60334
  • Tyrpak
    Meg lehet oldani, hogy mielőtt mindenki bemásolja ugyanazt, előtte dob egy iq checket, és végigolvassa az utolsó... hmm 4-5 hozzászólást?
  • j0nNyKa
    wow, azta, fuckyea, vegre valaki bekerult kis hazankbol is !!! :D

majd szamolj be, milyen volt
  • itlosz78
    "Your account has been selected to participate in the Star Wars™: The Old Republic™ Game Testing Program." Van isten:)
  • Tyrpak
    Rendszergazdák hogy csíphetik most a marketingeseket. Bár Kaliforniában még csak 13 óra. Van idejük munkaidő végéig.
  • Braikingboss
    Biztos örülnek szegények. :D
  • csabesz1987
    mármint a behívó
  • j0nNyKa
    patch / launcher az teljesen fuggetlen a weblaptol, hja
    (bar most pont le van esve a patcher szerver is :DD)
  • csabesz1987
    na nekem is megjött
  • j0nNyKa
    nem tudjak atirni a sablon szoveget, ha egyszer meg van zuhanva a weblap :D

ezt fogja kiirni mindig, minden esetben, mint ahogy eddig is tette
  • Fenrir
    Megint kb semmire nem jó hétvégi meghívó :\

Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.
  • Khabbas
    "SWTOR.com is currently unavailable while we perform scheduled maintenance. Please check back again soon!"
    "scheduled" hát persze..
  • Braikingboss
    Akik kaptak ténylegesen erre a hétvégére meghívót tudják szedni a klienst vagy az is megdöglött az okosoktól? :D Lehet már csak 1 óra van hátra a kliensből most meg pafffff XD Lehet nincs köze a 2-nek egymáshoz nem tom.
  • BoneDragon
    Meg, ha nagyon akarod. :D
  • Ozzyehh
    Szerintem nem a szervereket stresztesztelték hanem az oldalt ^^ :D
  • Braikingboss
    Szerintem meg megnyomták a piros gombot és leléptek piálni majd vissza néznek pár óra múlva mikor lenyugodott a nép.
  • j0nNyKa
    persze mer gondolom tobb millioan mentek a tester page-re egyszerre, a rendszer meg kifingott

ez is stressz teszt volt :D
  • BoneDragon
    Még jó, hogy nem kulcsos rendszer, fail.
  • foxpal
    Fuck yeah megjött a kulcs :D
  • j0nNyKa
    uuu, hat te is? leszel a baratom? marmint.. megerinthetlek? :D
  • heesh
    Na, az emailek kiküldése alkalmából, meg is döglött a swtor.com :D
  • Jabar
    kb lesz...nak akkor, ezer éve töltöttem ki... :p
  • LaCz
    made my day :DD
  • Ozzyehh
    Egyébként, ha vajon letöltjük majd a klienst, akkor earlynél vagy a launchnál le kell törölni és kapunk egy újat, vagy fent hagyhatjuk és csak updatelni kell?
  • BoneDragon
    Én meg a második!
  • Ams
    visszaolvastam, nagyon. sry:)
  • j0nNyKa
    te vagy magyarorszagon az elso
  • LaCz
    mindenki kapott
  • Ams
    Kaptam hétvégi béta invite-ot, mennyire gyakori ez?

Nem követem a topikot.
  • Braikingboss
    Mindenkinek akinek nov 11 előtti accja van küldtek e-mail hogy na majd kapsz a köv. hetekben béta meghívót. lool Legalább értesítenek.
  • Tyrpak
    Csak gyorsan végigfutottam a hivatalos fórumot, hogy hányan dőltek be a bioware marketing osztályának mézesmadzagjába.

És a kezdeti "fuck yeah" kezd átmenni "fuck you"-ba. :)))
  • j0nNyKa
    a szotar, illetve az angol nyelvtan forditasaban a kovetkezo hetekben, es en nagyjabol jobban hiszek a nyelvtannak, mint neked, mar ne is haragudj :)

de.. amugy.. nem nagyon esik le, hogy mit nem ertesz, viszont Nephin leirta a szitut, ha azon kivul valami nem vilagos, akkor tenyleg passzolom
  • LaCz
    Én is kaptam, másodszorra :3
  • Nephin
    Nagyszerű, jól kitöltöttétek a tesztre való jelentkezést. :D
  • orichalcos
    Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test.

Fuck yeah. :)
  • Jabar
    Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.

!
  • Tyrpak
    Az "in the next few weeks" az az én fordításomban a "jövő héttől megjelenésig bármikor", vagyis a lehetséges 4 hétvége bármelyike lehet.
  • Nephin
    Istenem, ember, olvass már, mindenki kap meghívást a nagytesztre, ami egy vagy kettő vagy három hét múlva lesz... *sigh* Már el is kezdték kiküldeni a meghívókat.
  • BoneDragon
    Oh shit! Akkor most még sem kaptam? Hát lehidalok ezektől komolyan mondom!
  • Agamemnon
    Csak nehogy "soon" jöjjön egy bocsánatkérő levél, hogy elcseszték a levelek kiküldését, és ezt nem nekünk szánták, és amúgy sem most, hanem csak "soon" akarták küldeni
  • j0nNyKa
    milyen geped van egyebkent?