Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem tudtam, hogy tudod, hogy koztudott, hogy nem tudsz AC valtani. Sorry.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én azt gondolom, hogy elég nagy difik vannak azért az ACkben. Legalábbis commando/vanguard szinten. Szal nem olyan nagy baj, hogy nem lehet resetelni.

Csinálhatsz még egy karit és max más döntéseket hozol a sztoriban, kicsit máshogy tolod. Úgy talán nem annyira uncsi.
Torzonborz
/sóhaj

tudom hogy nincs rá lehetõség b+ , nem esik le a tantusz ?

itt a miért a lényeg amikor nincs semmi akadálya.

problémám meg nem nekem volt , talán olvasni kéne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Witcher
Így van! Akinek tetszik megveszi, akinek nem, az nem, és mindenki boldog!

Ez az AC váltás szerintem teljesen irreális elvárás, kb. felezné a játék élettartamát, így "8 class" van, úgy csak "4 class" lenne. Önmagukat nem fogják lábon lõni ezzel.
Ennek ellenére szerintem nem lehet nagy ügy egyet felhúzni a másik AC-ból is, hiszen másodjára nem valószínû, hogy mindent végigolvasnál, így a voice acting végigpörgetésével kb. 33%-kal rövidül a nettó játékidõ. 😄

darth devil
Nem bosszankodom, nekem kicsit se hiányzik.

War, war never changes.

PiszkosFred
En ertem. Te nem erted, hogy ennek ellenere tovabbra sincs ra lehetoseged. Van par alternativ megoldas, szam szerint ketto, amelyeket botor modon javasoltam. Az egyik "rem unalmas ismetles" (ez is csak jatekstilus kerdese), a masik talan picit valtozatosabb, oldalvaltassal. Hogy egyik sem jo neked, az mar megint mas kerdes. Neked volt egy problemad, kaptal ra megoldast. Hja, hogy az nem jo? Hat, "Az elet nem habostorta, Pelikan" 😊

#Darth Devil:
Igen, bar meg mindig csak 2 hete jelent meg a jatek, nagyon korai ilyen miatt - illetve hianya miatt - bosszankodni barkinek is.

Fenrir
Köszi a segítségedet, bár annyira azért tudok angolul, hogy ha akartam volna ezt én is megírtam volna 😊

Sajnos kb tudom is, hogy mit fognak erre válaszolni...

Ha klónként nem is, de egy olyan lehetõséggel mint a talent reset-tel (csak esetleg nagyobb pénzmennyiséggel vagy valamilyen cooldown-nak) simán megoldható lenne, nem értem miért fáj ez a BW-nek. Sajnos most jutottunk el oda, hogy a klántársaim is között van aki váltana AC-t mert a klán érdeke azt kívánná meg vagy csak esetleg a másik ág jobban illene hozzá. Sajnos 10-es szintig ez nem derül ki :\

Én a heal miatt kezdtem operative-ot, de elég nagyon csalódtam a gyógyítási képességében, fõleg amikor megláttam, hogy a klántársam SI dps talenten közel annyit gyógyít mint én teljes medicine ágon, több a CC-je, bubit tud rakni, az AoE hot-ja sokkal jobb mint az enyém, stb.

Eddig a melee ágon voltam mert wow-ban szerettem a rugót, de sajnos ez még kicsit sem hasonlít rá, nagyon darabos vele a harc auto-attack nélkül, sokszor van úgy, hogy 2-3 másodperces ablakok vannak amikor az összes melee képességed cd-je pörög, igazán berakhattak volna egy default melee támadást is, úgy mint a Rifle Shot-ot. Kicsit idiótán néz ki, hogy a melee rotában lövöldöznöm kell mert az a fillerem.

Jelenleg a harmadik ágat próbálom, ez talán már közelebb van a stílusomhóz mert ötvözi a melee-t és a ranged-et, ma este majd kiderül a hard mode fp-kban, hogy mennyire életképes.

A halál csupán a kezdet...

csokicsiga
Nembaj az, máshol is valós valutáért szokták betenni, de legyenek benn.

\"Hess innen troll.\"

darth devil
Szerintem ezeket, max irl pénzért teszik be. Nagyon helyesen.

War, war never changes.

torzi, vagy úgy csinálják meg, hogy végtelenszer lehessen ac-t váltani (mondjuk idõzárral és moneysinkkel, hogy annyira túlzásba ne vigyék), vagy sehogy.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Torzonborz
pl lvl10-20 és lvl50 között óriási különbség van na ezért nem mindegy hogy próbálod ki. értem én hogy nem lehet csak azt nem értem hogy miért nem . 2 AC váltást nyugodtan lehetne engedni. szerintem.
érted ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PiszkosFred
Na irtam a supportnak egy ticketet. Kertem benne, hogy aki elerte az 50-es szintet, az kapjon a kovetkezo peccstol kezdve egy lehetoseget, hogy az 50-es karakter klonja istant jelenjen meg a karakterek kozott, de masik AC-val, lehetoleg nem kiosztott talentekkel, hogy ne menjen penz a retalentre. A karakter penze legyen 50-50%-ban elosztva. Az okok kozott irtam, hogy a mostani rendszer szerintunk fos, es 50-es szinten jottunk ra, hogy a masik AC a meno. Kertem tovabba, hogy legyen elerheto a karakter faj es class valtasa is. Okok ugyanazok.

Ennel tobbet nem tehetek az erdeketekben. De legalabb addig sem malmozok meloban, es le van tudva a heti jocselekedett is.

Ugyan, nincs mit.

Kérd el egy cimbidét. Én is ránézek majd a sniperre (mert operativ az agent kezdeményem), remélem lepasszolja a cimbi 😊

PiszkosFred
Mert nincs mas lehetoseged? Amugy is, kiprobalasrol volt szo, nem vegleges profilvaltasrol. Kiprobalni nem mindegy, hol, mikent es mivel jatszol par napot? Hamarabb kell gondolkozni, amig meg nem keso...

Fenrir
Mindenki tudta jól, hogy a választás jelenleg permanens, csak abban reménykedünk, hogy elõbb-utóbb lesz lehetõség a reset-re is.

Nem igazán látom akadályát: a sztorid mindkét AC-al ugyanaz, a rajtad lévõ ruhák típusa sem változik, a társaid sem változnak, a crewskilljeid sem változnak.

A talentfán kívül esetleg a fegyver a kezedben változhat: IA Blaster Rifle - Sniper Rifle

Technikailag nem látom akadályát a reset-nek...

Torzonborz
minek menjek másik oldalra amikor empire-t választottam ott a guildem is ?

többire no komment.

PiszkosFred
Pont ezert javasoltam, hogy a masik AC-t probalja ki a masik oldalon, hogy ne legyen unalmas. Neha en erzem magam idiotanak, csak mert probal az ember segiteni.

Akkor nezzuk a szaraz tenyeket! Ki akarod probalni a masik AC-t is? Miutan direkt jelzi a game 10. szinten, hogy amit valasztasz, az vegleges? Hat kerlek, nem fogod. Pont. Nincs mas megoldas, mint klonozni/oldalt valtani. Tetszik, nem tetszik - lenyegtelen, ez van, megszoptad. Ha nem tetszik, uninstall es viszlat.

Ez igy jobb? Ugye hogy nem...

Sir Quno Jedi
Öreg hiba. Nekem pl. a Dragon Age 2 is külön accon van stb. (de a Witcher 2 is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csak nekem több játék is van rajta, pl ezért.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sir Quno Jedi
Az accod egy mail cím, meg némi személyes adat, azt hogyne tudnád már eladni?! Nem szabályos, de nem tudják ellenõrizni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Há de ha csak az van az originjén, akkor el lehet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hogy lehet eladni, hát origin acchoz kötõdik nem?

Fpocok
Van olyan, aki esetleg megunta és el akarja adni? <#wave>

Torzonborz
de most minek csinálja meg az ember újra ugyan azt a sztorit ? hót felesleges. szerintem összvissz 2 db AC váltás bõven elég lenne. sniper vagyok megnézem milyen operative , nem jó vissza sniperre és kész. ennyi.

Fenrir
Eszemben sincs a jelenlegi karakteremet abbahagyni, csak csupán egyszer megnézném a Sniper-t is, csak éppen egyelõre erre nincs lehetõség, ha csak nem indítok még egy ügynököt amihez most nincs kedvem egyáltalán.

PiszkosFred
Ertem. De akkor most szintezni nincs erod ujra egy IA-t 50-ig, vagy abbahagyni nincs kedved az aktualis, jol felepitett karakteredet? 😊

Fenrir
Ez tény, viszont van egy jól bejáratott karakterem maxos crewskill-ekkel, jó viszonyal a társaimmal és decens mennyiségû kredittel.

Ha újat kezdenék a másik oldalon akkor se guildem, sem a fent felsorolt elõnyeim nem lennének meg.

Torzonborz
jahm operative-ot kipróbálnám Én is de azért újból felhúzni még1szer...nonszensz.

PiszkosFred
Tukorklasszok vannak, erdemes a masik AC-t kiprobalni a masik oldalon, akkor nem tunik el a varazs, mint ketszer ugyanannal a sztorinal.

Fenrir
Sajnos így, van egy trooper-em ugyanazon a szerveren és õ is megkapta az IA-m legacy nevét :\

Szerintem ez így nem working as intended...

Fenrir
Szerintem elõbb-utóbb benne lesz majd valamilyen formában, esetleg euróért válthatsz mint wow-ban fajt meg nevet pl.

Én megnézném egyszer a Sniper AC-t is, de mégegy agent-et nem lenne erõm elvinni 50-ig.

a.carkey
Szerintem mindegyik arc tök jó, figyelemre méltó, ennek ellenére amim max. legutolsóként lesz az a Sith Inq.

Amit észrevettem az az, hogy pl. a human jedi consular nõ szinkronhangja pösze. Vagy legalábbis pöszécske gyanús. Van egy bája, de borzasztóan zavaró is. Mintha a Barátok közt korai részeit nézném.

Anno amikor feljutottam, minden karit elõre lekreáltam, nehogy ne tudjak azon a szerveren indítani, ha úgy alakulna, bár azóta egyeseknél többször változott a név és a faj is. Egyelõre a SWt nyomom. Vettét az elején fenyítettem, aztán haver lett. Sokszor tömegmészárlok, de volt, hogy életben hagytam egyes alkeszokat. Van light ponton, de azért keményvonalasabb lett a karakterem.

Más.

Ha megadom a Legacy nevet mondjuk a SW karimnál, akkor a rebelek is megkapják a nevet, vagy pontosan hogyan mûködik ez a legacy dolog? Nekik is külön legacy lesz?

A medve nem játék.

a bétában bent volt egy ideig, nem? vagy ez is csak urban legend?

Svenhassel

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

j0nNyKa
nem volt ilyenrõl szó, csak a tiedhez hasonló hozzászólásokban

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Srácok.
Honnan tudnám megvenni a játékot nem 12ezerért? Mondjatok már valami nagyon olcsó helyet.

Witcher
Csinálni akarok egy jedi shadow-ot is a sage után de kibaszottul nincs kedvem ugyanazt a sztorit végigtolni még egyszer! Ha nem csináltak neki különbözõ sztorit, mi a francért nem lehet AC-t váltani? Nem arról volt szó még az õsszel hogy mégiscsak lesz AC váltás? Mi az oka hogy mégse került bele?

j0nNyKa
BH: Enough of your yammering! DIE!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

inquisitor: you people are completely waste of oxygen.

az si-vel nyugodtan lehet tolni az arrogáns fasz köcsög stílust, az fog bejönni khemnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kivéve a saját questjeit. amikor zash elkúrja a transfer soul spellt, és benyögtem, hogy nem érdekel, mit tud, én vissza akarom kapni a szörnyemet, arra adott 120at.

"There is no passion, there is serenity." - Jedi Consular
Qyzen Fess-t meg szétveti az ideg, mert megint nem öltük meg a gonoszt😉

Tomb of Freedon Nadd

Ha már Shwarzi elõjött, a trooper fõ szálban, a legacy választás elõtt van egy küldi amikor el kell kapni a fõnököt a hajóján. No, ott van egy rész amikor lépcsõrõl kell lejönni és alul nyüzsögnek az impek akik kicsit megzavarodtak a robbantgatások miatt.

Commandoval, kicsit a terminátor 2 lövöldözõs jelenete ugrott be, amikor shwarzi lövi a rendõröket a rendõrség emeletérõl azzal a fasza helis gépágyúval. Pont ugyanaz volt, ahogy jöttünk le ketten a companionommal és osztottunk jobbra balra, lent meg feküdtek az emberek.

Nagyon vicces volt.
DummyBoy
Én SI-vel vagyok úgy, hogy a teljesen logikus, számomra és a Birodalom számára is egyértelmûen hasznosabb, ráadásul teljesen érzelemmentes választ szeretném választani, erre Light side pont jár érte ... Már vagy 450-et összeszedtem ...

Vagy mikor valami katonák segítenek, vagy bármi, és nem átallom megköszönni, Khem Val.tól jön is a minusz ...

Mondjuk lesz@rom 😊 De néha érdekes egy válaszadásnál, hogy az ember olyan dilemmába kerül, hogy a saját egyéniségét vigye bele a karakterbe, vagy a kitalált karakter személyiségének megfelelõt 😊 Emiatt is imádom ezt a játékot 😊

Arról nem is beszélve, hogy az eddigi játékokban általában beléptem, és elkezdtem a napi rutint, ami éppen szükséges, azt grindeltem, stb ...

Itt belépek, és beindul az agyalás: Ûrhajózzak? Kveszteljek? Egyedül? Heroic? FP? Fõszál? Mellékszálak? Vagy kraftolhassak? Menjek ki gyûjtögetni? Esetleg Datacronvadászatra? És még PVP-t ki sem próbáltam ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem csak neked, majdnem mindenkinek szar.

agent: you are an idiot 😊

Good opportunity for violence? 😊

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Vannak ilyen dumák, amiket sajnos túl sokszor mond a karakter.
Szépen ki van írva valami jó hosszú kérdés, karakter meg:
Your Name? Now!

Vagy a másik, ami a Sith Warriorom jelmondata lesz:
There won't be a heart left beating.
Próbáltam a keresõt, de nem dobott ki semmit. Egyik havernak van ez:
login után kivágja, meg feketeképernyõ van? EL sem jut a szerverválasztásig?
A hivatalos oldalon volt 2 dolog, az egyik a tûzfal, a másik, meg reinstall a telepítõvel és nem cd-rõl. Beállított minden szart és 2 napja ketyeg neki a gametime😞

Ja a for the republic szöveg sokszor elõjöhet, de késõbb lehet úgy intézni a dolgokat ahogy akarod. Én pl egyfolytában hadban állok a tábornokkal mert mindig úgy intézem a dolgokat ahogy nekem tetszik és nem úgy ahogy parancsba adták.
Eszi, nem eszi, nem kap mást😊

Pl. az elsõ bolygón a kalóz beszólt 2õt amikor kiszabadítottam, hát le is lõttem a picsába.

késõbb is van jópár ilyen, de nem akarom lelõni a poénokat. Mondjuk így gyûlnek a dark side pontok, de így is mindjárt light 4es vagyok😊