccseket dönthet el😊

[HUN]Crassus
persze CC ,de nem lehet mindig CC-ni....viszont AOE meg kéne vagy a chanelinges skill....

az egyik legjobb példa a Mortar Volley tök klassz,hogy beáll a karid egy ilyen vagány testhelyzetbe ,elõszedi a fegyót elkezd repülni a lövedék meg minden,de mire véget ér ez a mutatvány addig az akire lõtted volna már árkon bokron túl van....a trooper-nek van egy másik hasonló AOE amikor "tüzérségi támogatást" kér a kesztyûjén lévõ com unit-on keresztül majd lejön 3 célzólézer és akkor jön a sebzés mikor ezek összetalálkozva mehjelölik a célt....ez így mind szép meg látványos meg van feelingje,de TELJESSÉGGEL HASZNÁLHATATLAN:S😞

ha WOWoztál akkor a mortar volleynak kb úgykéne kinéznie mint a mage flame strikeja,hogy bár van szép graikaieffektje meg minden,de a sebzést már abban a pillanatban okozza mikor ráklikkelsz és nem 2-3 másodperccel azután:S a Blizzard AOE effekt is azonnal sebez amint kijelölöd vele a célterületet.

Én is megcsináltam mindet nem nagy wasistdas. Pusztán csak egy egész nap ment el rá, meg pár extra óra hogy felfedezzem az egész bolygót ebben a kis csõjátékban <#bohoc>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Próbáld a Catalyst AI-t alapba rakni...
Amúgy az AA szar a játékban....

GW2: Dragonknight.5302

picket
Persze hogy full, amikor falnak fut mindenki kiloggolás helyett :p

&#3237;_&#3237;

picket
Azt nem tudom melyik vígjáték, de... Frak, te egy cylon vagy? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

bassza meg irhatom le megint, nah.
Szóval a gépem, nem valami nagy szám i5 kétmagos 3 gigás proci, 4 giga ddr3-as ram, pluss zegy 5770-es radeon.

Annya nem szoktam belemrülni a témába, de az hogy lehet hogy ha catalys-tban ezt bepipálom

igy nézki

ha viszont nem akkor meg igy

és ez amugy igy max grafika lenne a játékon belül elvileg, oké a felbontás 1440x900 a 1680x1050 helyett, plussz árnyék ki van véve meg a bloom hátha javít valami warzone-ban,
de ennek a müködését sosem értettem igazán, noha sosem votl még csak a mostanihoz hasonló gépem se igy a grafika nem votl elsõdleges szempont. mára már egy kicsit jobban bosszant ha valami recés, meg csikso mint pl itt a lépcsõ meg a karakterek ruházata, de azért még mindgi fontosabb a teljesítmény, nah jo az arany középutat keresem 😊.
annyira nem vészes persze, legrossazb esetben 25 re megy le néhány másodpercre , ha stabilan 35-40 között lenne nem is lenen nagy bajom vele, bár egyes helyeken meg ugye 60 szóval, részben szerintem az EA a ludas, mivel ugye felvásárolták a Biowert és bár ez közösen van a lucasart-al azért az EA nyilván már pénzt akart látni a dologból, és igy rendes optimalizálásra nem jutott idõ, szépnek szép a játék, de nem annyira.

576

For the greater good

Rubint
CC

Vazz, reggel 8 órakor Tomb full? Azzal valamit nagyon sürgõsen kéne csinálniuk.
[HUN]Crassus
A TATOOIN-ON hótziher,hogy te nemcsináltad meg az összes questet😛😊

Tatyla
én eddig minden questet megcsináltam úgy hogy most mentem át az Alderanra és szintben nem léptem túl semelyik questen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
az AOE/chanellinges képességekkel PVP-ben csinálhatnának valamit,mert szinte Isteni közbeavatkozás kell hozzájuk,hogy hatása is legyen ne csak lõdd a semmit velük,mert az ellenfél már rég nincs a közelben sem:S😞(

[HUN]Crassus
minden questet nemfogsz tudni megcsinálni,mert a nagyobb bolygókon már rengeteg lesz és figyelned kell azért arra is,hogy ha már egy órát "szenvedsz" egy küldivel ne egy olyan tárgyat kapj amit már nemtudsz használni,mert alacsony a szintje illetve,hogy ne kapj a küldetésért tapasztalati pontot!
Véleményem szerint fókuszálj a class küldire az jól bevan lõve,hogy kb. mindig az optimális bolygón legyél...persze mellé vegyél fel sima küldiket is!
Ha meglesz az 50 én utánna fogok küldizgetni kikapcsolódásként mivel akkor már úgysem lesz lényeges,hogy nemkapok érte rewardot vagy xp-t.
A datacronokat is 50-en vadászom majd össze.

Ne aggódj annyit 😊 , ez hamarosanb egyensulyban lessz maj. Én nem rég toltam nem is egyet, war zonet csak ugye a beállítások miatt hogy mit álitsak hogyan hogy fog futni stb örömmel látom hogy sokat nem változott, bár lehet hogy egy trük most némileg bevált, már kevesebbet zuhant az fps ,vagy csak beképzelem, de lekopogom, 30 alá pl hutbalon nem nagyon ment, sõt asszem a hajón sem, elvoltam foglalva az öldökléssel hogy annyira figyeljem XD. , na és öszintén mondom hogy nem igen találkoztam tulnyomó többségben lévõ Shadowokal vagy épp assasinokkal, sõt legtöbben BH-k voltak meg Agentek, tán Sage volt több volt mint shadow többnyire, nem azt mondom hogy nem votl egy sem, de valamelyest egálban voltak, köztársasági katonák pl már vannak szépszámmal, én is majdnem azt indítottam XD , nah jó nem igaz, csak csináltam eggyet a kari generálóban de aztán vissza léptem 😊

Én megmondom joban tartok az Agentõl, piszok egy szemét dög, találkoztam egy 50-es hutballon. De pl legutób, 2-en voltutunk Shadow, és 5-0ra nyertünk, ebbõl én szereztem egy pontot hogy a többi-t ki az nem tudom, de én is ugy szereztem hogy még 12 es vagyok és simán elsétáltam mert a kutya se akart megálítani.

Szóval noha részben megértem az állsápontod egyenlõre továbra sem értek teljesmértékben egyet veled 😊 Sõt ha esetleg szerencsével összefutunm majd idõvel és lealázod kis Shadow karakteremet, biztos lehetsz benen hogy majd jövök ide jol sírni hogy hogy mered, LOL.

j0nNyKa
na ki lesz az elsõ, aki megmondja a kép alapján, hogy melyik vígjátékra gondolok, és annak melyik jelenetére?

j0nNyKa
Nah toltunk pár pvpt. Elsõ 3 kép tükrözi a szokásos állapotot, 8374832 consular (illetve az egyiken 353875385 inquisitor, ez ritka, de úgy néz ki, ilyen is van), 2 meccsen egyébként ki is kaptunk:

És itt egy meccs, amin nincs sok consular, ergo többé-kevésbé a pvp skill számít:

PiszkosFred
Ezt egyszer valaki kitalalta az egyik MMO-nal, es azota csinaljak. Biztos meg tudja magyarazni valaki gazdasagi vagy egyeb okokkal, en sem ertem, de mivel nem uj a dolog, fel lehet ra keszulni. Sajnos te ezt msot elmulasztottad, de meg nincs veszve a dolog, hitelkartyadat megadva nem kell fizetned is vele, ha nem akarsz, csak egy jelkepes 200-300 forint erejeig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zee21
azt értem hogy kell fizetni gc-t meg utána a havi díjakat de ha van amugyis 30 day accesem akkor minek szivatnak ilyenekkel...

www.818clan.eu

PiszkosFred
Mindenhol le van irva, boltokban is elmondjak, hivatalos oldalon is kinn van, meg a e-kezikonyvben is emlitik talan - es altalaban ez igy megy evek ota a legtobb mmo-nal -, hogy a jatek onmagaban nem eleg, kell hozza CC vagy GC, hogy aktivald es jatszhass. Sajnos ez mar csak ilyen aljadek megoldas, bar divat frocsogni az EA-ra, ezt csinalja minden mas kiado is, nem csak ok.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”