Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
All Energized, Exotech, and Rakata adrenals and stims now require 400 Biochem for use.
The Exotech Medpac is now named “Exotech Med Unit.” Its overall healing has been reduced and is now in line with similar level medpacs, and it temporarily increases the maximum health of its targets. Use of this item now requires 400 Biochem.
The amount healed by Rakata Medpacs has been reduced. This item now additionally increases maximum health briefly. Use of this item now requires 400 Biochem.
Cybertech
Wynz-Tek grenades now require 400 Cybertech for use.
Wynz-Tek Grenades have had their damage reduced to bring them more in line with grenades of similar level.
The Wynz-Tek Firestorm grenade’s damage has been reduced to bring it in line with grenades of similar level. It now deals damage every 3 seconds over 12 seconds.
Don Kartács :)
Don Kartács :)
War, war never changes.
worldbosson kivul barmi "solozhato" es cska mesz mint a gep mesz mesz mesz irtasz
anti hero
Tank specen emberek nagyobbik része azt mondja, hogy Jaesa Willsaam (a jedilány akire vadászol Barasnak), és guard rá.
Másik része azt mondja, hogy Vette, mert annyi a dps-e, hogy egy BH is sírva fakadna tõle.
Legkisebb része, meg azt mondja, hogy lassan, de biztosan, és Malavi Quinn.
Dps speccen vannak mazochisták, akik Vette, vagy Jaesa, de én azt mondom, hogy Quinn, és akkor kedvedre hentelhetsz úgy, hogy nem kell a hp csíkot nézni, mert Quinn bácsi gondoskodik róla.
marauder, merc, assa, sniper, ezek esélytelenek ellenem sajnos. a villámhányók még szoktak szivatni, viszont ha enyém a kezdeményezés és leviszem õket a földre akkor szevasz. full gearelt 50es tankokkal szépeket lehet párbajozni, de õk meg a heal hiány miatt szívják meg a végén.
envii videóit érdemes megnézni hogyan hoz le 2vs1-eket, illetve 50es sorcit hogy végez ki pillanatok alatt.
imba<#nevetes1>#nevetes1>
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Errõl eszembe jut valami... 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Érdemes elõfizetni a játékra , vagy még várjak egy kis idõt ? mindenki rinyál meg sír szal nemtudom, hogy fizessek e elõ rája e 😄😄 .
Aion ingyenes lesz, mit tegyek, imádom sw-t dehát lóvéj.... és nem kiforrott még a téma vagy tévedek ?!
I need some erõsítés hogy tuti megéri, bocs de be vagyok baszva mint a laóóó maónikásan, de nem vagyok szigány ám . 😄
No ez nem throll csak úgy mikó izé...
Semmi értelme. Csoki és várom a válaszokat, holnap melóba nézem meg mit írtatok erre, tuti lehúzzátok de a lényeg a lényeg, vegyem meg vagy sem (((((még)))))... Méj de forsz bí vit júú gájsz...
Spread De Love!
Mellesleg bohóckodtam valamit, és most elég szépen ment az eddigiekhez képest a Warzone (Mondjuk a következõ 20 lvl alatt hanyagolni fogom ...)
olyan 20-25+ FPS-em volt folyamatosan (Értsd ezek voltak a minimumok ... 30-40 is volt ... lobbiban 60)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk várható volt. Kicsit durva a Rakata medpac, buff meg adrenal áradat, amit el tud az ember tolni. Kár, hogy még ezekkel és champ/battlemaster gear-rel is képtelenség egy backstabes ellen életben maradni. Egyetlen megoldás van: guard.
Én 9ért vettem egy hete. Most 8ért adtam el.
Még annyi, hogy ha nincs egy bankkártyád, amin pénz van, akkor be se regeld, mert ADDIG NEM JÁTSZHASZT, MÍG BE NEM ÁLLÍTOD A KÁRTYÁDAT, HOGY ONNAN SZEDJEN PÉNZT(1euró)
Parasite Eve 2, best game EVER!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Hol ha kérhetném a linket? 😊
Egyébként 10-11-ért már megkapod.
Malaka healelös companion után kap valami értelmes companiont?Ha igen mit, mikor?
Jó lenne, egy tank, és dps build is.
\"Hess innen troll.\"
Nincs szerencsed, ennyi. Tobbieknek van. Probald ma, megis csak pentek 13. van, hatha...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spread De Love!
anti hero

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Nem mindenkinek jönnek be a baltával faragott nyugati cuccok. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."