Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt néztem, hogy olyan 100 fõ körül van egy instában...aztán néha ír ilyen 80-120-140et. Ha az mind tele van, akkor azért az már nem rossz szám egy idõben.
Bár ahogy néztem olyan mintha szintenként is szétszedné az embereket. Sosem látok sokkal nagyob és sokkal kisebb karikat. Azt meg nem hiszem, hogy az egész szerver 20on pár szintes...
ಥ_ಥ
szerintem sokkal,de sokkal nagyobb kapacitásra kellett volna belõni a szervereket,hogy ilyesmi ne fordulhasson elõ....és ha már elõfurdult mivel MI fizetünk ezért ne nekem kelljen már "feladnom" az eddigi játékomat ha normálisan akarok játszani a barátaimmal:P:)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
Gondoltam, hogy a hasonló okosoknak kiszámolom százalékosan, hogy az hány %, de inkább így írtam, hogy kb a fele.
Amúgy meg a transzfer is sok kérdést vet fel. Honnan -hova? Mennyi ember mehet? stb stb.
Most érdemes lenne kivárniuk amíg lemegy a nagy hullám és akkor lesz valami képük, hogy mégis kb hány emeberke próbál valamelyik szerverre belépni + az is láthatóvá válik, hogy mik a kevésbé népes szerverek és akkor lehet majd valami csoportosítást csinálni.
Addig meg sokan anyáznak.
Nekem szerencsére a szerveremen nemvolt ilyen gond eddig, mindig sikerült belépni azonnal...és még emberek is vannak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Manuálisan meg a térkép jobb alsó sarkában van egy ilyen legördülõ menü ahol tudsz váltani.
Vagy tényleg a szerverek fele full?
Már elõre rettegek a decemberi villanyszámlától, ha az ünnepek alatt nekem is ilyen módszerekhez kell fordulni (fal felé, autorun)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az árkádban lévõ 576ban meg tudom erõsíteni hogy még van, mert én ott vettem ma reggel és még volt nekik pár darab.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
név: Agyfasz klán : Ronin
gratulálok nekik.
A being worked on azért nem sok jót sejtet :)
Vegyük végig a dolgot:
-Ha Lock lenne akkor azért menne a sírás mert miért nem játszhatok haverokkal
-Ha nem lenne sor mert mindenki jöhet akkor rövid idõ alatt server crash, lagg lenne akkor ezért menne a sírás
Legjobb az lett volna ha mindenkinek a klánja tényleg arra a szerverre ment volna amit kijelöltek neki de nem ez történt így lehetetlen elosztani jól az embereket mert mindenki követ valakit és valahol meg kell húzni a határt
Torzonborz: Na igen. Vhol sztem is hibázott a cég, de a guildek is, akik odatelepültek xy szerverre, ahova pl. be lett csatornázva a teljes spanyol társaság. Sírás meg van itt is más miatt is elég :) Az sem jobb sírás, mint a queue miatti :)
Türelem vagy szerverváltás. Az Ahto igen jó, nem vártam soha többet 15 percnél este.
Kiírhatnák azt is hogy egy szerveren hány kari van. Nem számszakilga, hanem ha kiírják hogy most LIGHT, de amúgy FULL a kariszám szerint, akkor nem próbálkozol rajta úgy, mint én tegnap hajnalban a hidden beksen (mert akkor még jónak tûnt, nem volt teli). Ha tudom, hogy pár óra múlva full lesz, akkor meg sem próbálkozok. Így az embereket totál megtévesztik.
végül is õk a szolgáltatók , ez a dolguk.
azért mert korábban több mmo-nál is ez volt még nem azt jelenti hogy itt is ennek kell lennie.
engem speciel nem zavar , eddig nem kellett sokat várni de ha az lesz akkor is megoldom de sokan nem tudják.
A BW-nek sem most kellett volna elkezdni a karakter transzfer megoldáson, ennek sztem alap featurenak kellene lenni egy MMOban. Most csak annyit kéne csinálni, hogy ebben az idõszakban ingyenes, utána meg nyilván fizetõs.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Valaki beszúrt 1-2 hete tesztet a játékról képekben talán gamestar vagy pcguruból. Nem tudjátok hogy találnám meg a több ezer hozzászólásban?
Áldom az eszemet, hogy némi szenvedés után leszartam a Hidden Beks-et és átmentem a Bacca's Blade-re, hallelujja. Nincs más megoldás.
Még azt "talán" megoldják, hogy ne szakadozzon le a genya program és basszon vissza a végtelen kjúba, de már ez is nagylelkû ajánlat tõlük.
Végülis, ha úgy vesszük, jó volt ez az early access, mert a nagyja elõrendelõ emberke lement és összetömörült néhány totál FULL szerverre és nekünk hivatalos indulóknak jutott egy rakat üres friss ropogós szerver, amin kényelmesen elbóklászhatunk kedvünkre kjúmentesen.
Jelzem tegnap este az AH TÖK üres volt minálunk, mert még senki sem árul semmit sem... :DDD
a lényeg ,hogy még rengeteg ember lesz aki játszani szeretne az ismerõseivel úgyhogy valamit lépniük kell,mert ez jelen pillanatban FAILED
We strongly advise you to not create new characters on these servers, unless you are prepared to queue to play.
US-based servers
The Harbinger – US West Coast - PvE
The Swiftsure – US West Coast - PvP
The Fatman – US East Coast - PvP
EU-based servers
Bloodworthy – EU English - PvP
Frostclaw – EU English - PvE
Legions of Lettow – EU English - PvP
The Red Eclipse – EU English - PvE
Tomb of Freedom Nadd – EU English - PvP
Darth Revan's Mask – EU German - PvP
Darth Traya – EU German - PvP
Jar'Kai Sword - EU German - PvP
Hrakert Rift – EU French - PvP
Many of you who are already playing on these servers are asking for solutions, and we understand your frustration. At this time we can only ask for your patience. Population caps are being gradually raised on these servers, but raising them too fast will create an influx of new players and perpetuate the problem. We do not expect the queues to alleviate on these servers for the foreseeable future. If you do not want to queue, you should consider playing on another server, many of which have very low or no queues.
Character transfer is a common request for these servers. The ability to transfer your characters is being worked on, but there is no ETA on when it will be available.
Finally, we are also aware of the issues some have experienced where they have been disconnected during a queue due to internet issues, and had to restart their queue once more. This is a high priority for our server team and we'll be deploying a fix as soon as possible.
Felsorolt szervereken nem érdemes karit indítani és transfer sem lesz egyhamar