60334
  • j0nNyKa
    hah, isten ments hogy elszomorítsalak, de ezek ki vannak hekkelve a béta kliensből, mert én is megtaláltam már őket

nem hiszem hogy 1074 db 1 mega körüli ogg file-t fognak a collector mellé berakni :D
  • mgerihun
    Komplett Sountrack
  • Kazagor
  • j0nNyKa
    ebben a pillanatban szerintem nagyon sokan haverkodni akarnak veled :D
  • Kazagor
    Én rohadtul nem nézem. Ha jönne invite akkor sem tesztelnék, mert nem érdekel a béta teszt. Ha kapok meghivót, odaadom a haveromnak.
  • TDC Geronimo
  • BoneDragon
    Kéz lent!
  • j0nNyKa
    haha, valamit elbasztak, és megint nincsen game testing :D (f&f maradt, úgyhogy patch notes várható)

Update 10/28: We know you’re all very eager to start testing again, but at this time we’d like to let you know that the new build will not be available this weekend (the 28th, 29th, or 30th). We appreciate your continued patience as we work to bring you the new build. Thank you!
  • TDC Geronimo
    Na hol van már a pénteki update :y
  • Ozzyehh
    (Kéz Felemel)
  • Tyrpak
    Tegye fel a kezét, aki mindennap megnézi az e-mailjeit, meg az swtor.com/tester-t, hogy hátha :)
  • Ozzyehh
    Jó lenne :)
  • TDC Geronimo
    úgy látszik erre az utolsó (?) buildre vártak, hogy behívják a nagy tömegeket. Remélem igaz.
  • N1ggA
    Electronic Arts 2Q FY12 Earnings Call:

"Next, our biggest event of the year, the December 20th launch of Star Wars: The Old Republic.
    This is inarguably the most anticipated game of the year, an epic MMO that makes each player
    the hero of their own Star Wars saga. The Old Republic is in Beta right now and players are
    blown away by the immersive story, dynamic combat and authentic Star Wars feel. In the
    coming weeks we'll invite hundreds of thousands of players into our biggest Beta test to date.
    "

Persze biztos nagyzolnak, de azért jól hangzik.
  • TDC Geronimo
    Hm péntek van ma update is lesz. Patch notenak meg új buildből leaknek mondjuk jobban örülnék :D
  • j0nNyKa
    nekem sem igert az arc konkret idopontot, en sem akarok igerni semmit

gondolom a heten, nem tudom melyik nap
  • zee21
    Ezaz mit vered itt át a népeket HE??!!
    Meg van mondva hogy nincs új build akkor nincsen.
    amúgy kb mikorra várhatóak a patchnotes-ok?
  • Boncmester
    :D
  • j0nNyKa
    ok, nincs
  • drop
    nincs még uj build forumon sincs rola szo
  • Agamemnon
    Köcce.
  • j0nNyKa
    mivel kb. 10x olyan hosszú a patch note, mint az előző buildben, nem
    van már ember, aki elkezdte összeszedni, majd linkelem ha kész
  • j0nNyKa
    1) megmondták az általad említett sticky-ben, hogy senki nem fog emailt kapni...
    2) szedd le a launchert, és indítsd el?!
  • celgene32
    Nekem se level nem jott, se a forum sitcky nincs updatelve, login server down.

Honnan van az info?
  • Agamemnon
    Szuper! Patch note-ot leírod? :)
  • cain
    van 1000 darab pvp videó, nézegesd őket.
  • j0nNyKa
    új build up a normál tesztereknek is
  • Boncmester
    Én azt tudom írni a pvp-ről, hogy neked nem fog bejönni. Kérem kapcsolja ki.
  • lolSL
    írjál már a pvpről!
    elviselhetetlen hogy itt van 14 ezer hozzászólás a fasz pveről és semmi érdemi info
  • Tyrpak
    Egyik emberkének Tatooine-on world bossból esett narancs színű kristály, egy másiknak flashpointban fehér, szóval lesznek benne jó kis ritka cuccok, amikért farmolhatod majd őket.
  • zee21
    engem aztán tökre nem érdekel milyen színű a fénykardom csak apríthassak már végre. :D
  • Ozzyehh
    Köszönöm, mondjuk pre-order yellow kristály ilyen szempontból jól jön :)
  • zee21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a sztori szerint a mestered KÉK színűt ad neked és az első fénykardod kék lesz guardianként (kotor I-ben elmagyarázzá az egyik mester hogy a guardian a kék színt használja a kardjában) utána változtathatod asszem van vmi sideQ amiből kapsz egy másik kristályt is de az nem tuti hogy color lehet powercrystal,
  • j0nNyKa
    1 szín van, és nem találsz előtte kristályt.
  • j0nNyKa
    jaja, pár nap és jön a normál build is (nemtom a hétvége mennyire szól bele ebbe)
  • TDC Geronimo
    ha f&f megy akkor nem sok van gondolom a rendes indulásáig. Jövő héten szerintem már lesz hétvége is az új buildel. Amint van infó toljad ide :D
  • Ozzyehh
    Srácok..az lenne a kérdésem, hogy mondjuk jedi guardiannál amikor megkapom a fénykardot akkor csak egy választható szín van? vagy több? esetleg mielőtt még megkapnám találok kristályokat?
  • darth devil
    Open world pvp :D sok sok ilyet :D
  • j0nNyKa
    2 új flashpoint, tatoonie open world pvp, stb., részletesen később
  • j0nNyKa
    van, de még nem live az új build külső tesztre

az f&f ebben a pillanatban indult el