Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Djuree
hogyne lenne driver hozzá. inkább az nvidia szokott sûrûn elnézést kérni...

Waaaaaagh!

Omlás
Márpedig elhiheted nekem, hogy egy frissen megjelent VGA-hoz fõleg CF-ben az elkövetkezõ kb 1 hónapban még igencsak sokat fognak faragni a driveren.

Ati esetében pont igaz, hogy gondok vannak a driverrel fõleg az új kártyáknál az elsõ hónapokban ;]. Nem irigykedek, fõleg mert az én gépemen normálisan megy 1080P-ben (nincs fps dropp) a game õ meg szív 😛.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

PiszkosFred
Penzes. Jelenleg a vilagon semmi ertelme a tablanak, max kapsz 800 xp-t a kezdobolygon a mellette talalhato "lore object" miatt, a class kvesztet lezaro, elso modolhato fegyvered megszerzeset kovetoen.

Onnantol kukazhato az osszes, megis dugig van vele a vilag.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DummyBoy
Ehhh ... szép ték, de fail ...

"Az ATI meg nem fog úgy kiadni csúcskategóriás csillió forintba kerülõ videókártyát, hogy nincs hozzá normális driver."

Az ATI-nak (AMD ugye 😊 ) EGYIK kártyájához sincs normális driver o.O

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Én úgy tudtam hogy a táblánál már most is ingyenes ... modokat akartam cserélni 2 puskában, visszarohantam az egész bolygón, hogy elmenjek a táblához, majd kiírta mennyibe fog kerülni, azt hittem a guta megüt 😊

Nem síkhülye hozzá egyébként fórumban írta hogy hol mennyi fps-e van. (Open world pve 100+ fps, wz 30-40 fps, fleet max 20 fps). Ugyanaz a problémája mint többünknek itt. Irigykedni nem szép dolog a nálad jobb géppel rendelkezõkre 😊
Az ATI meg nem fog úgy kiadni csúcskategóriás csillió forintba kerülõ videókártyát, hogy nincs hozzá normális driver. Õk nem az EA <#beka2>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Omlás
Végre :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

PiszkosFred
Mert a tablanal a kesobbiekben ingyen lesz a modolas, amig manualisan marad penzert.

Omlás
Amúgy meg könyörgöm, 7970-hez van normális driver könyörgöm nem ,hogy CF de még normál optimalizált driver sincs szerintem 😄 ...

Ez is megvette a x ezer dolláros gépet de sík hülye hozzá ... 😄

Liio
Írtsd ki az addokat. Boss mellé általában csak standard majmokat tesznek be, azokat kell leszedni elõször, utána a 'bosst'.

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

DummyBoy
Azért ennek a gépnek az árából 10 olyat össze lehet rakni amin szépen elfut gond nélkül (PVE) az SWTOR ... szóval gazdag apuka bothülye gyerekének nem megy a "gémezés" ... Vagy csak egy gazdag noob. (Vagy tényleg qrna nagy pech-je van a srácnak ...)

@Laroa: Mivel a Crossfire az ATI-s így már eleve nem lehet a lehetõ legjobb ... Ráadásul az Ati olyan mint a Logitech ... jó a perifériáiról és a használhatatlanul szar SW-eirõl híres ... Nem mellékesen elég sok olyan program van a piacon aminek inkább ártanak a többkártyás rendszerek ... (Arról nem is beszélve, hogy olvastam egy olyan topikot is, ami aról szólt, hogy az Intel prociknál, ahol van ott ki kell kapcsolni a HT-t mert az is bekavar ...)
Nem mondott a Jedi olyan nagy hülyeséget ...

TDC Geronimo
a másik vicces dolog az 1.1es noteba ez

"General

An Item Modification Table has been added to the Supplies areas of the Republic and Imperial Fleets."

Ezek ismerik egyáltalán a saját játékukat?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LOL. Tehát a lehetõ legjobb cuccal nekiállni játszani az fail. Hát gratulálok 😄DDDDD

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Omlás
Na na! ;]]
4870 CF-el játszok és semmi gondom nincs sehol.... Nem bántani a CF-et 😛!

TDC Geronimo
Nevetségesek. Okádék engine, amit nem tudnak javítani vagy csak rengeteg idõvel/erõforrással. Majd rábasznak erre és megtanulják, hogy MMOnál ha nem fut rendesen, akkor kuka. Másik problémát már meg se említem itt... 😄

Hogy hoztam össze? A taktika a követketzõ: Harc kezdete elõtt Force Valor, és Force Armor rám és a trandoshanra. Utána nyitom a csatát egy Mind Crush-al. Qyzzen üti az ellenfeleket közelrõl én pedig gyógyítok és ha lejön a Force Armor, akkor megújítom. Amikor nem kell gyógytani akkor Project, Telekinetic Throw képességekkel távolról bombázom õket. Ha közel jönnek Force Wave, és igény szerint Mind Snap, Will of Force stb. A közönséges mob-okkal általában nem is szokott gond lenni, de ha bejön egy boss felkészülés nélkül akkor levernek. Egyszerûen túl sok HP-ja és sebzése van minden ellenfélnek. Hamar leverik a Force Armor-t és nem lehet azonnal megújítani. A Heal-ek ellövési ideje pedig túl hosszú, kb. 2.5 mp. Ennyi idõ alatt leverik a gyógyított mennyiséget megint.. 😞 Ráadásul gyakran meg is szakítják a gyógyítást, ha engem ütnek.. Nem vagyok valami strapabíró...

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Sir Quno Jedi
crossfire-rel nekiesni az SWTOR-nak máris alapvetõ fail.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Swtor performance
Cikk után ez a srác kicsit kiakadt swtor fórumon <#nyes>
i7 3960X@ 4.7GHZ
16GB of RAM
2x 7970's OC @ 1.2GHZ core
256GB SSD

Sir Quno Jedi
Naja, de a rohatt jedi csuklyákat pölö nem lehet kikapcsolni/lehajtani, csak max. a fejpántom/kíberszemcsim lesz láthatatlan alatta. Karimnak extravagáns frizurája van, de ezekben a szarokban nem látszik belõle semmi...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Omlás
Ebbe én is belenéztem ... 5 karakterem van és nem tudok dönteni nagyrészt, hogy mivel játsszak.... 😄

az elsütöm a skillt és semmi hatást én is sokáig bugnak hittem, azt egyszer kiszúrtam azt a pici sárga apró betûs "resist" szócskát a flying text-ben:S

Az én kedvenc buggom huttball-ban mikor átt chargolok az ugróplatformon és a karakterem utána töbett nem tud mozogni csak áll mint bálám szamara :S a /stuff beütése után meg egybõl meghal...
a.carkey
Érdekes.

A medve nem játék.

Omlás
A winyód rendben van ? Nekem ilyesmi jelenség után hasalt el a winyóm megjelenéskor 😄....

Nem a letöltés szakad meg, hanem hibásnak véli a letöltött fileokat. Nem tudja installálni, hibával kilép az instal során és csak a repair fül marad aktív..
a.carkey
A sisakot levettem, mármint kikapcsoltam, pedig nem rossz a sisak, csak már unalmas.

A medve nem játék.

a.carkey
Össze kell hozni a két szeretõt a feleséggel, és mehet négyesben. 😄

A medve nem játék.

Omlás
Mint írtam is nem igazán zavar, hogy kicsit gyengébb a gear, ha nem tetszik ahogy kinéz nem aggatom a karakterre <#idiota><#eljen>

a.carkey
Szerintem azután lépj be, ha elindultak a szerverek. Akkor nem szakad mega letöltés.

A medve nem játék.

DummyBoy
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy 2 szeretõ, 1 farok + egy család feleséggel, kölökkel, mindennel 😊

@a.carkey: Elsõ körben én is így voltam ... Aztán az egyik hotfixnél volt egy olyan bug, hogy karakterválasztás után a load képernyõ kidobott mindig ...

Erre volt megoldás, ha csinálsz gy új karit, majd kilépsz, utána beengedett a másikkal ... Nosza, csináltam is egy újat, beléptem, letoltam az alapbolygót, megtetszett ... Persze másnapra megoldották a login problémát (Szóval dolgoznak azért gõzerõvel!) de nem volt szivem törölni egy 10-es karit ... Már megbántam ezt azóta sokszor 😊

csernobilban születtem....

a.carkey
Elõször én is azt terveztem, hogy level 40, aztán a többi kari. De inkább L50ig SM, és majd utána kiélvezem a többi classt is, de kell egy 50es, hogy legalább hozzá tudjak tenni a guildmunkához. 😊

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Tipikus esete annak, ha két nõd van 1xrre, de csak egy farkad...

a.carkey
A Tarison esett meg velem, hogy eltûnt a térképrõl a quest. Eddig ennyi. De leszarom. 12 nap esett ki december 15. óta, hogy alig volt netem. Most végre van, erre tele lettem melóval. 😊

A medve nem játék.

DummyBoy
Én eredetileg úgy terveztem, hogy elkezdek 1-1 karit mind a két oldalon, és majd meglátom melyik szimpatikusabb ... De aztán meglepõen gyorsan találtam egy jó guildet, így a második kari is Birodalmi lett ...

Mivel tükörkasztok vannak, így úgy tervezem (Bár ez roppant messze van még ...) hogy a tükörkasztok közül majd a másik AC-kat választom ...

De most így két karaktekterrel is érzem már mekkora öngólt rugtam, 1-re sincs elég idõm, mindkettõvel szeretnék tovább játszani, ráadásul én is az a tipus vagyok, aki minden kvesztet megcsinál, mindent kipróbál ...
Most minden este mikor leülök a gép elé játszani, beindul az agyalás ... vajon melyikkel játsszak ma? 😊

A sok bug felett egy ideig szemet lehet hunyi, de nálam pl a patcher bug veri ki a biztosítékot. Minden egyes patch után imádkoznom kell, hogy siekrüljön installálni az aktuális patchet, mert random százalékoknál hibát jelez. Legutább az utols20mb-os file-t nem volt képes installálni, mindig hibát írt, mehetett a repair aminek minden eesetben az a vége, hogy egy 11gb-os main asstes filet akar letölteni. Aztán ha letöltötte akkor intall, és ismét hiba lesz... Kezdetek óta ez van, elõször fórumon, url linket, onnan szedtem le a patch fileokat, azután bemásoltam a megfelelõ könyvtárba és ment is az install. Legutóbb a 20mb file kapcsán a francia nyelvû fórmon találtam megoldást, egy 14kb-os assets filet kelle felülírni, és máris felment az új patch. A gond az, hogy indulás óta tudnak a problémáról, de ez idáig nem voltak képesek megoldani... 2012-ben legalább egy patcher/launcher mûködjön már rendesen könyörgöm.
a.carkey
Erre nem is válaszolok. Megyek vissza lézerkardozni. 😄

A medve nem játék.

Kedvenc Eternity Vault bugjaim listája:

Átesek a padlón le a semmibe
Elsõ boss fogja és 5 perccel hamarabb beenrage-el mint kéne
Második bossnál a platoformokat amire át kell menni össze vissza rakja le, tehát át kell futni 100 méternyi láván
A speeder ami elvisz olyan fasza, hogy legtöbbször út közben random meghalnak rajta az emberek, vagy ha leszállnak. De volt már olyan is hogy leszállás után fél perccel -16k hp randomba, good times
Utolsó boss fogja és amikor phase váltás van (lebomlik a padló és lentebb kell ugrálni az ott maradó platformokon) ledob egy random embert a semmibe aztán eltûnik a hullája

Egy élmény ez a raid. \o/

Eternal life; endless torture.

TDC Geronimo
Ugye mondtam hogy nagynehezen összeszenvedtem 72 cent commendationt a main hand fegyóra. Megvettem és lám elsõ táskába mi volt? HÁT PERSZE HOGY MAIN HAND. Telibelökött szar rendszert 😄 Igaz jobb, mint centurion de akkor is ilyen a világon nincs...

Lvl 48-as ha jól emlékszem a legmagasabb armoring, amit belerakhatsz, meg ugye a pvp-bõl a mod és az enchant. Viszont így kimarad a set bonus, meg ha jól emlékszem az expertise is.

Dev post szerint jön maaaajd a lehetõség, hogy kivedd a pvp setbõl is az armoringot, most már ugye, hogy bop.
Mert az emberek egy része (including me) nem fog pl assassin-nel csúcsos sorci sapkában, kiálló bizbaszokkal ellátott ruhában rohangászni.
(tollas maszk ftw)
Fpocok
GT REVIEW volt már? Mindegy, leszarom.
Ability delay volt már?
Van az a dolog, amikor megtámadsz egy látszólag egyedül álló ellenfelet, akihez ugranak be többiek. És akkor elõtte egy pillanatra látod õket, ezzel jelezve, hogy csatlakozni fognak. Ez feature vagy bug? Szerintem elõbbi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egyelõre élvezem a dolgot nagyon. Már nagyon rég kattantam rá egy játékra ennyire. Sajnos nincs túl sok idõm játszani, szal egyelõre lvl 44 combat medicet tolok és hát nagyon jó. Nyomom a healeket ezerrel pvpben meg flashpointokban/heroicokban is. Kezd kialakulni egy gárda, akikkel elég jól leverünk mindent/mindenkit. Pvp is megyeget, de ott egyelõre csak lvl 30 valor körül vagyok, szal bele kéne még húznom.

Már megvannak a tervek 50re, craftot is fel kéne húzni, mert 340 környékén megálltam. Cuccokat csinálgatok azért, el is adogatok rendesen, szal nálunk nincs olyan gond, hogy nem mennek a craftolt cuccok. Páncélokat csinálok pedig. Ha lesz sok idõm....akkor majd szépen kilockolgatom a lila receptet mindenbõl😊

repkedni is kellene mert abból túl sokat nem csináltam még, szóval a hajóm eléggé alap.

Ez a két dolog is eltart egy darabig, Pvpben is fel kéne húzni magam meg többet kellene openworld pvpterületre járnom mert tapasztalataim szerint van mindig esély jó kis harcokra.

Van azért gond a játékkal, sajna, de remélem, hogy javítanak rajta még. Egyelõre azok a gondok amikbe belefutottam nem nagyon zavarnak (companion megy összevissza, eltûnik, beragad házba, falba). A magasabb szintû bolygókon fordulnak ezek elõ inkább. Quesh pl. full gáz volt. Most Hothon tolom, de azért itt is tudnak érdekeset mûvelni az npck.

Fps-sel nekem nagy gondom nincsen- olyan 45-110 között mozog, de warzoneban is olyan 50-60 körül van.

Azt viszont észrevettem én is, hogy néha beragadnak a skillek. WElnyomja az ember aztán nincs se animáció, se hatás. A CD elindul szal még ellõni sem tudom újra.

Sziasztok!
Játszik valaki úgy, hogy a gépe nem közvetlenül UTP-n csatlakozik a routerhez/ADSL-hez, hanem wifin keresztül a routerhez? Befolyásolja érezhetõen a pinget?
Köszi.
a betöltés a 01.06-i patch óta nekem is nagyon lassú, sõt Fleet-en az fps is leesik 10-15-re ha sokan vannak. Tény sajna, hogy optimizálatlan nagyon a játék.
j0nNyKa
Próbáltam, hidd el. Sajnos nem megoldható, mert az 50-es pve / pvp gear-ben már van base stat, így azok kiesnek. A 40-es gear pedig szimplán fizikailag lehetetlen, hogy akár csak megközelítse az 50-es cuccokat. Akármilyen legdurvább moddal is le fog maradni, pontosan azért, mert az 50-esben már van base stat (mondjuk 20-30 aim, 20-30 endurance, meg 50-60 power).

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Liio
Lehet két ugyanolyan lightsaber-t felvenni? Mármint, nem látok rajta semmi olyan jelölést, ami tiltaná, hogy lehetne (és bár még csak egy van, de ha esne még egy, akkor nem ninjáznál el, ha nem lehetne). Van egyáltalán megkötés, hogy mondjuk: xy brutálmetál fénykardja csak egy lehet equippelve?

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

BlackShadow
de, rohadt lassú 😊
tegnap elõtt tettünk össze apámmal új configot.. és kb nem változott a betöltési idõ a sok évessel ezelõtti géphez képest

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem ugyan ez volt a warban is, az sc-ken sokkal alacsonyabb volt az fps-em mint open zónákban.
Amúgy a betöltési idõ nálatok nem sok? Republic fleet gyors, meg az alacsonyabb szintû bolygókon sem vettem észre problémát. Vagy valamelyik patch után kezdõdött, vagy magasabb szintû zónákra jellemzõ, de nagyon lassan tölti be õket.
win7 x64 4gb ram
Hozzátenném hogy wz 30-40 fps egy ilyen konfiggal is érhetetlenül kevés.

PiszkosFred
Meg nincs reb 😊 (keretik megerteni), meg csak rep van.

a.carkey
"... és max szintûek, a játék legjobb cuccaival felszerelve"

Sajnos, ezt a kezdeteknél eltolták.

A medve nem játék.