60174
  • Braikingboss
    Az átlagos játékos napi 5 órát játszik

• Laroa
    Jó szórakozást
  • Braikingboss
    Heti 50wz, napi 7-8wz. Statisztika alapján a játékosok napi átlagban 5 órát játszanak. Ha a nagy átlagot nézzük 1 hét alatt tényleg meg van az 1000/1000. Ebben az is benen van hogy valaki sokat játszik és van az a réteg akinek 2-3 hét alatt van meg. Átlagban igen is teljesíthető 1 hét alatt.
  • Alienator
    Remek. pedig eskü, jó volt utálni mindent és mindenkit aki nem utált mindent.
    Ejh a BW elrontotta a trollkodásomat :P

Na de mindegy is, várjuk szeretettel. Szerintem ez az egy dolog hiányzott belőle igazán. A PvP engem annyira nem feszít, az UI állíthatósága sem. nekem jó úgy ahogy most van. Még az árnyékokkal kezdhetnének valamit, meg hogy a sage bubi ne tűnjön el random :)
  • Laroa
    Teljesen jogos volt picket válasza erre: "1000/1000 egy hét alatt összejön"
    Semmi kötözködés nem volt benne, pusztán rávilágított arra a tényre, hogy egy hét alatt nem jön össze, hacsak nem játszol vele elég időt. Az, hogy te ezt még most sem érted, nem őt minősíti
  • Boncmester
    Csakhogy ebből a szempontból a játékidő számít. Szóval az a lényeg, hogy jelenleg nyugodtan elköltheti a commendationjeit, vagyis DieHard válasza teljesen jó volt, az arra való válasz pedig csak kötözködés.
  • picket
    Nem mindenki él ezen a bolygón:

• Nephin
    Nem sokat: annyit, hogy lesz, külön team van rá és meglepi, majd az 1.2 release-nél többet tudunk.
  • Alienator
    Na ne...

Még a végén be kell fizetnem egy hónapot. Mivel megint melóból fórumozok, így a legtöbb oldal tiltott. Lehet tudni valami konkrétumot ezekkel kapcsolatban?
  • Nephin
    Alienator, tegnap nem jutott eszembe - ezért ne fórumozz munka közben -, de lesznek dinamikus live eventek az 1.2-ben... na erre varrj gombot. :P :)
  • darth devil
    Kell hozzá, de ha nem hiszed próbálj meg venni egy champion tokent és meglátod. A valor szinted nem lehet nagyobb a karakter szintjénél.
  • Braikingboss
    Kell hozzá a valor szint 100%. Nem lesz meg a 60-as valor mire 50-re érsz mivel max 49-es valorod lehet 50-re. 50 alatt nem lépheti túl a valor a szintedet.
  • gergod
    nem emlekszem, hogy irna a 60 valor requirementet a commendation... hasznalni es bevaltani lehet, hogy kell a valor 60, de mire 50-es levelre erek remelem meglesz a 60 valor is.
  • Laroa
    De tessék kép is

• Laroa
    Gy.K.: Nem mindenki játszik annyit, hogy egy hét alatt kifarmolja az 1000/1000 wz/merc commendationt.
  • darth devil
    Lényegében most az. Nekem a valor60is nehezen akar összejönni, nemhogy a bm cucc. :D Bár én elhealelgetek championban is. :D
  • Boncmester
    He?
    Linkelj, mert nem értem, miért reagáltad ezt a beírására.
  • picket
    Valaki egy nap körbebiciklizi a Balatont. Más naponta bebringázik munkába, így oda-vissza megtesz mondjuk 10 kilométert. Megint más nyáron néhány hétvégén elmegy kirándulni biciklivel, és ennyi. Magadtól is rájössz, hogy mekkora hülyeség azt állítani, hogy mindenki naponta körbebiciklizi a Balatont, vagy linkeljek valami vicces képet?
  • DieHard
    Megérdemlem. Pont. A faxa uj rendszer alatt mig nem voltam bm , egyetlenegy champion tokent nem dobott.
    A hiba ott van h minden véletlen, de nagyon. A kockák sok játékkal, farm-mal szerezhessék meg hamarabb. Legyen playtime függő.
  • darth devil
    60as valor alatt nem tudod beváltani commendre. DieEasy meg ne menőzzön. :D
  • DieHard
    Multhéten kijött az 1000/1000 meg a két napi is dobott egyet-egyet :D
  • Braikingboss
    Napi és heti q-ból tudod kiszedni de az 1000/1000 majdnem olyan mint ha tatyót vennél mert abban is max 1 battlemaster van :)
  • gergod
    a taskakat napiert kapod, vagy venni kell?
  • Laroa
    a nyomorult freemailre nem működik a meghívó küldése.
  • Braikingboss
    Tegnap nyomtunk jó pár wz-t és volt egy gyerek akinek valor 63-on full battlemasterben volt. Ahoz mekkora mák kell. Nekem már egy hete nem dob battlemastert a tatyó csak commendationból veszegetem ki :D
  • Boncmester
    Vegyél lvl 40-es pvp cuccokat előbb szerintem, utána gyűjtögess BM-re :)
  • gergod
    es altalaban 3 hetig gyujtotok a main fegyverre (3 BM comm). Van gyorsabb modja?
  • DieHard
    1000/1000 egy hét alatt összejön, addig még vehetsz bármit.
  • gergod
    Az altommal foleg PVP warzone-ozni szoktam mostnaban, meg csak lvl 31-es. A kerdesem az lenne, hogy mivel lassan osszjon az 1000merc es 1000 warzone commendation, erdemes e bevaltani BM commendationre, vagy inkabb varjak 1.2-re es hatha az uj tier commendationjere lehet bevaltani?

Valamint ti hogy gyujtitek a BM cuccokat? Az 1000/1000 eleg lassu modja mivel olyan 80-90 WZ commendationt kapok warzonenonkent.
  • N1ggA
    Szerintem csak szimplán elírás, hisz az 1.1.5a már kint van, szóval hiszek neked! :D
  • TDC Geronimo
    Hát mmorpg cikk szerint is ma jön 1.2 PTSre meg reid is mondta hogy a köv patch az lesz már, de ez a mostani elírás nem tudom mi. Majd kiderül, hogy most akkor mit is csinálnak épp :D
  • TDC Geronimo
    most nézem tényleg 1.1.5a-t írtak de az ma jött livera :D

Azt se tudják mit irkálnak :D

• N1ggA
    Oks, akkor csak rosszul írták a devtrackerben, 1.1.5a tényleg live már.
    Ilyenkor mikorra várható a patch notes? Amint live a PTS?
  • TDC Geronimo
    Patch notes akkor van, ha már megy a PTS.
  • N1ggA
    Hát devtrackerben nem ezt írják, és még patch notes sincs.
  • TDC Geronimo
    1.1.5a már live szerveren van. PTSre 1.2 megy fel
  • N1ggA
    Csak az 1.1.5a megy fel, nem az 1.2...
  • TDC Geronimo
    Na pts down. Megy fel az 1.2
  • Tyrpak
    Jönnek ki a cuccok a különböző oldalakra.
    mmorpg.com-on az új fp-ről írnak, hogy rakata cuccban is hűde nehéz.

tentonhammer egy másik site interjújára linkel, ahol James Ohlen arról beszél, hogy amikor meglátták, hogy az átlagos játékos az első hónapban ÁTLAGOSAN 6 órát játszott (szor 1.7 millió ember), akkor felbéreltek egy független kutatóintézetet, hogy nézzék már meg, és jééé tényleg, az emberek tényleg ennyit játszottak vele, és letudták 1 hó alatt azt a contentet, amit ők 3 hóra terveztek... what a surprise.
  • TDC Geronimo
    So we did some changes there to rebalance that particular tree to move a bit out of the Tracer Missile, and require you to be more active in your combat style to achieve that kind of effect. You can call that a nerf. I call that housekeeping.

Na csaknem dinamikusabbá teszik a classt egy kicsit? :D