Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nálunk új a szeró és üreske az AH, nem megy a biznic. Fõleg, hogy a cuccok többnyire szintfüggõek, így mivel kevés a magasszintû (én is lassan annak számítok), nem adnak el jó cuccokat, de nincs is kinek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én biochem - bioanalyst-diplomacy vagyok. Nekem max 10 kék reverse engineeringbõl még mindig kiesett a lila a recept. (kb 10 ilyen receptem van)...
Persze a lila buff és heal receptek csak biochem-nek jók (még jó mert más különben agyonvernék a poti piacot végérvényesen) a kék potik viszont mennek az AH-n az alacsony szintûek is, hiszen sokkal jobbak mint amit a vendornál lehet venni, és ha adsz 5 darabot 1k pénzért akkor azt hamar elviszik.
Az implant bizniszbe még nem kóstoltam bele, de ott gondolom jobb pénzeket is le lehet majd akasztani.

GW2: Dragonknight.5302

Hát elõzõekhez hozzá fûzve fps lag elég rossz még mindig.
Nekem imperial fleeten és wz-n van gond.
Imperial fleeten akkoris ha nincs ott player.
Wz-rõl meg annyit hogy elindul huttball tökjó smooth fut aztán párperc után megtelik memória és 20-24 fps.
Fps drop meg nálam olyan, hogy erölködik gép mintha egyfolytába memóriát cserélne.
TDC Geronimo
Az

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Klánunk:
link

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Bocsesz!Ez most ilyen havi elõfizetõs cucc?
TDC Geronimo
Minél többet játszik az ember annál több kisebb hiba kerül elõ, de olyan szinten letojom ezeket, mert amilyen élményt nyújt a szintezés az feledteti mindet. Haverral pont szerencsésen jöttek ki a szabik és 2 bolygó kivételével lvl 47ig együtt tudtuk tolni és iszonyat nagy élmény volt. Eszméletlen hangulatosak a cinematicsok, a történetek és a helyszínek is. Minden egyes bolygón leteszem az állam a csodálatos arttól és a mindenre kiterjedõ figyelemtõl, amit beleöltek a designbe és a pályaépítésbe. Minden négyzetcentiméter a helyén van. Aki nem szereti MMOkat még annak is érdemes megvenni, ha nem is tolja csak 1-2 hónapig. És aki azt mondja, hogy az ilyen filmesebb/voice actingos/átvezetõs questelés nem ad hozzá semmit az menjen vissza egy questlapozgatós mmoba ezek után és meglátjuk hol lesz élvezetesebb szintezni.

Nekem iszonyat mód bejön a cucc és bár nem akartam altokkal szarakodni, de egy republic karit biztos, hogy fel fogok tolni azért, hogy megnézzem az ottani történetet/helyszíneket stb. Egyedüli problémám nekem is a kevesebb fps wzbe, még ha nem is 10-15, de 30 környékére lemászik és a folyamatos 60 után az idegesítõ. Na meg persze a skill lag meg a használhatatlan skill bug ami brutál mód idegesítõ. Rajta vannak ezeken a problémákon, úgyis megoldják majd. Egy szó, mint száz. Nekem nagyon bejön a játék <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Honnan lehet letölteni?vagy ez ilyen free 2 playes?
Hát ennek okát most pontosan nem tudnám megfejteni. Lehet amúgy, hogy csak a cybertech a rossz. A lényeg, hogy minden recepthez meglett a kék változat is és általában mindig 1-2-3 szinttel voltak nagyobbak, mint a karakterem, tehát még nem tudtam használni. Mire odaértem általában volt vmi jobb, vagy abszolút nem socketes és így is jobb cucc quest rewardból, dropból, commendationból. Átmodolni így kétszer sikerült felszerelést, lila drop sisakban meg pisztolyban cseréltem lila commendation modot lvl 45 környékén. Úgy gondolom, hogy vhogy a karakter meg a crewskill fejlõdés sebessége nincs összhangban, ill. túl gyorsan javul a cuccod és túlságosan be vannak szintben korlátozva a craftolt cuccok.

LeWyTy
MIkortól lehet jáztszani?

... magyar Ahto city republic guild van?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nem fogod megbánni. én is féltem nagyon, de magába szippantott a világ<#nyes>
szarok a kisebb hibákra, 7napja jelent meg. sokat fognak még alakítani.

Sir Quno Jedi
Engem nem is nagyon érdekel a PvP. MAx. akkor érdekelne, ha igazi széles skálájú háború folyna mindkét (vagy több) odalról. Szövetségekkel, vezethetõ jármûvekkel, beépített védelemmel, komolyabb csapatokkal, területfoglalással, gyártással, erõforrásokal. Kb. mint az sw battlefront kicsit felturbózva.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na nekünk nem ment látod. 😄

Olvad át amit leírtál és ha valóban ez a véleményed a játékról akkor majd tán a guild wars lesz az a játék ami bejön neked(azért nagy reméyneket ne táplálj) de ez tutira nem a te játékod jelen formában.

Az basszus meg azért minõsít hogy mintha ponyvát olvasnál... kár hogy shakespeare halott pedíg az biztos jobb párpeszédeket írt volna.Próbáld már felfogni hogy itt EZ a játék, az hogy te meg még 20k arc arra van kihegyezve hogy egymás basztassátok játékgyanánt(az meg nincs ínyedre ahogy dartonnal itt eszmét vagy mit cseréltetek)miért is nem warhammereltek inkább?Ott semmi más nincs csak az ahogy a guild warsban sem lesznek questek állítólagosan nincs ponyva nincs story nincs semmi csak hent.Kiba.. nagy munkát fektettek a történetek elágazásába a párbeszédekbe és szerintem nagyon jól is dolgoztak.a pvp részt a warhammerbõl ismert cég bevonásával készítik, úgylátszik még nincsenek kész vele, apropó megjegyezném hogy a warhammer nemigazán lett sikeres játék pedíg aztán ott more pvp csak ép dögunalom.Ill minden játék rákfenéje amiben pvp van az a nyikogás a classbalance miatt.Mindíg lesz egy józsika akit elpitsáznak pedíg õ pr00 csak a classa az bugos és gyenge.
25-ön letankoltam, és hasonló szintû volt a csapatom is...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Sir Quno Jedi
Node pl. nekem is az a gondom, hogy ugye slicing kell, mert különben anyagi csõd. Lassan full 400-as, így azé akad pízem. Viszont így a diplomacy kimaradt és csak biochem-em és bioanalysisom van. Ez mind szép, csak a spéci cuccokhoz (kék, lila) diplomacy-bõl jönne a megfelelõ medical supply-s cucc. Na az meg így kiesett. AH-ból kell beszerválni, viszont ott alig van ilyesmi és a is drága, vagy low grade.

Ennyi meg egy bambi. Naomst a lilákhoz kékeket kéne reverse engineeringezni, de már feladtam túl sok idõ, pénz és nyûg és az istennek sem lesz lila schematic a kékbõl. Fölösleges már csak azért is mert pár szint múlva meg jön vendortól jobb recept sima ZÖLD és z mezei anyagokból is elõállítható nagy mennyiségben, voilá. Ez a consumable artifact/prototype cuccok gyártását kb. meg is öli. Amíg el nem jut az ember a lev50-es végtelenszer használható cuccokig, addig erre idõt és pénzt fordítani értelmetlen. (legjobb, hogy még a medkit használata!!!! is szinthez kötött, ez milyen baromság már??!?!? akkor minek a magasabb biochem?!??!? ha nem tudsz semmi olyat sem csinálni ami túlmutatna a szinteden)

28-29-30-as 3 ember lazán leveri azokat a bossokat, plusz nem is az az utolsó, hanem az ugrálós boss...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

igen már régen lehetett tudni hogy tükör lesz. sokaknak most esik le.
az viszont már gáz szerintem hogy pl a mara és a sentinel ugyanúgy fut a kardal
shadow vagy assa tök ugyanaz az animáció.

nekem kicsit illúzióromboló

s0n1c
Ööö, eddig láttottak, hallottak alapján pedig ez pont egy új wow star wars környezetben 😊 Ne haragudj, de nekem ez nem elég (lehet öregszem). Mivel sw fan vagyok, többet / jobbat vártam, fõleg egy Bioware-tõl. Ettõl függetlenül, mint már mondottam megfogom venni, mert a kotor-t nagyon szeretem, meg jó a story based quest line is, csak ehhez nem értem, minek kell havidíj és szerverpark 😊
Istenem felejtsétek el már végre, hogy ez nem WoW.
Emiatt is kapcsoltam le a hun chat-et mert ott is errõl megy a rinya a wow igy a wow úgy akinek az hiányzik húzzon vissza oda játszani.
EZ SWTOR.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Sir Quno Jedi
Kicsit még fejlõdgetek, aztán 30 körül lemegyek és elkenem a szájukat a mocskos mandalóriai tesóknak! 😄

Karbantartás közben egy kis fun:

Ham Solo <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Gyanítom, hogy csak zöldjei voltak, Chris, cáfolj meg, ha nem így van, viszont akkor nem értem én sem, a lilák, de még a kékek is bõven jobbak, mint az átlag lootcucc.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

<#eljen>

Craftingnál milyen színû cuccokra érted, hogy haszontalanok?;o A szintemnek megfelelõ kék craftolt kiegészítõket nekem mindig megérte használni úgy, hogy az aktuális flashpoint cuccok nagyrésze megvolt általában.(artifice)

Lourker

mukika
Pedig nem kell hozzá agysebésznek lenni, de viszont igen, nem árt egy kicsit magasabb szint.

CCzni nem lehet õket (elvileg patchben javítják). Tankként fel kell venni szépen mind a 4et, 1 reseteli az aggrot rendszeresen, õt mindig vissza kell tauntolni (nem mindig sikerül elsõre, de semmi baj nem üt nagyokat) és neki kell elsõnek halnia, focus dps. Ha bírod tartani akkor mehet az aoe a maradék 3-ra, ha nem akkor focus dps továbbra is. Területi sebzésekre pedig figyelni és mozogni ha szükséges.

Fenrir
Az ugrálós boss-szal kell kezdeni mert minden egyes ellökés után aggro reset van plusz még ugrál is random emberre ezért szinte lehetetlen tankolni.

Ha ez lement akkor a többi már tank&spank.

Mondjuk ami engem kikészített heal szempontjából az a HK-47 elleni harc volt. Ez izzasztott meg eddig a legjobban, de végül leszenvedtük hárman mert az egyik társunk dc-zett a harc alatt.

A halál csupán a kezdet...

Különc
Szerintem egy picivel kellene csak növelni a threatet és nem lenne akkora gond, végülis megoldható (lehet hogy elkényelmesedtem a WOWban) csak kicsit nehezebben mint a konkurensben

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sir Quno Jedi
A hihetetlen mennyiségû kutyagolás a gáz a régi KOTOR-okhoz képest, a többi az jó. Kiváló kis RPG-kaland ötvözet.

Sir Quno Jedi
Egen. Mikor én vagyok a legmagasabb szintû a partiban sosincs ilyen gond. Igaz volt, mikor kis pisis voltam még és úgyis én mentem elõl és magamra tudtam húzni az ellenfeleket, de az többnyire heroic 4 csak és ott inkább DPS-kén mûxök én is.

Úgy 3-4 napja nekem abszolute nincs fps ingadozásom pedíg nem mai a gépem.Az early után állítgattam vagy 10 percenként a beállításokat mindent kikapcsoltam abszolute low on is akadozott fõleg ha partyban voltam, de most a textura mediumon minden más fullon csak a bloom van kikapcsolva, és röccenés nélkül megy aoe melett is.

Wildor megy azon a gépen simán, a memória kicsit kevés de majd fél percel többet vársz a töltõképernyõn.

s0n1c milyen újítást szeretnél?nem indítok flamet újfent hogy ez egy pve játék és annak zseniális.Egyedül a pvp only arcoknak nem tetszik ez a game, igaz azoknak semiylen játék nem tetszik talán nem is a játékokban van a hiba, de ebbe ne menjünk bele.Azért jókat mosolygok hogy 2 hét után esik le embereknek hogy a két oldalon tükör classok vannak.mindenesetre határozottan kijelenthetem hogy aki pvp vel és nem a quest chainekkel (class+bolygó specifikus) húzza fel a karakterét az nagyon sokat veszít és annak valóban tucat mmo marad, továbbá azoknak is akik egyedül questelnek és a párbeszédeket is skipelik.Az egyik guildtársammal csináljuk a class questeket is együtt (külön fázis de ha valami durcásabb npc vagy még kellene egy két szint akkor átjárunk egymás fázisába)az oylan apróságok teszik nagyzserûvé a játékot hogy pl én azt választom hogy megölöm az npc-t õ életben hagyja és ettõl hogyan módosul ha nem is sokat a két történet.annak aki nem egy új wow-ot akart vagy egy új warhammert hanem egy kotor 3-at más játékosokkal annak tetszik ez a game aki meg valami mást várt az így járt.
Sir Quno Jedi
No mind1, lassan lev28 vagyok és majdnem megdupláztam a HP-mat (is). 😄

Az 5 szint tank-dps különbség biztosan nem tett jót a tankolásnak.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Sir Quno Jedi
Naja, de akkor oda még egy DPS kell és nem egy tank. Meg ne engem szapuljanak, ha 1x lópikulát sem lehet tankolni ott. 😄

Sáska
ha jol remlik az direkt ilyen boss...

Sir Quno Jedi
Amúgy DPS két ütsbõl magára fordítja az aggrot, én meg berosálok mire rámtámad a gecvaj ellenfél. Szóval valami nem stimmel. Lehet az az 5 szint különbség a baj és az ellen azt is figyeli threat felmérésnél.

Sir Quno Jedi
Sõt, rádaggróznak, szépen tartod is õket, aztán 1xcsak se szó se beszéd ráugranak a murvára messze álló, aggrot szinte nem is generáló passzív healer-re. Nagyon gáz. Ezé védett is engem a healer, hogy nem az én hibám, mert többnyire magamra tudtam húzni õket, de aztán tök random (vagy direkt) rátámadnak a healer-re. Azelõtt (és azóta se) nem volt ilyen problémám. Ez vagy valami hülye bug, vagy trükk, vagy direkt ilyen az a BOSS fight.

Ozzyehh
Isteni csoda segítségével 😄 😛

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ha hatan mennek rád, hogy akarsz életben maradni? 😄

Sir Quno Jedi
A guardain csak csapatban jó. Nyilván önmagában 1vs1-ben sok esély nincs, mer kibebaszottul jól bír bizonyos sebzéseket, de bizonyosakat meg nem és önmaga meg olyan kicsiket sebez, hogy az ééééletben nem ver le senkit sem (csak ha a másik bénázik). Viszont arra van, hogy magára uszítson mindenkit és õt üssék az értékes healer, vagy a halandóbb dps-ek helyett. Ugyanígy a healer is elsõsorban csapatjátékos.

Hat, az mar strategia es taktika kerdese, hogy ne menjenek rad hatan. Amugy 1vs6 eseten barki halott, nem kell commandonak lennie.

Kis összegzés így másfél hét játék után lvl 47-ig:
"+" Pozitívum
"0" Semleges
"-" Negatívum

"+" Design, hangulat: Rajzfilmes, színes, nem depressziós grafika, amivel szerintem a wow is nagyot hódított és tudtuk ellenére sok embert fogott meg. Ezerszer élvezhetõbb, mint a csili-vili effekt-orgiás szarságok. A páncélok, ruhák is nagyon eltaláltak, jól designoltak.

"+" PvE questelõs harc koncepció: Telitalálat szerintem, hogy itt mob packokkal kell küzdeni (1 erõs és 1-2 gyenge, 3-4 gyenge, stb.) és nem mindig 1 mobot darálni.

"+" Ûrharc: Minijáték, de nekem nagyon tetszik, hogy kikapcsolódásként van benne egy csomó küldetés és még a hajódat is lehet gearelni.

"+" Companion rendszer: Szintén jó, hogy lehet válogatni, szétosztani a munkát, ajándékokkal, beszélgetéssel az affectionjukat húzni, taktikázni kit viszel ha szerepet váltasz, stb.

"0" Questek: Iszonyú bullshit szerintem, hogy itt mások lennének a questek, mint pl. wow-ban. De ettõl még teljesen elfogadható, csak ebben egyszerûen nem tér el a játék a többitõl. Ugyanúgy a "hozd ide ezt, robbantsd fel azt, öld meg ezt, ölj meg ennyi ilyet" típusú questek vannak itt is. A class quest tulajdonképpen egy vezérfonál, ami végigvisz a bolygókon, jó, de nem korszakalkotó. A sztori rendben van, mintha vmi ponyvát olvasnál.

"0-" NPC szinkronizáció: Jópofa az elején, de késõbb kezd átcsapni teljesen feleslegesbe és unalmasba. Mindig végighallgatom, de igazából változatlanul az a véleményem, hogy feleslegesen fordítottak rá ennyi erõforrást, másra kellett volna összpontosítani, bõven elég lett volna a class questeknél, egyszerûen nincs rá szükség, hogy a fent is említett tucat questek magyarázatát mind-mind elmeséljék az npc-k. Bár ez inkább egyéni ízlés kérdése, ezért inkább semleges nálam a dolog.

"0-" Rossz warzone design: Személyes véleményem, hogy kicsi, zerget ösztönzõ warzoneok vannak csak a játékban, sokat nem lehet taktikázni. Plusz scoreboardot miért nem lehet meccs közben nézni, hogy miért kapok medált, azt miért nem lehet vhol nyomon követni?

"-" PvP rendszer: Na az nincs. Csinálod a warzoneokat és pvp szintet lépsz, aminek annyi a jelentõsége, hogy pvp lvl 60 után tudsz jobb pvp geart is venni? Ennyi erõvel ki is hagyhatták volna egyelõre, ide még bõven kell fejleszteni.

"-" Optimalizálatlanság: A korábban is említett fps ingadozás, játszhatatlanul akadozó warzoneok, skill lag.

"-" Craft rendszer: Teljesen átgondolatlan, lényegtelen, remélem max szinten más lesz. Lvl 42-re maxolni lehet a skilleket nulla erõfeszítéssel, a max szintig gyártott dolgok teljesen haszontalanok, nem éri meg õket használni. Attól tartok, hogy lvl50-en is sokkal jobbak lesznek a pvp és az operation gearek és max arra lesznek jók a crewskillek, hogy el lehessen mondani: az is van a játékban.

"-" Nem mûködõ skillek, mint pl. a powertech shoulder slamje, nem mûködõ filter opció a vendoroknál, rosszul mûködõ térképek (nar shaada, corellia, stb.), iszonyat primitív aukciós ház, stb.

Hirtelen ennyi, biztos kimaradt jópár. Az olyasmikbe, mint class balance, szándékosan nem megyek bele, mert annak alakulnia kell.

Ozzyehh
Ha 6an mennek rád ezt nehéz kivitelezni 😊

Különc
Ezt épp akartam kérdezni ill. utánanézek hátha van valami guide, mert ugyan wipe nem volt, de egyszerûen alig tudtam tankolni.

28-29 szinten voltam ott ahol te is, a Mandalorianoknál és képtelenség aggrot tartani. Vagy hülye vagyok. Vagy a dps a hülye és össze-vissza ütnek mindent. Néha vért izzadok, hogy kitaktikoljam magamban hogy erre force push, a másikra taunt, harmadikra scream stb. hogy valamit virítsak, de a vége mindig az hogy mindenkit ütnek csak engem nem.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Furcsa is lenne, hogy egy ranged kaszt imba meleeben...

Hat ne engedd kozel az ellenfelet...

Ozzyehh
Így van a bounty hunter is el van túlozva a guardian meg kicsit gyengécske

Nem igaz. Ne mondd hogy már most kurva jó a balance. A commando egyenlõre harmatgyenge pvp-ben. Ha hagyják távolról osztani akkor arat, de ha rámennek halott.
Ozzyehh
Na, milyen kedves vagy 😊

Minden kaszt olyan eros, ahogyan jatszod. Ha megesznek, az csak annyit jelent, hogy bena vagy.