60330
-
#9873 hmmm, ez viszont nem tetszik:
Q: I've seen a lot of people wondering about the size of this game, and it often factors into the "How linear is this game?" debates. So, hopefully with your help we can resolve this.
A: From 1-50 it isnt just linear, it's on rails. it plays like a single player rpg. -
#9872 Hmm-hmmm:
"Q: Regarding Assassins and Shadows: 1. Do they wear medium armor or light armor? 2. How is their tanking ability as compared with the Juggernaut/Guardian and Powertech/Vanguard? Can you see them being a viable option for typical end-game environments?
A: Light armor, but they have buffs to compensate. Currently seems to be the best tank in the game.
I would certainly imagine so, there's no obvious weaknesses to their toolset." -
Susarc77 #9871 btw mostmár a világ összes MMOjában szürke,zöld kék,lila narancs lesz a tárgyak erősségét meghatározó színbesorolás?:P no nem baj,mert legalább az ember tudja első blikkre:P -
#9870 "Slicing does not give you schematics to anything. You train green schematics (and some blue) directly from your trainer. By reverse engieering green items you've made, you can unlock the blue schematic for that same item. By reverse engineering blue items you've made, you can unlock the purple schematic for that same item."
Na, azt nem is tudtam eddig, hogy még a kékből is lehet továbbfejlesztettet felfedezni. -
#9869 Több mint jól, nekem ezek nagyon bejönnek. -
#9868 Jól hangzik
-
#9867 Mai leak adag elmarad vagy mivan? :D -
#9866 Minden MMOba kikapcsoltam a köpenyt, ahol lehetett, de itt jól néznek ki :) -
#9865 Nem, mivel a kopeny lesz a chest armorod.
Cloak slot nincsen a jatekban, igy nem is lehet ki-be kapcsolni. Helm slot kapcsolhato csak. -
#9864 Mostanra legalább 50x-er megnéztem ezeket a videókat is, és még egy fontosat leszűrtem a "trúpőr" videóból, hogy a sisak a compaion-on is kikapcsolható lesz.:)Hurrá ez tetszik.:)
Kérdés, hogy a "szentinől-nél" és a többi robe-os classnál is megtehető lesz ez a köpennyel vagy palásttal? Aki tudja pls. írja ide. -
Tababo #9863 még ha csak ezaz 1 készülne. -
Nephin #9862 Semmi. -
#9861 John Riccitiello elárulta, az Old Republic megjelenési dátumát idén szeptemberben bocsátják közszemlére. Ebből mi igaz?:D -
#9860 Hülye lesz aki Aion után még bízik ncsoftban -
#9859 Készül a konkurencia is:::::) -
#9858 Az jó -
#9857 keszul (illetve kesz), de egyelore csak 2 class teljes talentfaja erkezett be betacake-re - amint beerkezik a tobbi (elvileg az egyik teszter irja ossze oket folyamatosan, egy masik meg screenshotolgatja), akkor fel lesznek toltve az adatbazisba, es indul elesben a talent calculator -
#9856 template, de ja, igenyesebb lett :) -
#9855 Feltolhatnák már a talent calculatort -
#9854 [URL=http://www.betacake.net/2011/07/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html]1. tartalom - QnA #13[/URL] -
#9853 Egész jó lett. -
#9852 elkeszult az uj betacake, tartalmak fgolyamatosan kerulnek vissza -
LaCz #9851 Azt kérdezte, hogy szerintünk mikor kerülhetünk be. Én elmondtam, hogy szerintem mikor kerülhetünk be, szvsz elég reálisan. Mi ebben a jóslás? -
#9850 jók a companionok legelőször mikor láttam őket azt hittem egy másik játékos :D -
Nephin #9849 Lustaság! :P :D -
#9848 Jók a vidik, főleg a Trooper :)
Companion NPC-k szedegethetnék a dropot is néha,
ne nekem kelljen egyesével :S -
#9847 Pedig nem mondott hülyeséget. Tényleg max a szeptemberi beta hétvégéken van esélyünk bejutni. Ebben mi a "megjósolás"? -
#9846 te biztos Uri Gerrel vagy ,bírom ezeket a megjósolásokat :P -
#9845 Elfelejtettem megjegyezni a videóban feltétlenül nézzétek meg többször 0:39-nél a compaion fegyverét, ahogy szétnyílik nagyon cool.:) -
#9844 A legjobb gameplay videó eddig ez a Trooper videó, ahol az illető végre érti azt amit csinál, elég választékosan játszik már alacsony szinten megfelelően használja a skilleket. Szerintem a leghangulatosabb eddig ez volt mármint amiket ezidáig közzétettek:) Több ilyet csak lehetőleg egy high level IA/OP legyen az:) -
LaCz #9843 Szeptemberben a beta hétvégéken, de lehet még akkor sem. -
#9842 Szerintetek mikor érkezünk el arra a pontra, hogy mi magyarok is bekerülhetünk a bétába? Én már régóta nézegetem a postaládát, persze sosincs semmi.. :) -
#9841 engem is de semmi normális info -
#9840 Trooper Video - 649.12 MB
Jedi Sentinel Gameplay - 530.42 MB -
LaCz #9839 Ennyire fos a Jedi Shadow, hogy senki nem játszik vele? Mert egy rohadt leak nem volt még róla, engem meg pont az érdekelne. :( -
#9838 Swtor beta - Smuggler gameplay (high quality) -
#9837 Lesz a birodalmi oldalon PVE klán amelyik nem levelkirálykodik hanem "játszik" majd? Csatlakoznék, IA-val indulok. -
#9836 Hétvégén még a sithek is pihennek. -
#9835 Már azt hittem mára nem lesz semmi videó:). Köszönet érte! -
madmex #9834 Mindenképpen. A guild új fajta hozzá állással indulna nem feltétlenül kiélezve az endgame contentre eleinte, mert ezt utáltam aionban az elején semmi másról nemszolt csakhogy legyél max lvl. Elsődlegesen pvp de pve se gond mert alapvető hozzállás az egymás segítése. Egyenlöre kis társaság, ha igy is marad akkor ugyanazt csináljuk családi berkekben.