Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Darth Vader voice changer helmet-et ( ilyesmire gondolok ) lehet itthon kapni valahol ? Szétgúgliztam magam de nem nagyon találtam semmit , ebay-en meg amazonon van de szállítási díjjal már kicsit húzós.
Nem röhögni , öcsémnek lenne :P
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
na megnézem ezt a zöld linket mindjárt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nálam most biochem/bioanalysis, és hozzá slicing, a kék-lila alapanyagokat meg megveszem AH-ban.
Megcsinálod a lila medikitet és companionos medikitet, most pl a lvl 29 medikit 2.5k-t healel, ami majdnem fele hp-m, és warzone-ban is már elég jó.
Emellé a kék stat növelõk már 2 órások és halál után is megmaradnak, választhatok, hogy +10% hp, vagy +10% strength.
Carnage nagyon nem vált be nálam, bár a marauderben pont az a jó, hogy választhatsz a 3 fa közül. 20 körül én átmentem Annihilation ágra, trash packen ez lassabb, de a single target-en amíg a 4 db dot ketyeg, az burstnek se utolsó, és még gyógyít is (14k heal átlag warzone-ban)
A Rage ág30 körül lesz használható, végén viszont a legnagyobb aoe a játékban a Force Choke - Obliterate - Smash kombó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Agresszió, belsõ frusztrációk, viselkedési minták mind felfedezhetõek a reakciókban" - Ezt tükör elõtt gyakoroltad?
A többre meg:

ಥ_ಥ
Szintezés közben volt, hogy nekem kellett healelni heroic-okban dps ágon is. 3s a nagy heal, de negyed / fél hp csíkot visszatölt.
force lightning crit tick: 1k
death field cit: 3.1k
dark infusion crit: 5k
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De te is tudod, hogy egy ilyen játéknál elõbb utóbb elõjönnek ezek a dolgok is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kivéve ha úgy fogalmazol, hogy "hol lehet arról részletesen olvasni..."
ಥ_ಥ
A trollt meg ne etessétek, elõre látszott, hogy azért vette meg a játékot, hogy személyesen élje át a (képzelt) bukását. Ezren linkelték már neki Fry-t összeszûkült szemekkel (gyk).
ಥ_ಥ
Ha érdekel esetleg valakit, van egy 60 napos gamecardom, amitõl megválnék, árban megegyezünk!
Jó játékot mindenkinek!
lvl 22-n retalent volt, hogy megkapjon pár TÉNYLEG healer képességet ... Bár tény hogy ha nem gondolkodik a csapat, akkor egy komolyabb csata után Sethee van, de ez alap ... Egy jó team-el, okosan általában fele Force-om megmarad ...
Fõként CSAK kvesztelek, nincs PVP, semmi, néha egy kis ûrhajózás, de full kékben van Khem Val és én is ... lvl 19-es cuccokban. (Bár az én cuccom AH-ból való, ettõl függetlenül adtam már el rámvaló kék cuccokat, amik kvesztbõl, mobból jöttek ...)
A Sage a Sorcerer tükörkasztja, van bubija, healjei, ha okosan talentelsz, akkor kapsz HoT-ot is és lefelezõdik a leglassab Heal-ed, stb ...
Emellé elég szép kis sebzéseket is ki lehet osztani kis szinten, ha arról van szó ...
Kompanionról ... Nem egy Heroicot tankolt végig Khem Val, mert csak DPS jelentkezett ... (Sõt, egy BT-t is ...) Mivel tudsz healelni, ezért egyszerûbb néha gyógyítgatni ...
Azért mert nem nézel utána a dolgonak, nem olvasol utána picit, azért nem a játék a hibás ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Aztán ha mindkét oldalról megvan az erõhasználó, akkor jöhet valami nem force sensitive osztály is.
Es a tapasztalatom is az, hogy az eletben nem vartam meg heroic kvesztek teljesitesere tobbet mint 5 perc (jo, hajnali 4kor lehet nehez partyt talalni), es ha FP-t akartam, max 10 percet craftoltam a flottan/zonaban, es meglett a party.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spread De Love!
Néha még így is nehéz, olyankor el kell gondolkodni, taktikát váltani, más skilleket és más sorrendben használni, kiismerni az ellenséget, nem csak nekiesni a legközelebbinek vakon.
A gear pedig UGYANOLYAN fontos a kompányionnak is. Ha csináljuk a classquesteket mindig fogunk reward-nak kapni szinthez igazított geart nekik, amibõl egyet, vagy kettõt szépen kikupálhatunk. DE néha ez sem elég, AH-ban is nézni kell jó cuccokat nekik, vagy gyártani magunktól, esetleg szerezni jó slotos cuccokat nekik is, modolgatni stb. A kompányion tulképpen a második karink, így ÉPPEN olyan fontos, hogy jól felszereljük, mint a sajátunkat. SÕT, nekem a kompányionom, pl. Kira sokkal durvábban fel van gyúrva, mint jómagam.
Másik dolog, hogy a kompányionok kapják az új képességeket szintfüggõen, de nem fogják feltétlen ahsználni, ha azt nem kapcsoljuk be nekik (ami zöld ledes, azt használják), ez különsen igaz a különbözõ buffokra pl. Szócal ha NEM ismerjük ki alaposan a kompányionunkat és nem tudunk kidolgozni vele egy közös harci stílust (olyan skillekkel és taktikával ami illeszkedik egymáshoz), akkor rábasztunk.
Akinek ez nem megy, annak nem való az SWTOR szintezése...
\"Hess innen troll.\"
Lényeg a lényeg, akinek nem megy a sage, ott nem a sage-dzsel van gond, hanem vele. Pont.
Sith maraudernek melyik crafting skillt ajánlanátok: Artifice, vagy Synthweaving?
Tudnátok ajánlani egy jó szintezõ carnage talentkiosztást szintezésre/szólózásra? Én ezzel barátkozom...
Tomb of Freedon Nadd
A halál csupán a kezdet...
Ugyanez vonatkozik a companionra, ha azt akarod, hogy tankeljen, akkor kék cuccokat neki, csak akkor bírja.
Leglassabb healrõl már volt szó, lvl 22-ig kell eljutni, ahol tudsz rá speccelni, hogy olcsóbb/gyorsabb legyen a legtöbb heal.
Másik ágon (amire én mentem) instant mez 3 mobra, 60 secig, companion nem bántja õket, szóval van idõd, nem kell aoe-zni. Ha nem akarod egyesével, akkor force in balance / death field nyitás, utána szépen elhullanak.
Speceletlenül healre a sorc/sage a legjobb, mert a resource pooljához képest ez tudja a darabszámra a legtöbb healt elnyomni.
Egyel kevesebb :)
Vagyunk még elegen :)
\"Hess innen troll.\"
Adás vége...
Nincs ember republic oldalon mivel ha pvpzne is a sok kudarc után feladja a fenébe a progit. Persze most lehet örülni hogy legyõzzük pvpben meg 10vs1 es world pvp de 2-3 hónap mulva az a kevés se lesz ami most van. Lesz majd 85-15 ös arány vagy még durvább. Ehhez jön a kevés ember a szervereken és kialakul hogy nem lesz kivel harcolni.
\"Hess innen troll.\"
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Minden mobcsoport után ujra kell éleszteni a companiont vagy magadat heal és mehet tovább. Heroicban ha lejut egyáltalánbal a proccolós képessége egy aoe ami ugyan semmit nem sebez ellenben az összes cc t kiüti. Ha dps t keresnek nem ajánlott mert dpse a nulla és a semmi között van valahol a healjét leirtam.
Pár napja egy Vanguard ment mellettem kb 2x lött minden borul ment tovább. Kb az 5. csoportnál járt amikor én még a companiont élesztettem meg 10seces heal. PVP ben az elöbb ismertetett 2-3 seces castolások vannak és mindig fel kell rakni a bubit egyfolytában.
Ez leirás kizárólag a saját tapasztalatom egy letörölt 34 es sage el.
\"Hess innen troll.\"
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com