Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

amibõl egyedül a kraftot tolta alá az evenek a ccp, és messze van a fantasztikustól.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nem, azért pvpztek, mert volt egy fantasztikusan felépített craftrendszer, egy fantasztikus gazdasági rendszer, egy zseniális politikai és szociális rendszere a játéknak, ami értelmet adott a pvp-nek. Ezért csinálták.

watto
Bakker bocs, gyorsan olvastam 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Mert nem minden fekete és fehér, sokan akarják ezt is és azt is csinálni. Változatosság a kulcsszó, meg mindenféle igény kielégítése.

PiszkosFred
Igen, erre utalt a "nehanapjan" kifejezes 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

watto
Azért nem 2különálló játék mert a pvp és pve nem zárja ki egymást.
Ha "neven nem nevezett konkurencianal nehanapjan" alatt warcraftra gondolsz ott sincs külön arenaserver, maximum mikor Tournamentet rendeznek.

bocs, de ez pl. rám jellemzõ, mert én egy rohadt kerbír vagyok. viszont pl. azok a srácok, akiknek a hajókat meg egyéb cuccot gyártottam eve-ben, na õk telibeszartak kb. minden egyes itt felhozott érvedet. volt bennük egy jó adag önzés, és igenis rútul meg akartak fingatni mindenkit, aki betévedt a területükre. a holdakból bõven futotta plexre, hajókra, az ally/corp tolta alájuk a corp/ally opookon/fleeteken elhullajtott felszerelést, szóval azért pvp-ztek, mert élvezték, mert jó móka volt. end of story.

Na vegul ugy dontottem hogy 27es sniper helyett a sorcerort huzom mainkent, healer speccel, hatha azzal jobban ervenyesulok party keresesben.
Az ok az volt, hogy sok helyen olvastam, hogy keves a healer. Na most azt vettem eszre, hogy a jatekosok 70% sorcerer. Nem tudom miert, de szinte _csak_ sorcererekkel talakozom a kuldizgetes soran Balmorran.
PiszkosFred
De ehhez minek egy mmo-s kornyezet? Akkor legyen csak es kizarolag Arena server, mint a "neven nem nevezett konkurencianal nehanapjan", es akkor mindenki nyomja egy premade 50-es karakterrel a masik ellen.

En ertem, hogy jo lenne a sajat, jol felszerelt 50-es karakterrel egymas ellen harcolni. Egy baj van csak. Ez baromsag! Nem PVE cuccokban fogsz pvpzni, mert jon Crassus es leuvolti a fejed, ha meglatja. Mindenki latastol mikulasig nyomja a random BGket, hoyg tobb-kevesebb tokenekbol meglegyen a megfelelo pvp tier, hogy mehessen - immaron - komolyan pvpzni. Akkor meg minek keverni az egeszet a pve tartalommal? Amugy is ket kulon jatek a pve es a pvp, mint stilusban, mind felfogasban, mind jatekos szempontjabol - legyen ket teljesen kulon jatek.

Mielott felreertened, szeretem a pvpt, mind server, mind jatek szempontjabol. Sokkal jobb ugy kvesztelgetni, hogy kozben folyamatosan azt nezed, mikor ugrik rad egy vilagito jedi, vagy egy hunsolo utanzat. Jo lenne komolyabb csatakat vivni, amelyben bolygok sorsa mulna. Jo lenne ha a guildek - ahogy igertek - sajat hadihajot kapnanak, es a guildtarsak kis vadaszhajoikkal es a guildes csatahajoval vivhatnanak csatat mondjuk mas guildek hasonlo felallasu flottajaval. Es meg lehetne sorolni, a guildhaz nem csak hajo lehetne, hanem barmi mas bazis, deathstar, vagy mittomen. Iszonyu lehetoseg van az imperial-republic vonalon, es akkor a tobbi, semleges eroket nem is emlitettuk. De vagy mindenki csinalja, vagy senki. Es jelenleg inkabb a senki a nyero.

watto
Mondjuk SWTOR "story alapú" mmo szóval túl sokat szerintme senki nem várt pvp szinten, de ha belegondolok eleinte wowban is csak world pvp volt szóval ki tudja mi lesz még itt. 😊

Szerintem meg ez a hülyeség, az ember akkor pvpzik ha szeret pvpvzni nem akkor hogyha jutalmat kap érte, vagy ha igen az már régen rossz.

watto
Véleményem szerint a pvp-nek tök más a lényege mint amit te leírtál.
A pvp folyamatosan változik emberek miatt ugyanis mindenkinek más a taktikája, hátékstílusa. Nincs egy fix taktika mint pveben amit a 2. alkalom után megunsz. Lehet hogy hülyeség belekeverni wow-ot, de ott is az a leg élvezetesebb hogyha elég gyorsan reagálsz dolgokra és jók a reflexeid egy bizonyos abilityt semmissé lehet tenni a sajátoddal.

Azt hiszem, hogy értem, mivel én magam írtam. 😄
Ez most gondolom csak rácsodálkozás volt a valóságra.

"ja kérlek ilyen felfogással ne is csodálkozz, hogy halott a pvp. ha az embereket rá kell szorítani a pvp-re, az már eleve halott ügy.

amit leírtál, az tipikus jele annak, hogy a community nem érett a pvpre."

ez hülyeség. nem attól függ, hogy érett-e vagy sem a community, hanem, hogy mi a pvp reward.
a lényeg az, hogy legyen cél, amiért küzdeni kell.
ha nincs cél, nincs a playerre finoman ráerõszakolva, hogy "ha nem csinálod baz+, akkor nem kapsz semmit", vagy csak szart kapsz, akkor a player nem fog csinálni, mert:
1. a playerek lusták
2. senki sem szereti ha ledózerólják a kariját
3. túl sok idõbe és energiába kerül
4. kell a motiváció

ez ilyen. így mûködnek az emberek, ilyen qrva egyszerû.
ha csak "free loot" kategória van, akkor senki se fogja megerõltetni magát, mert minek erõlködni, ha tálcán nyújták cumót?
remélem vágod 😊

PiszkosFred
Azt se felejtsd el, hogy a serverek mondjuk 40%-a pvp, 40%-a pve es adjunk 20%-ot RP-nek, vagyis csinalhat barki komoly owpvp-t, ha csak a serverek kb felen mukodik/mukodne, a masik felen nem. Arena es BG mas, de a blizzardnak van rutinja a korabbi jatekok kapcsan, a BW meg nem nagyon csinalt pvpt. Nem hiaba adtak oda masnak ezt a resz, amely eddig nem lett meg kesz.

Nem akar mindenki pvpzni. Nem akar mindenki minden aron a masik hullajan ugralni. Van, aki vegigharcolja az egesz napjat a meloban, ugyfelekkel, kollegakkal, tanarokkal, az uton a tobbi autossal, buszon tolakodo banyatankokkal, es este leulve a gep ele, mindenre vagyik, csak arra nem, hogy ujra emberek ellen harcoljon. Lehet eleg neki az, hogy scriptelt mobokat ol, tudvan, le tudja oket olni. Amig egy pvp szituacio altalaban keteselyes.

Ertem en, hogy gozgep...

próbáld a következõt akkor megérteni:
A tömeg, vagy ha úgy tetszik a játékostábor mindig a legkisebb ellenállás felé fog menni az elérhetõ legnagyobb jutalom megszerzésének érdekében.
ja kérlek ilyen felfogással ne is csodálkozz, hogy halott a pvp. ha az embereket rá kell szorítani a pvp-re, az már eleve halott ügy.

amit leírtál, az tipikus jele annak, hogy a community nem érett a pvpre.

MrStokes
Csak nem behalt a login szerver? Szakadt a netem, es nem akar visszaengedni... :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
kaptam BWtõl levelet "Helpful tips and advice for level 10 and beyond - congratulation on reaching lvl 10" <#wilting><#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Liio
Szerintem az ilyen típusú feedback-et a BW is szívesen fogadja, esetleg velük is megoszthatnád ezeket, ha eddig még nem tetted.
Mivel hiv. fórumon nem vagyok aktív, így nem tudom, mennyire tették közzé a játékosok ezzel kapcsolatos szempontjaikat, de amondó vagyok, hogy a jótanácsra, ha nem teljesen debilek, mindenképpen adnak.
Tudom, hogy már sokan hivatkoztak erre, de szerintem is az lehet a kiforratlanság oka, hogy relatíve, sõt, ténylegesen is elég fiatal a játék, és bár számos MMO példa állt elõttük, ami alapján kialakíthatták volna a PVP-t, valamiért nem tették. Ez nem jelenti azt, hogy nem módosíthatnak rajta, sõt... Valószínûleg, ha több, a tiedhez hasonló visszajelzés érkezik hozzájuk, elgondolkodnak rajta, hogy vajon jó-e ez így, vagy sem.
Én hiszek benne, hogy ezek csak kezdeti nehézségek, nem hinném, hogy hosszabb távon majd fennakadást okoznának. Ha mégis, akkor tényleg ott a 'cancel' lehetõsége, ami viszont annyiban bosszantó, hogy már költöttél rá egy nagyobb összeget.
BTW, kitartást, fog ez még fejlõdni!

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Amiket leírtál azok pontosan a bukott mmo receptjének hozzávalói. A siker érdekében mindenféle igényt ki kell tudni elégíteni és NEM a wow indulásának idejében, nem hét meg nyolc évvel ezelõtti színvonalon, hanem ma. Azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy rád is hatással lenne egy esetleges bukás, bármennyire is rp-ztek.

Nem értem miért ilyen szûklátókörû egyébként a BW, egy ranglista, ladder-szerû rendszer mind pvp-ben mind pve-ben rettenetesen meg tudja fogni hosszútávon az embereket. Lásd wow aréna vagy rated bg. De jó példa talán a League of Legends is, ami ugyan nem mmo, de a pvp példához tökéletes és annak ellenére, hogy bár ingyenes, 11 millió aktív játékossal büszkélkedhet. A lényege, hogy erõsen kompetitív és ezzel vonz ennyi embert.

darth devil
Érdekelne, hogy mi a helyzet a Tomb of freedom nadd szerveren, ott milyen a pvp?

War, war never changes.

Zed én értem a te álláspontodat is.. Miért nem megyek BF3 stb..? Mert itt megküzdök azért, hogy egyedi lehessen a karakterem(Igaz ebben benne van a pve is, bár én abban nem látok semmi érdekeset, hogy mekkora dps-t szórtam ki a fõboss-nál, max az elsõ 1-2 alkalomnál, utána már csak a loot miatt megyek, mindenki tudja a taktikát és ezért unalmassá válik (számomra)).
N1ggA
Ha berakom a client_settings.ini-be hogy AntiAliasingLevel = 2, akkor nem indul a játék. rányomok a playre, egy pillanatra felvillan egy fekete kép aztán ledob az asztalra és a játék sehol. Vki tapasztalja ezt?

Spread De Love!

Amugy mi a baj a PVP-vel? szerintem te4ljesen rendben van.

Remélem ilyen könnyed is marad, nem az lesz ami másik játékban van. hogy szinte már vérre megy...
Ugyanezt mondom. Nekem most ok, mégpedig azért, mert számomra az a lényeg, hogy a karakterem stílusos legyen. Szerepjáték. Sokaknak mond ez valamit.

Ha valakinek az a lényeg, hogy minél elõbb max lvl, hogy utána a többi játékossal összemérje az elejét adott szituációkban, akkor bizony a lvl 1-50 nekik idõpocséklás, a CStõl meg rögtön meg tudja kapni ugyanezt az élményt, és még havi elõfizetés sincs.
Engem is érdekel a PVP meg a többi endgame cucc, de sokad rangú szempont. Ezért tetszik nekem. Ezért nem CS-zem már.

Ritkán írok ide.. inkább csak olvasgatni szoktam a fórumot. Atho cityn a 3 warzone-t már nagyon unom (a hutt ball-t a már nem csak a republic hiánya miatt).Nekem amúgy eddig nagyon tetszik az swtor, viszont kissé félkésznek érzem (mintha szándékosan hagytak volna ki belõle dolgokat ,vagy tényleg csak nagyon siettették a megjelenést) Nem tudjuk mire jó a legacy stb.. OWPvP nem jó semmire a már említett okok miatt... persze swtoros warhammer-rõl nem álmodom ,de azért valamit mégiscsak elõ kell majd rukkolniuk. Várom szeretettel a jövõben a pach-eket, aztán majd meglátjuk cancel sub lesz -e, 2 hét alatt még nem várok sokat tõle..
Torzonborz
Még Én is élvezem a játékot. Még. Aztán hogy mi lesz lvl50 után az más kérdés. Engem inkább akkor érdekelne a pvp .
A CS egy fps és nem hozza azt az élményt amit egy mmo tud(na) biztosítani szóval ezt felejtsük már el pls.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

darth devil
A játékosok nagy része, nem szokott hozzá a pvphez, nem szereti. Nem is fogja csinálni. Ha egy adott szervern, van mind a két oldalon normális pvp klán, az ki fogja magának alakítani a pvpt. És így a pve carebearek el lesznek onnan ûzve. Ennyi. Csak jól kell szervert választani.

War, war never changes.

Ha nem érint csak hagyd figyelmen kívül:
Üdv mégegyszer!
Sajnos nekem nem jött be a játék úgy, ahogy én azt reméltem, szóval szeretnék megválni tõle, hátha másnak örömöt szerezne. 19 nap játékidõ van rajta.
[email protected] ha esetleg érdekel vagy pm itt.
Mi nem értjük, és te sem érted.
Nekünk tetszik. Nem rózsaszín ködrõl van szó, nem arról, hogy itt mindenki Star Wars pizsamában alszik. Arról van szó, hogy az emberek vágytak valamilyen élményre, és megkapták. És élvezik. Mert nekünk nem arról a pár warzoneról szól a játék.
Neked igen, te nem kaptad meg az élményt, sajnálom a dolgot.

Mondtam már itt többször is, megismétlem.
Aki nem asztali játékokon szocializálódott, annak nem nyújt semmi újat (semmi jót) ez a játék. Én küldizek Strahddal, végignézzük a kis átvezetõ animomak, és marha jól elvagyunk. Aki nem ezért fizetett elõ, az hibázott.
Jól írta Fred, aki taktikus, csapat alapú pvp-t akar, mindenféle jó kis céllal az adott pályán, és csak azt, annak ott van a CS és számos egyéb hasonló játék.

Jó ég, ezen elgondolkodtam, hogy érdemes-e tovább magyaráznom, mert vagy nem akarod érteni a rózsaszín köd miatt vagy úgy általában nem érted, de ennél egyértelmûbben nem fog menni.

A tömeg, vagy ha úgy tetszik a játékostábor mindig a legkisebb ellenállás felé fog menni az elérhetõ legnagyobb jutalom megszerzésének érdekében. A Bioware egyszerûen szarul csinálta meg Ilumot, mert hogy ezt a jutalmat megszerezd, 5-ször el kell foglalnod egy pontot, míg egy ellenfél leveréséért az égvilágon semmi sem jár. Ebbõl adódik, hogy tökéletes konszenzusban egymás megtámadása nélkül áll a két oldal és cserélgetik ugyanazt a pontot. Ezekután lehetsz te a buzgalom élharcosa és rohamozhatod az ellent óriási Bioware lobogót lengetve, a tömeg nem fog utánad menni, érdemi pvp nem fog kialakulni a fenti okok miatt.
A warzoneok ugyanezek, csak inverzben.

nyilván azt a részt, ami rá pont nem vonatkozik, nem veszi magára.
egyébként meg kinek írjam? menjek trollkodni a mittudomén milyen szerver mittudomén milyen guildjének a fórumára? mégis mi a halálnak? ha nekik ez a játék, hogy vonulgatnak, hát vonulgassanak, leszarom.

TDC Geronimo
Miért neki mondod ezt? Õ pont azt mondja, hogy a TÖBBIEK csinálják ezt és õt basszák le, ha meg meri támadni a republic játékost.

TDC Geronimo
Te voltál álnéven tuti

Ilumban az opvp zónában semmi pvp, egymással szemben ácsorognak a felek és ide-oda foglalgatják az adott pontot, hogy meglegyen a daily quest, aki meg meri támadni az ellenfelet azt leugatják, hiszen akadályozza a daily teljesítését, utána továbbállnak.
bocs, de ha ti nem akartok pvpzni, akkor a bioware nem fog helyettetek pvpzni. de ha ez a sok ember inkább vonul, mintsem pvp-zzen, akkor minek mentek pvp szerverre?

BEAST
Fáj az igazság :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mé baszták el? Semmi baj a WAR pvp rendszerével szernitem, ha itt is hasonló lenne az sok embert vonzana, fõleg ex-warosokat.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Említve volt már jópárszor hogy ez egy pve játék amiben vannak pvp elemek.A pvpt a myth csinálja, egyszer már sikeresen elbasztak egy játékot most javíthatnak de nem úgy tûnik hogy itt jobb lesz.Valóban van millió bug a játékban, de a pve játék nagyon nagy része ettõl tökéletesen mûködik.Amennyiben neked nem tetszik a pve tartalom és pvp re vágysz vadul mond vissza az elõfizetésed és nézz rá május környékén addígra mindenféle részen vagy kiforrja magát vagy jön a lejtmenet.
TDC Geronimo
Ja és még én lettem leugatva general chaten meg vissza lettem küldve wowozni, amiért szidni mertem a a rendszert. Lelkemre is vettem 😞

TDC Geronimo
Hát ez az Ilum pvp zóna jelenlegi formájában annyira szánalmas, hogy inkább be se rakták volna, amíg nincs egy épkézláb pvp rendszer.

Strahd_
Bioware jatekok mindig is a tortenetben es a hangulatban voltak utosek.

Boldog Uj Evet kivanok minden sith warrior, inquisitor, agent es bounty hunter kolleganak!

(republic kollegak meg ott dogoljenek meg ahol vannak)

anti hero

DummyBoy
Értem amit mondasz, értem amit közölni szeretnél, és lehet igazad is van sokmindenben, messze vagyok még a highlvl kontenttõl, errõl nem tudok nyilatkozni ...

Viszont hogy nem mmo ... Ez mostanában slágerszöveg ... Több helyen is olvastam ...

De az ... Csak aki hig lvl pvpr-e vágyik annak még várnia kell. Remélem mire eljutunk odáig addigra a Te igényeidet is kielégítik majd peccsek formájában, új kontentekkel, stb ...

Amit én szeretnék majd: Ha meguntam a storykat és a sima játékot, akkor olyan PVPr-e vágyom ami sok embert megmozgat ... masspvp ûrcsatákat, háborúkat ... Bolygófelszíneken ostromokat, stb ...

Pl: Lehetnének nagy Alliance ûrhajók, akik az ûrben csatázhatnának ... lehetne mondjuk az a cél, hogy ûrcsata addig, amíg az ellenséges hajó le nem gyengül annyira, hogy át lehessen szállni, majd akkor lehetne harcolni, hogy elfoglalják az ellenséges hajót, stb ...

Magában az SW univerzumban gyakorlatilag végtelen kiaknázható lehetõség van, remélem szépen lassan csepegtetik ezt majd nekünk.

Amit elsõ körben igértek: a fullos sztorik, az 1-50-ig izgalmas fejlõdés az megvan ... Hogy a pvp nem a legjobb jelenleg? Lehet ... De majdcsak rendberakják azt is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Strahd_
en emlekszem meg a konkurencianal mi volt az elejen... hudejo grindeljunk le 1000000000 mobot hogy legyen egy lovam, masrol nem szolt...

itt messze jobban elvezem a mindennapi jatekot es nem preferecnia kerdese de meg nem hianyolom a pvp-t mert a pve content annyira lekot.

Igen sokan irtak hogy gyorsan gyorsan lvl 50 hogy utana induljon be a jatek... en nem erzem igy en szep lassan haladva mindent elolvasva minden kuldit megcsinalva elvezem a jatekot a barataimmal amiert fizettem. Egy mmo nak arrol kell szolnia hogy online tobb jatekossal tudjal egyutt jatszani erre a lehetoseged megvan. Szolval a jatek ertelmet nem jol hataroztad meg amikor elkezdtel ezzel jatszani.
En arra szamitottam az SWTOR tol hogy baromi jo pve content lesz es majd kesobb lvl50 en hatalmas csatak es ismetelten pve bossok ellen lehet majd jatszani en jellenleg meg azt is nehezen dontom el hogy melyik oldallal jatszak es melyik classal mert mindegyiknek annyira jo tortenete van es nem erzem az olj meg vidd ide vidd oda kuldiket mint wownal ereztem, nem erzem a grindelj agyatlanul az xp ert mint l2 ben vagy egyebb mmo ban.
Lehet a kettonk jatek celja nem eggyezik de etool meg nem a jatek a rossz. Az hogy felkesz abban egyet tudok erteni, szerintem elsiettek a kiadast 😊 kulonben nem lenne benne ennyi bug.

Liio
Látóhatár csökkentése - ha esetleg még nem lett volna (bevallom õszintén, nem néztem utána)

Ez is megdobhatja az FPS-t azoknál, akiknél ezzel gondok vannak. Egy próbát megér. 😉

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

PiszkosFred
En ertem amit mondasz: a jatek 1-50ig tart, 50en egy fos, maximum egy het es uninstall, leven nincs semmi, ami lefoglalna a jatekost. Illetve, ami van az unalmas, koncepciotlan es alapjaban marhasag. (Nincs 50esem, ugyhogy elfogadom a velemenyed ezzel kapcsolatban) En csak azt mondom, hogy lehet, nem is ez volt a cel a premier es az azt koveto par hetben. Mert, amig a "neven nem nevezett konkurenciaban" szoktuk mondani, hogy majd 85on kezdodik az "elet", addig ez itt megfordul, a jatek igazabol 1-50ig teljesedik ki. Egyelore. Azok, akik nem betaztak es nem a world/hun/server first fasságokra hajtva rohantak szintezni 24/7ben, azok meg most is szinteznek, es szerintem hardmode flashpointokban sem nagyon jartak. Pont eleg a massziv tobbseg szamara, ha januar-februar korul rendbe rakja a Bioware annyira az endgame tartalmat, hogy legyen ertelme. Nem hiszem, hogy a premier utan egy hettel mar 50es karaktereknek kesz van mar a jatek. (a neven nem nevezett konkurenciaban is ezek az arcok voltak a teljes community 0.1%-a) A tobbseg meg szintezik, a maga tempojaban.

Adni kell nekik kis idot. Meg otletet, a hivatalos forumokon, hogy mihez kezdjenek 😊 Mert irhatunk mi barmilyen jo otletet, ha nem jut el hozzajuk...

Errõl szól az egész hozzászólás.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred, Dummyboy:

Sajnos mindketten félreértitek azt, amit ezzel közölni szándékoztam. Nem egyéni preferenciákról van szó, hogy vkinek tetszik vagy nem tetszik a dolog, sokkal egyértelmûbb, tényszerû dolgokról: 1-50-ig élvezetes a játék, azután elhibázott koncepciók, rosszul átgondolt, rosszul megvalósított dolgok sokasága következik, ezeket leírtam az elõbb. Ettõl teljesen független az, hogy vki próbálja vagy tudja ezeket is élvezni, a koncepció, a rendszer rossz irányba tereli általánosan a dolgokat (warzone, ilum csere-bere) vagy egyáltalán nem ösztönöz semmit (ilum pvp, craft, timesink).
Ezek miatt az ellentmondások miatt írom azt, hogy jó esetben ez így nem mmo, rosszabb esetben meg egyszerûen csak félkész a játék.

DummyBoy
Na ja ... lvl 1-tõl 50-ig ... viszont van 8 kaszt - 16 AC ... az gyakorlatilag 800 lvl 😊

Viszont én nem csodálkozom, hogy nincs még olyan hûdenagy pvp ... Hiszen akárhogy is nézzük, ez a játék még nincs két hetes ...

Az átlagember nem hiszem hogy ezalatt a pár nap alatt (fõleg ugye karácsony + szilveszter ...) arra gyúrt volna, hogy top lvl legyen top gear-ekben ...

Majd pár hónap múlva, mikor százasával rohangálnak a top lvl karakterek minden szerveren ... Szerintem akkor lesz érdekes a pvp rész.

Én kvesztelek, játszogatom, és bizony mmo ... nem single playerezek ... Ott vannak a Heroic mission-ök, stb, vagy csak szimplán segítek a mellettem kvesztelõknek ...

Nagyon ritka hogy teljesen egyedül lennék valahol ... Ráadásul még alacsony szintû vagyok ...

A lényeg megvan. Az hogy nincs pvp, az engem speciel annyira nem zavar ... majd lehet magas szinten zavarni fog, de mire oda elkeveredek, addigra szerintem elég sok magas szintû karakter lesz.

Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy ennek az MMO-nak a sztori és a világ az erõssége ... Lehet valaki amint eljut egy karakterel lvl 50-re, indít egy újat ... Hisz az másik történet 😊

Szóval értem hogy páran hiányolják a PVP-ket, de szerintem a többség jelenleg arra kiváncsi a legkevésbé 😊 MAjd kicsit késõbb ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"