60180
  • t0xikus
    legszebb amikor valaki general cseten zsidózva anyázik.... gz az ilyen ösztönlényeknek:D
  • Nephin
    Nem nagyon számít, ők mit csinálnak, a közösség tudja, kiket kell kerülni, ennyi a lényeg.
  • Boncmester
    Na ja. Mondjuk engem se nagyon zavar, csak sok embert a guildből, akik pl föl se járnak sg-re.
  • Boncmester
    Shadoow'killer a Nemesisből a legutóbbi, de pl BoneDragon múlt héten úgy lépett ki, hoyg el se indult a wz...
  • Bigblind
    Bár ezzel csak egy baj van, az ilyen suttyók nem igazán szégyenlik magukat!
  • Bigblind
  • Nephin
    Jöhetnek a nevek a szégyenfalra. :D
  • Bigblind
    Egyszerűen tirpákok! Mit nem értesz rajta? Aki egy játékon felhúzza magát és anyázik, ott már eleve baj van!
  • Boncmester
    De ezt az egyik magyar csinálja a másikkal. Totál idióták, nem értem, mi értelme?
  • Bigblind
    Igen sajnos ez így van, szokj hozzá, a legtöbb magyar sutyerák! De nem csak mmo terén, mindenhol utálják a magyarokat mint a szart! Ahol én játszom pókeroldalon, ott például nem hungary-nak hívnak bennünket, hanem hungry-nak!
  • Boncmester
    Kicsit kezdem unni, hogy egy rakás gyökér magyar, aki bejön wz-re, nekiáll össze vissza magyarul anyázni ha vesztünk, stb. Tényleg ennyire hülyék az emberek?
    Mellesleg hozzátenném, olyanok, akik általában se passzolni nem tudnak, se dps-elni, se healelni, de igazából nem is izgat. Csak miért kell folyamatosan, magyarul anyázni?
    Tényleg ez a nagy magyar összenépi szerver? Már értem, miért utálta sok ember a Bloodscalpot vagy micsodát, ami a wowos "magyar szerver" volt.
  • Witcher
  • DummyBoy
    Hála istennek az emberek ízlése változó ...

Nem vagyok egy krőzus, kevés időm van játszani, ezért nagyon megfontolom mire költsem a pénzem. Ennek az az eredménye, hogy eddig egy MMO-ért nem voltam hajlandó pénzt adni ... Ahol volt free trial vagy tört szerver, azt mind kipróbáltam, de egy sem tetszett meg annyira, hogy fizessek is érte.

Az SWG lett volna az első ... de ott sokminden közbejött ... Most itt az SWTOR, és nem bántam meg, minden hibája ellenére nekem tetszik nagyon.

Ha ez a game F2P lesz, az nekem csak jó lenne, hisz nem kellene havi 4k-t kifizetnem ... De ettől még nem mennék át máshová ...

Mégsem várom, hogy az legyen ... Az meg hogy a birkák ... ja nem bocs ... a "falka" hova megyeget az nem igazán érdekel. xD
  • Nephin
    Volt már erről vitám másokkal, neked is csak azt tudom mondani, hogy a tény, hogy neked és a barátaidnak, klánodnak, szomszédpistinek nem tetszik, nem azt jelenti, hogy bukta a játék. Mi több, köszöni, jól elvan.
  • darth devil
    Havi 4rpoiért és azért h kétnaponta játsztak 2 napot meg közben este egy kicsit bőven jó ez a játék. A HC játékosoknak úgyse készül el soha az áhított mmojuk, vagy mennek vissza a WoWba. Nem kell itt fikázni állandóan.
  • z3d
    Dehogynem. Vannak mazochista emberek, mint én, akik fizetnek azért, hogy szenvedjenek ezzel a sz*r játékkal.
  • t0xikus
    a topic is f2p lesz
  • rholas
    Látom megint a kitiltás fele sodródom nem baj jöhet addigra már topic se lesz.
  • Torzonborz
    nem néha hanem MINDIG !!!!4444

figyelek ám !
  • TDC Geronimo
    Úgyis unalom van melóba most :y
  • z3d
    Mondtam én, egy két troll, beindul a topic :)
  • TDC Geronimo
    Problem officer?
  • Tababo
    igen ők topikrol topikra járnak. 2-3-4 hónap és mennek majd tovább.
    gyanítom a többségük nem játszott gw1-et és úgy kb lövésük sincs a világról.

a secret world-ot viszont csak én várom meg pár arc:D meg néha torzi negatívkodik

mind1 engem tökéletesen kikapcsol az swtor. nincs sok időm játszani és ennek örülök is mert van életem.
  • PiszkosFred
    Nyugodtan imadkozhatsz az isteneidhez reggelente azert konyorogve, hogy bukjon a jatek. Ha teged ezt boldogga tesz, akkor csinald. Javaslok egy SW logot az ajtod ele, hogy jovet menet tudjal egyet kopni is, jelezve a velemenyedet. Tudod, kit mi tesz boldogga. Meg azt sem mondom, hogy meglepo, mert magyarok vagyunk, a vilag legpesszimistabb nepe, akik mindig generalnak maguknak egy Mohacsot, csak hogy sirhassunk. Benne van a genetikadban, nem a te hibad.

A jatek elmult 2 honapja sok javitast hozott, dolgoznak a sracok, de ezt keptelen elfogadni par embert, mert szemelyes serteskent eltek meg azt, hogy a jatek nem ugy muzsikal, ahol arrol nedves almaikban almodtak. Hiaba is fog a BW es az EA barmit megtenni, nekik mar nem eleg.

Es itt visszaternek az elozo kommentre, ugyanez lesz a kovetkezo GW2 beta eseteben is, mekkora hiszti lesz ott. Vagy a D3 betanal, csak hogy a nagy neveket emlitsuk.

A SWToR biztos anyagi labokon all, lehet barmit mondani ra, de hogy bukta, azt - a jelentesek szerint - nem. Cserelodik a jatekosallomany, sokan csak most kezdik vagy fogjak kezdeni kesobb, vagy visszaternek kesobb kiabrandulva esetlegesen az agyonajnarozott kovetkezo MMO-bol.
  • z3d
    Nekem belefér a havi 4k bőven azért, amit tud :)
    Ez teljesen szubjektív dolog.
  • DummyBoy
    Lol... FB játékokat? Ha havi 4 ropi lenne a FB akkor valszeg még a szopóálarc.hu-nak is nagyobb látogatottsága lenne ...
  • picket
    facebook játékok

• rholas
    Te is tudod ez nem egyéni játék. A falka határozza meg. Ha a falka elhagyja bukott.
    Kapásból fel lehetne sorolni 10 olyan dolgot amit elkurtak benne és bukott lett.

off
    A facebook játékokat napi!! 54 millió ember játsza havonta 210millióan legalább belépnek.
    Hol van akkor itt a 2 milliós tábor.
    Ja és az 54millió player sem bukta ám a facebook bevételének 15 százalékát adja éve fél milliárd hasznot is termelve még.
    on

Csodálkozik az EA hogy elmennek az emberek mikor pl a face en megszokott kényelem sehol nincs.
  • PiszkosFred
    ME3 nem mmo, de mar ott is sir mindenki, mert penzbe kerul valami. Soha, semmi nem jo nekik, keptelenek barmit is elvezni az eletben, mindenben a rosszat es negativumot latjak. Aztan csodalkoznak, amikor megkeseredett morgo emberkent fognak beverzett gyomorfekellyel fekudni a korhazban :)

Mert minden jatekban meg lehet talalni azt, ami szorakoztat, es amely kikapcsol a mindennapos mokuskerekbol - ezert is hivjak jateknak oket. GW2, Secret World, ME3, TERA, AION F2P, stb., mind szorakoztato jatek, csak embere valogatja, ezt eszreveszi e vagy sem. Bar, ez legyen az o bajuk :)
  • t0xikus
    f2p!!! :D
  • rholas
    Havi négyezer forintért azért többet kell adni mint amit most tud.
  • rholas
    Mire letelt a büntetésem addigra a játék is a kukába került....
    Még nem teljesen de az irány nagyon odamutat.
    Egy patch nem képes ezen változtatni.
    Maradnak majd törzstagok az biztos de a játékot akkor is buktának veszik. A többi is igy volt bukra után már nem ment vissza senki esetleg free2play re.

• Bigblind
    Igen ezen én is jót mosolyogtam! Sok ember aki Lucas pizsiben aludt, és az SWTOR volt számára az alfa meg az omega, már rég a GW2-ön remeg! Nem akarok ujjal mutogatni, a geronimo gyerek meg társai, dzsonival az élen!
  • Tyrpak
    Kingdom of Amalur-ból kínai tört verzióm van, szerencsére az angol szinkron az alap. Elsőre meg is lepődtem, hogy már nem orosz törés.
  • t0xikus
    manapság már egy csomó játéknál kb hamarabb kijön a tört, mint ahogy boltba kerül (na jó pár óra eltéréssel:) )
  • Tyrpak
    TheSecretWorld ezek szerint még őket se hozza lázba?
    Terát bétatesztelgetem, és várom, hogy mikor fogja valaki le csőjátékozni.

Ja és kihagytad a felsorolásból az ME3-at, az már csak másfél hét + amíg kiadják a tört verziót. :D
  • z3d
    igen, úgy lettek kitiltva.
  • PiszkosFred
    Ugyanaz a horda kering topikrol topikra itt az SG-n, nem csoda, hogy ismerosek a nikkek. Nem SWTOR-os emberkek ok, ebben a topikba is valami masik, korabbi mmo topikbol estek be. Altalaban 2-3 honapig megy a szorszalhasogatas/balvanyozas, aztan mindig megunjak, mert az fejben osszeallt alom mmo sose egyezik meg a valosaggal. Majd kisvartatva jon egy ujabb mmo, befizetnek ra, es kezdodik minden elolrol. Mar most erdemes kedvencek koze berakni a TERA es GW2 topikokat, mert a premierek utan ugyanazok fogjak ugyanazokat a hibakat felroni a jateknak, akik tettek itt is. Copypasteftw. (aztan kovetkezik a D3 es Pandamaci "edition")
  • Tyrpak
    Érdekesen számol, most kiírta, hogy 5 új hozzászólás, és közben csak toxi 3 hozzászólása volt.
  • t0xikus
    *kititiltva - szép szó lett:D