Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már kb délben mentek

Ott a Server-Status gomb. Már régóta megy az összes szeró.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

na lassan menni kene ma dark5 kell -.-
serverek mennek mar vagja vki? v 17kor indulnak kb pont ?

anti hero

You can't buy sense of humor

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

ha nem ilyen random roleplayerek lennetek, hanem progress guild, vagy legalabb ha eszetek lett volna, akkor az elejen beszelitek meg a setupot oO ha mar ekkora az ARC es juj nem funguildsag van, mi annal elitebb idiotak vagyunk - mert kb ez jon le irasaidbol :o.
nos megintcsak; 2 hettel a start utan mibe kerul egy olyan karit felhuzni ami kell? ujabb 2 hetbe? OMG ! ilyenkor elgondolkodom, h masok vajon hogy gondolkodnak es vajon mennyire sikeresek ugy a hetkoznapokban a borsonyi agyukkal.. vagy hogy s mint latjak a nagyvilagot es a benne levo dolgokat :d

anti hero

Fenrir
Ez nagyon szép egy funguildben, de ha olyanban van ahol szeretnének progress-t is látni a tagok akkor igenis szükséges, hogy bizonyos kasztok meglegyenek.

Én szívesen mennék operation-ba, de jelenleg csak 1 tankunk van (az is Powertech BH) és 2 healer-ünk ha én visszatalentolok. Ez így meg baromi kevés.

A halál csupán a kezdet...

a.carkey
Egyszerûen kell egy guild a szerver(ek)en, amelyik összefogja azokat, akik simán csak ki szeretnék próbálni a másik oldalt is. :)

A medve nem játék.

N1ggA
faszság, de mindegy.

Spread De Love!

Torzonborz
nem hinném hogy nagy befolyással lenne rá. szerintem az emberek többsége ha alt-ot indít akkor az más class lesz mint a main kari. nekem is megvan már a BH altom. néha tolom is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

newsflash, (sajnos penzert) de lehet! ismeros, volt mar egy ilyen jatek anno :o (sot tobb is)

anti hero

Fenrir
Amúgy meg ha a BW azzal akar engem megtartani a játékban, hogy húzzak még fel pár altot, hogy pörögjön a játékidõm akkor az nagyon kevés lesz. Eddig 50-en eléggé beszûkültek a lehetõségek. Lassan végzek Corellia-val, majd Ilum-mal aztán kifogytak a küldetések. Mivel operation-re még nincs elég 50-es a klánban vagy hard mode vagy pvp maradt csak. Esetleg 7 másik alt, hogy minden AC meglegyen :P

johat a szolgalelku (wowos szoval csicska) emberekre nem tudok mit mondani mi az h klanerdek. ha te nem azzal jatszom amivel te szeretnel, amit te valasztottal, hanem azzzal ami a klanerdek -loál ez a szo nagyon!!- akkor nincs tobb kerdesem, en biztos nem basznam el a szemelyes szorakozasom egy nyomorult "klan" - ja amugy klanok mmoba igen ritkak, nagyjabol egyikben sincs ilyen-

na ennyi meg egy bambi

anti hero

Sir Quno Jedi
ádvánszíd klessz!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Mi az az AC?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Korlátlan AC-váltásnál egyébként fölvetõdne a kérdés, hogy minek egyáltalán AC? Legyen trooper 5 talentfával a skillek egy részéhez kössék ki, hogy only usable with assault cannon és kész. Felejtsék el, hogy vanguard meg commando más szerep, más felfogás ugyanmár. <#ejnye1>

Tomb of Freedon Nadd

Fenrir
"amugy fura, hogy alig jott ki a jatek, de mar egyesek ily modon akarjak leroviditeni a gameplayyel toltott idejuket."

Az a baj, hogy van amikor a klánérdek kívánja meg, hogy milyen kasztok és AC-k legyenek. Pl ha valaki marauder-t szintezett fel, de 50-en operation-be kéne egy juggernaut (ami éppen nincs) akkor az "így jártunk" kategória. AC váltással ez a probléma kapásból megoldódna.

Én simán fizetnék érte 10 eurót is ha lenne ilyen lehetõség, szerintem ezzel nem lennék egyedül. BW-nek meg újabb bevétel.

Sir Quno Jedi
Azt tudtátok amúgy, hogy ha keményen nyomogatjátok a jobbgombot, akkor a karitok vadul üti-vágja az ellent?!??! Semmi skill, csak úgy fegyóval izomból. Murva jó, mert gyors aránylag és szépen le lehet vele csépelni a gyengülteket, míg a cd-k pörögnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mondjuk az egyik ranged tank vagy dp a másik meg healer vagy dps. Azért a tank vagy healer szerep nem ugyanaz.
A realitáshoz az áll közelebb hogy két talentfa között lehessen váltani.
Ne haragudjatok, de nem bírtam elmenni válasz nélkül a téma fölött: egyszerû a válasz: a bioware-nek a játékosok játékidõvel hozzák a pénzt. Ha adnának lehetõséget arra, hogy ha valóban érdekel a másik AC, akkor egyszerûen válts köztük, ahelyett, hogy esetleg újra végigjátszanád a kasztot (mondjuk a tapaszatlatok miatt akár fele annyi idõ alatt is), ha esetleg tényleg érdekel valóban megteszed ezt akár plusz játékidõt vásárolva. Mi nem világos ezen?

kicsit sok a kjukju.

foleg ugy h betazott a tarsasag donto tobbsege es volt lehetosege tet nelkul kiprobalni, hgoy melyik kari, melyik AC mittud. ugyeugye.
mert amugy is mindig azon megy a visitozas, hogy ÁÁÁ nem probalhatom ki xy jatekot akkor nem veszem meg, mert kitudja.. no de ne terjunk el a targytol.

amikor AC valasztas ele kerultel, feltettek egy kerdest: -mi szeretnel lenni. és hozzatettek, hogy ez bizony megvaltoztathatatlan! remelem mindenki ennek a fenyeben cselekedett. en azt mondom ,aki rosszul dontott, az szopjon. a jatek az eletre tanit :D

mas: ha sok lesz a kjukju lehet lesz benne AC change, de sztem sem vagnak maguk alatt a fat, mast akarsz? huzz meg egy karit vazze es tolts meg tobb idot a jatekban.

amugy fura, hogy alig jott ki a jatek, de mar egyesek ily modon akarjak leroviditeni a gameplayyel toltott idejuket.
termeszetesen azert egy riftet kedvelo gyermekkent nem mondom hogy nem lepi meg ez a rendszer az embert, de jol kell valasztani es van meg egy rahedli klassz ami hogy ugy mondjam eleg szepen kulonbozik a masiktol. erdemes azokat tolni

anti hero

Fenrir
Mégis mi a különbség? Szerintem semmi nincs ami miatt nem lehetne váltani. Mint már írtam mindkét AC ugyanolyan páncélt használ, ugyanazok a társaik és ugyanaz a sztori.

Nem kéne, hogy akadálya legyen a váltásnak.

PiszkosFred
Nem tudtam, hogy tudod, hogy koztudott, hogy nem tudsz AC valtani. Sorry.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én azt gondolom, hogy elég nagy difik vannak azért az ACkben. Legalábbis commando/vanguard szinten. Szal nem olyan nagy baj, hogy nem lehet resetelni.

Csinálhatsz még egy karit és max más döntéseket hozol a sztoriban, kicsit máshogy tolod. Úgy talán nem annyira uncsi.
Torzonborz
/sóhaj

tudom hogy nincs rá lehetõség b+ , nem esik le a tantusz ?

itt a miért a lényeg amikor nincs semmi akadálya.

problémám meg nem nekem volt , talán olvasni kéne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Witcher
Így van! Akinek tetszik megveszi, akinek nem, az nem, és mindenki boldog!

Ez az AC váltás szerintem teljesen irreális elvárás, kb. felezné a játék élettartamát, így "8 class" van, úgy csak "4 class" lenne. Önmagukat nem fogják lábon lõni ezzel.
Ennek ellenére szerintem nem lehet nagy ügy egyet felhúzni a másik AC-ból is, hiszen másodjára nem valószínû, hogy mindent végigolvasnál, így a voice acting végigpörgetésével kb. 33%-kal rövidül a nettó játékidõ. :D

darth devil
Nem bosszankodom, nekem kicsit se hiányzik.

War, war never changes.

PiszkosFred
En ertem. Te nem erted, hogy ennek ellenere tovabbra sincs ra lehetoseged. Van par alternativ megoldas, szam szerint ketto, amelyeket botor modon javasoltam. Az egyik "rem unalmas ismetles" (ez is csak jatekstilus kerdese), a masik talan picit valtozatosabb, oldalvaltassal. Hogy egyik sem jo neked, az mar megint mas kerdes. Neked volt egy problemad, kaptal ra megoldast. Hja, hogy az nem jo? Hat, "Az elet nem habostorta, Pelikan" :)

#Darth Devil:
Igen, bar meg mindig csak 2 hete jelent meg a jatek, nagyon korai ilyen miatt - illetve hianya miatt - bosszankodni barkinek is.

Fenrir
Köszi a segítségedet, bár annyira azért tudok angolul, hogy ha akartam volna ezt én is megírtam volna :)

Sajnos kb tudom is, hogy mit fognak erre válaszolni...

Ha klónként nem is, de egy olyan lehetõséggel mint a talent reset-tel (csak esetleg nagyobb pénzmennyiséggel vagy valamilyen cooldown-nak) simán megoldható lenne, nem értem miért fáj ez a BW-nek. Sajnos most jutottunk el oda, hogy a klántársaim is között van aki váltana AC-t mert a klán érdeke azt kívánná meg vagy csak esetleg a másik ág jobban illene hozzá. Sajnos 10-es szintig ez nem derül ki :\

Én a heal miatt kezdtem operative-ot, de elég nagyon csalódtam a gyógyítási képességében, fõleg amikor megláttam, hogy a klántársam SI dps talenten közel annyit gyógyít mint én teljes medicine ágon, több a CC-je, bubit tud rakni, az AoE hot-ja sokkal jobb mint az enyém, stb.

Eddig a melee ágon voltam mert wow-ban szerettem a rugót, de sajnos ez még kicsit sem hasonlít rá, nagyon darabos vele a harc auto-attack nélkül, sokszor van úgy, hogy 2-3 másodperces ablakok vannak amikor az összes melee képességed cd-je pörög, igazán berakhattak volna egy default melee támadást is, úgy mint a Rifle Shot-ot. Kicsit idiótán néz ki, hogy a melee rotában lövöldöznöm kell mert az a fillerem.

Jelenleg a harmadik ágat próbálom, ez talán már közelebb van a stílusomhóz mert ötvözi a melee-t és a ranged-et, ma este majd kiderül a hard mode fp-kban, hogy mennyire életképes.

csokicsiga
Nembaj az, máshol is valós valutáért szokták betenni, de legyenek benn.

\"Hess innen troll.\"

darth devil
Szerintem ezeket, max irl pénzért teszik be. Nagyon helyesen.

War, war never changes.

torzi, vagy úgy csinálják meg, hogy végtelenszer lehessen ac-t váltani (mondjuk idõzárral és moneysinkkel, hogy annyira túlzásba ne vigyék), vagy sehogy.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Torzonborz
pl lvl10-20 és lvl50 között óriási különbség van na ezért nem mindegy hogy próbálod ki. értem én hogy nem lehet csak azt nem értem hogy miért nem . 2 AC váltást nyugodtan lehetne engedni. szerintem.
érted ?

PiszkosFred
Na irtam a supportnak egy ticketet. Kertem benne, hogy aki elerte az 50-es szintet, az kapjon a kovetkezo peccstol kezdve egy lehetoseget, hogy az 50-es karakter klonja istant jelenjen meg a karakterek kozott, de masik AC-val, lehetoleg nem kiosztott talentekkel, hogy ne menjen penz a retalentre. A karakter penze legyen 50-50%-ban elosztva. Az okok kozott irtam, hogy a mostani rendszer szerintunk fos, es 50-es szinten jottunk ra, hogy a masik AC a meno. Kertem tovabba, hogy legyen elerheto a karakter faj es class valtasa is. Okok ugyanazok.

Ennel tobbet nem tehetek az erdeketekben. De legalabb addig sem malmozok meloban, es le van tudva a heti jocselekedett is.

Ugyan, nincs mit.

Kérd el egy cimbidét. Én is ránézek majd a sniperre (mert operativ az agent kezdeményem), remélem lepasszolja a cimbi :)

PiszkosFred
Mert nincs mas lehetoseged? Amugy is, kiprobalasrol volt szo, nem vegleges profilvaltasrol. Kiprobalni nem mindegy, hol, mikent es mivel jatszol par napot? Hamarabb kell gondolkozni, amig meg nem keso...

Fenrir
Mindenki tudta jól, hogy a választás jelenleg permanens, csak abban reménykedünk, hogy elõbb-utóbb lesz lehetõség a reset-re is.

Nem igazán látom akadályát: a sztorid mindkét AC-al ugyanaz, a rajtad lévõ ruhák típusa sem változik, a társaid sem változnak, a crewskilljeid sem változnak.

A talentfán kívül esetleg a fegyver a kezedben változhat: IA Blaster Rifle - Sniper Rifle

Technikailag nem látom akadályát a reset-nek...

Torzonborz
minek menjek másik oldalra amikor empire-t választottam ott a guildem is ?

többire no komment.

PiszkosFred
Pont ezert javasoltam, hogy a masik AC-t probalja ki a masik oldalon, hogy ne legyen unalmas. Neha en erzem magam idiotanak, csak mert probal az ember segiteni.

Akkor nezzuk a szaraz tenyeket! Ki akarod probalni a masik AC-t is? Miutan direkt jelzi a game 10. szinten, hogy amit valasztasz, az vegleges? Hat kerlek, nem fogod. Pont. Nincs mas megoldas, mint klonozni/oldalt valtani. Tetszik, nem tetszik - lenyegtelen, ez van, megszoptad. Ha nem tetszik, uninstall es viszlat.

Ez igy jobb? Ugye hogy nem...

Sir Quno Jedi
Öreg hiba. Nekem pl. a Dragon Age 2 is külön accon van stb. (de a Witcher 2 is).

Csak nekem több játék is van rajta, pl ezért.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sir Quno Jedi
Az accod egy mail cím, meg némi személyes adat, azt hogyne tudnád már eladni?! Nem szabályos, de nem tudják ellenõrizni.

Fpocok
Há de ha csak az van az originjén, akkor el lehet.

Hogy lehet eladni, hát origin acchoz kötõdik nem?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fpocok
Van olyan, aki esetleg megunta és el akarja adni? <#wave>

Torzonborz
de most minek csinálja meg az ember újra ugyan azt a sztorit ? hót felesleges. szerintem összvissz 2 db AC váltás bõven elég lenne. sniper vagyok megnézem milyen operative , nem jó vissza sniperre és kész. ennyi.

Fenrir
Eszemben sincs a jelenlegi karakteremet abbahagyni, csak csupán egyszer megnézném a Sniper-t is, csak éppen egyelõre erre nincs lehetõség, ha csak nem indítok még egy ügynököt amihez most nincs kedvem egyáltalán.

PiszkosFred
Ertem. De akkor most szintezni nincs erod ujra egy IA-t 50-ig, vagy abbahagyni nincs kedved az aktualis, jol felepitett karakteredet? :)

Fenrir
Ez tény, viszont van egy jól bejáratott karakterem maxos crewskill-ekkel, jó viszonyal a társaimmal és decens mennyiségû kredittel.

Ha újat kezdenék a másik oldalon akkor se guildem, sem a fent felsorolt elõnyeim nem lennének meg.