60334
-
#15620 jaja, nem fognak :)
marmint, azt nem tudom, hogy te honnan veszed az infodat, de a keszitok szerint nem lesz mar teljes csere -
#15619 Köszönöm szépen a választ :)! -
#15618 Szinte biztosan törölni kell majd, most még a beta alatt is fognak full verziót cserélni, felteszem legalább kettőt. -
#15617 hát ööö csináltam egy sith warriort a Korribanon,de eddig nem vagyok elájulva a játéktól semennyire se.. -
#15616 C'mon guys ez egy elég értelmes kérdés volt a részemről!? :) megtisztelnétek egy normális válasszal.. -
#15615 nemar, bazz, francba, nekem nincs blurej irom :((
nincs valami workaround? hogy ize, ha kiirom nagyon sok dual layer dvdre? vagy... nagyon-nagyon sok pendrive-ra? -
#15614 Köszönöm a válaszodat, igen.. ez nekem is eszembe jutott oda fogok figyelni rá, hogy még véletlenül se robbantsam be a lakást, köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmem /facepalm esetleg valami normális vélemény? nem mintha ez nem lett volna az Kedves Bonedragon :) -
#15613 Ki kell írni blurayra mert különben felrobban a gép. -
#15612 Sziasztok tegnap kérdeztem, hogy mi lesz majd azután ha letöltjük a klienst és vége az "open bétának" akkor le kell törölni és earlynél valszeg újra kell szedni? vagy lehet, hogy csak updatelni kell?
tényleg érdekelne pár válasz vagy gondolat :) -
#15611 ha mar par hulye kerdest megeloz a faq, akkor van ertelme idot szanni ra
csak a kerdeseket kellene osszegyujteni, en a tobbit megcsinalom szivesen -
#15610 ha többen is szeretnének FAQ-t akkor ok. Mondjuk nekem az a véleményem, hogy azok a vérpisták akik csak ide becsapódnak úgyse olvassák viszont felteszik a "ez a játék fizetős?" "van tört szerver?" stb... aki meg elég intelligens hozzá az utána tud nézni könnyedén sőt nem is fog kérdezni ilyeneket. Viszont ha szeretnétek semmi akadálya hozzádobom és ennyi. -
#15609 Mi ez az emódzsedi bazzeg? :D -
#15608 mivel olyan 30-40 asset file van, fog is
majd ha elerte a 20 gigat az assets mappad, kezdhetsz orulni -
#15607 basszus még mindig tölt, telepített majd megint tölt majd telepített most megint tölt... -
#15606 Rendes meghívót? Vagy csak a hétvégére? -
#15605 erdekelnek meg valakit in game videok?
-
#15604 Ha alacsony fps van a grafikai szettingek állítása után, akkor érdemes restartolni... simán leesik 10 alá is, ha ki-be kapcsolgatja az ember a dolgokat. -
#15603 hah, lol, thx :)
banner alatt FAQ-rol mi a velemenyed? kell nekunk ilyesmi?
ha ugy gondolod, hogy jo lenne, akkor osszedobom, csak szedjuk ossze a lehetseges kerdeseket -
#15602 Nah takarítottam kicsit (volt mit). Viszont [HUN]Crassus-t most figyelmeztetem utoljára legközelebb nem törlök ki semmilyen flamet amit ír hanem jelentem és majd az adminok eldöntik, hogy mi lesz a sorsa (bann mondjuk)... -
#15601 én el tudom tüntetni :) -
#15600 nalad mukodik a pontrendszer? en az istennek nem tudom eltunteni az ilyen hozzaszolasokat, pedig pl. a tagnak -100as a pontja -
#15599 Hát ha végre megint online lesz az a kevés európai szerver, akkor érdemes lesz benézni rájuk. Egyébként USA pvp szerveren 120-150 a latency sith kezdőterületen. Persze nem egy "sorbanállásos" szerveren. -
Boncmester #15598 Ez lett a Music Television topic, vagy mi a fene?! -
#15595 az ilyen előre összetákolt szarokkal mindíg baj van....:P:) -
#15594 stressz teszt van most is, nezz ra a beta forumra -
Boncmester #15593 Alienware M14 X? Azannya :D
Asszem azt én is elfogadnám, hogy legyen mivel nyaralni menni :D -
Nephin #15592 Most először kaptam meghívót. -
#15591 Sword of Anjuta Pall szerveren kezdtem:)fantázia dúsan a legelsőt választottam és egy Alienware M14 X maximum paraméterekkel gond nincs a géppel. -
#15590 Te megint kaptál meghívót? :D -
Nephin #15589 Hmm, érdekes, nálam se lag, se semmi, annyi gond volt, hogy 3x kidobott a desktopra. Melyik szerveren vagy? -
Boncmester #15588 Milyen géped van? -
#15587 Hát atyaúristen, jeszsusom, te jó szagú málnabokor.....stb.
level 10 és iszonyat a lag és a bug, a loot az vagy sikerül vagy nem, a hullák a levegőben és a földben mikor, hogy a videók nagyon lassan töltenek be és minden lassú.
Nekem első tapasztalatom ez amúgy izgatottan nyomom tovább:) -
#15586 én nem kaptam rendes meghívót csak ezt a beugratósat,de az uncsitesóm az USA-ban igen úgyhogy már húzom is lefelé :D -
Junger #15585 Érdekes, nem jelöltem be, hogy akarok betázni, mégis behívtak. -
petecz #15584 Hahó! :)
Én is megkaptam a kis behívó levelet a végső testre ami gondolom egy laggfest lesz.:D -
#15583 kepet vagy meg sem tortent! -
A4tech #15582 Greetings Pinavadasz,
Your account has not been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend and you got sifilis ;) -
csabesz1987 #15581 lol -
#15580 :D:D -
#15579 Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test...