60334
  • csabesz1987
    én se birom ám az ilyen fórumgengszterek aztán élőbe odaállnék elé megkérdezném mi volt ez már csak dadogna hogy nemis ugy gondolta
  • [HUN]Crassus
    sakk-matt
  • Vaxi
    kaptál egy másik e-mailt is elméletileg, nézd meg azt is
  • [HUN]Crassus
    nem kell szarrá verni senkit! csak tudod van benne tapasztalatom,hogy face to face az ilyesmi srácok ,hogyismondjam nem túl kommunikatívak már....

megjegyzem az email nem említi,hogy ez a hétvégi teszt nem pont a mai....szóval csak a kárörvendő beszólások után olvastam vissza a fórumban,hogy lássam a jobban értesültek miért viselkednek paraszt módon...

halkan jegyzem meg ,hogy én nem tettem volna így....
  • j0nNyKa
    Dehogy van igaza Dragonnak. Elbol hulyenek kell lenni, kulonben szet leszel verve irl. Na. Mit nem ertesz?
  • Boncmester
    Úgy bírom az ilyen "ha élőben találkoznánk, tuti szarrá vernélek" típusú gyökér dumákat :D
    Mellesleg Dragonnak eléggém igaza volt, elolvashatnád a levelet meg a híreket ahelyett, hogy nekiállsz random postolgatni a fórumba. Bár mindenki beírta, hogy kapott meghívót nagy örvendezve, de 1 perc az is leesett mindenkinek, hogy mi a szitu, kivéve téged :)
  • Junger
    És akkor holnap küldenek egy újabb levelet, ami így szól:
    you received emails regarding the Star Wars™: The Old Republic™ Game Testing Program. These emails were sent to you by mistake.
  • [HUN]Crassus
    bazzzeee akkor ez csak egy "figyelmeztető",hogy részt vehetek abban a nov11-es "akcióban"?! shit
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    nem ertem ezt a hszt
    - ha regeltel nov 11 (igen, tegnap) elott beta tesztre, akkor kaptal
    - ha nem, akkor szepen vegignezed a hirekben felsorolt gamer oldalakat, es igenyelsz
    - ha esetleg ez nehezseget okoz, korbekerdezel ismerosok kozott, mivel MINDENKI kapott, lasd elso pont (nekem pl. mar tobb barat/haver is felajanlotta az uj szuper beta accountjat, amit o egyedul a vilagon megkapott :D)
    - mellesleg jopar embernek van tobb accountja itt a forumon is (es mindre kaptak hozzaferest), ugyhogy tuti talalsz valakit, aki megdob az egyikkel
  • [HUN]Crassus
    ajaj valami nem kóser itten.....

GAME TESTING AGREEMENT ezt "elolvasva" nem jutok semerre....P baszki akkor most mivan? wtf?
  • Vaxi
  • Egoraptor
    Kivéve aki nem, éljen a stresszteszt hüpp hüpp!
  • j0nNyKa
    "te is fiam, Vaxi?!"
    btw MINDENKI kapott, viszont vicces vegignezni, ahogy egyessevel beirjatok :D

mas: mar most exploitoljak a flashpointokat:

There are several issues which myself as the tank and some members of my group noticed running The Black Talon.

Boss GXR-7 Command Droid can be line of sighted by a tank behind the platform near the door where he spawns, and periodically attacked using Shock to hold threat and will not attack the tank, but continually attempt to ranged attack and fail. This makes him able to be defeated without any damage to the group, and the tank only taking hits to reapply Shock for threat generation.

Commander Ghulil can be kited around the room using Shock to hold threat, and Electrocute to slow his movement without taking more than 1 hit every 20 seconds. This made him what I like to refer to as a loot vending machine.

I tanked this instance as a Sith Assassin, and our group also found that the Sith Sorcerer heals were drastically underpowered for some of the boss fights. As a level 10 instance, it felt far too easy with exploits; but I also felt that without adequate heals it was nearly impossible to get through the instance without these exploits.

Also, on another note, none of the NPCs had any mouth movement during dialogue phases... The Rebel ship also came in sideways when it came out of warp prior to the team getting to board it.
  • Vaxi
    örömmel tapasztaltam, hogy én is kaptam egy hasonló levelet :))
  • Celern
    Én nem :) Vicces... sebaj, ilyen az én szerencsém.
  • Boncmester
    Na de jó, már mindenki tudja a neved :D
    Meg azt is, hogy megkaptad azt a levelet, amit mindenki más is :D
  • [HUN]Crassus
    Greetings Robertszanto,

Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend
  • Braikingboss
    Úgy gondoltam ide házhoz rendelek egy droidot :D
  • Boncmester
    Ja, most rájöttem, hogy mégis kénytelen leszek telefonszámot földeríteni :D
    Bár necces lesz, mert tegnap láthatatlanra ittam magam :D
  • csokicsiga #15508
    Ennyit nem ér ez a xar .
    Najó, nem xar vazze, de semmi nemér többet egy bulinál .
  • Boncmester
    Ha a jövő hétvégén lesz tényleg, akkor kénytelen leszek lemondani egy céges bulit illetve a szülinapi bulimat is nélkülem kell majd megtartani. Not good :D
  • Boncmester
    Fúbazz, 138 új hozzászólás? Felteszem ennek van köze ahhoz, hogy kaptam éjjel egy kellemes levélkét, amit részegen értelmezni sem voltam képes, ezért reggel, amikor fölkeltem, azon filóztam, hogy szerezhetném meg a tegnap esti csaj nevét, de ez a filózás kb 2 percig tartott, amíg meg nem nézem újra a leveleimet? :D
  • j0nNyKa
    az a baj, hogy -elvileg- a guild rendszer bele fog szolni, hogy melyik szerveren jatszol / jatszunk, es siman osszerak mindenfele joszaggal, nem valogat... :)
  • darth devil
    Tuti nem azon, amelyikre te is mész.
  • Pluskast
    Kaptam én is jeee:)))
  • a.carkey
    Az a baj ezzel, hogy amikor lépnél be, a másik kilép, hogy beléphess, és kezdődik előlről az invázió. Persze, hacsak magatokhoz nem költöztetsz egy droidot, aki a te gépedet figyeli. :)
  • foxxi
    ebben van valami. nekem is nagy lett az örömöm, ami átgondolás után el is szállt. Na mind1, majd meglátom
  • Jeffjohnson
    Mikor ránéztem a topicra azt láttam 120 új hsz néztem nagyot. Aztán megnéztem a mailem aminek a címének nagyon örültem aztán kb. 2sec alatt elszállt az örömöm. Miért így kellett ezt megcsinálni? Kicsit okosabban is felépíthették volna ezt az egészet, nekem olyan kapkodósnak tűnt. Mindenesetre arra jó lesz, hogy az első pár questet megismerjük és gyorsabb lesz a fejlődés kiadáskor.
  • BoneDragon
    A darthvaderHUN szerveren.
  • foxxi
    Óhhh YES!

.." Greetings Foxxi,

Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. "

• csabesz1987
    sziasztok 1 kérdés melyik szerveren lesz sok magyar?
  • Agamemnon
    Micsoda jó éjszaka volt itt, kár hogy inkább elmentem aludni :D
  • j0nNyKa
    mennyit fizetsz ezert a munkaert? :D
  • j0nNyKa
    nem is veled volt a baj; olvass vissza a tegnap estere, meglatod.
  • mnorbi
    nos nem vagyok retardalt , tudok angolul, a kérdést azért tettem fel hátha valaki tudja melyik hétvégén a kettő közül....mert dolgozni szoktam és nekem nem mind1... azt is felfogtam a levélből hogy majd jön egy másik ahol lesz launcher stb...

azt viszont nem értem miért fáj ennyire válaszolni egy kérdésre.....
  • Braikingboss
    Hát akkor én felfogadok valami emberkét aki itt seggel a gépnél és ha már mászkál a karakteremmel szól hogy sikerült belépni és akkor játszom :D
  • j0nNyKa
    ahahah, mi lesz itt a stressz teszten, te jo eg

To whom it may concern,

I have been signed up for beta testing for almost 6 months or longer now. Finally about a month before the game comes out I am invited for beta testing. This of course was only a weekend invite for a stress test for the game. Since I have downloaded the game for the last 24 hours all I have been able to accomplish is around 32 win 32 errors while trying to log in just from the patcher. If that wouldnt be bad enough as I finally get the random glitch to cease and I log into the game i see that the servers all show empty. To my surprize i try to enter a server and it tells me that it is full and the wait is 4000 people. I tried to back out and the game is stuck at a Star Wars Old Republic loading screen. So to do anything I have to force the game to shut down through ctrl+alt+del. Now I back in and find one that says it has 1000 people waiting. I wait 3 hours to finally get in. It has me chose a side and I get to see a cinimatic. After the cinimatic is over it tells me that there is a Server Error called Error 3 and puts me back to the server selection to have another 4000 person wait. To me this is not a test of a game but rather the amount of patience one person can have before they can hate something. This to me is completly broke. No point in testing a game if you cant access and no real reason to even keep a pre-order of a game if this is the best that can be done.

Sincerly,

Disgruntled Customer
  • j0nNyKa
    nem mellesleg az is le van irva, hogy ebben a honapban, az meg 2 lehetseges hetvege...

de mindenkepp jo iq teszt volt ez a kor-email, frankon mutatja, hogy milyen emberek fogjak tolni :)
  • Braikingboss
    Hát a soon hétvégén. Ezek ilyen kitüntetett BW hétvégék :D Amúgy itt volt ténylegesen olyan ember akit meg is hívtak de a többség 95% ugyan azt kapta meg amiben egyértelműen le van írva az első mondatban hogy az elkövetkezendő hetekben. Ha már nincs meg egy alap angol tudásod akkor szánd rá magad és legalább a google fordítóba másold be azt a szerencsétlen levelet és bogarászd ki mielőtt a többség elkezd minden hova baromságokat beírogatni.

A többség csak enyit lát az elején a levélből: You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic! és már rohan is