60334
-
#14603 hah, isten ments hogy elszomorítsalak, de ezek ki vannak hekkelve a béta kliensből, mert én is megtaláltam már őket
nem hiszem hogy 1074 db 1 mega körüli ogg file-t fognak a collector mellé berakni :D -
mgerihun #14602 Komplett Sountrack -
Kazagor #14601 -
#14600 ebben a pillanatban szerintem nagyon sokan haverkodni akarnak veled :D -
Kazagor #14599 Én rohadtul nem nézem. Ha jönne invite akkor sem tesztelnék, mert nem érdekel a béta teszt. Ha kapok meghivót, odaadom a haveromnak. -
#14598 -
#14597 Kéz lent! -
#14596 haha, valamit elbasztak, és megint nincsen game testing :D (f&f maradt, úgyhogy patch notes várható)
Update 10/28: We know you’re all very eager to start testing again, but at this time we’d like to let you know that the new build will not be available this weekend (the 28th, 29th, or 30th). We appreciate your continued patience as we work to bring you the new build. Thank you! -
#14595 Na hol van már a pénteki update :y -
#14594 (Kéz Felemel) -
Tyrpak #14593 Tegye fel a kezét, aki mindennap megnézi az e-mailjeit, meg az swtor.com/tester-t, hogy hátha :) -
#14592 Jó lenne :) -
#14591 úgy látszik erre az utolsó (?) buildre vártak, hogy behívják a nagy tömegeket. Remélem igaz. -
#14590 Electronic Arts 2Q FY12 Earnings Call:
"Next, our biggest event of the year, the December 20th launch of Star Wars: The Old Republic.
This is inarguably the most anticipated game of the year, an epic MMO that makes each player
the hero of their own Star Wars saga. The Old Republic is in Beta right now and players are
blown away by the immersive story, dynamic combat and authentic Star Wars feel. In the
coming weeks we'll invite hundreds of thousands of players into our biggest Beta test to date."
Persze biztos nagyzolnak, de azért jól hangzik. -
#14589 Hm péntek van ma update is lesz. Patch notenak meg új buildből leaknek mondjuk jobban örülnék :D -
#14588 nekem sem igert az arc konkret idopontot, en sem akarok igerni semmit
gondolom a heten, nem tudom melyik nap -
#14587 Ezaz mit vered itt át a népeket HE??!!
Meg van mondva hogy nincs új build akkor nincsen.
amúgy kb mikorra várhatóak a patchnotes-ok? -
Boncmester #14586 :D -
#14585 ok, nincs -
#14584 nincs még uj build forumon sincs rola szo -
#14583 Köcce. -
#14582 mivel kb. 10x olyan hosszú a patch note, mint az előző buildben, nem
van már ember, aki elkezdte összeszedni, majd linkelem ha kész -
#14581 1) megmondták az általad említett sticky-ben, hogy senki nem fog emailt kapni...
2) szedd le a launchert, és indítsd el?! -
celgene32 #14580 Nekem se level nem jott, se a forum sitcky nincs updatelve, login server down.
Honnan van az info? -
#14579 Szuper! Patch note-ot leírod? :) -
cain #14578 van 1000 darab pvp videó, nézegesd őket. -
#14577 új build up a normál tesztereknek is -
Boncmester #14576 Én azt tudom írni a pvp-ről, hogy neked nem fog bejönni. Kérem kapcsolja ki. -
#14575 írjál már a pvpről!
elviselhetetlen hogy itt van 14 ezer hozzászólás a fasz pveről és semmi érdemi info -
Tyrpak #14574 Egyik emberkének Tatooine-on world bossból esett narancs színű kristály, egy másiknak flashpointban fehér, szóval lesznek benne jó kis ritka cuccok, amikért farmolhatod majd őket. -
#14573 engem aztán tökre nem érdekel milyen színű a fénykardom csak apríthassak már végre. :D -
#14572 Köszönöm, mondjuk pre-order yellow kristály ilyen szempontból jól jön :) -
#14571 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a sztori szerint a mestered KÉK színűt ad neked és az első fénykardod kék lesz guardianként (kotor I-ben elmagyarázzá az egyik mester hogy a guardian a kék színt használja a kardjában) utána változtathatod asszem van vmi sideQ amiből kapsz egy másik kristályt is de az nem tuti hogy color lehet powercrystal, -
#14570 1 szín van, és nem találsz előtte kristályt. -
#14569 jaja, pár nap és jön a normál build is (nemtom a hétvége mennyire szól bele ebbe) -
#14568 ha f&f megy akkor nem sok van gondolom a rendes indulásáig. Jövő héten szerintem már lesz hétvége is az új buildel. Amint van infó toljad ide :D -
#14567 Srácok..az lenne a kérdésem, hogy mondjuk jedi guardiannál amikor megkapom a fénykardot akkor csak egy választható szín van? vagy több? esetleg mielőtt még megkapnám találok kristályokat? -
#14566 Open world pvp :D sok sok ilyet :D -
#14565 2 új flashpoint, tatoonie open world pvp, stb., részletesen később -
#14564 van, de még nem live az új build külső tesztre
az f&f ebben a pillanatban indult el