60334
-
#16989 na ez jó hír akkor -
#16988 Látom amit Omlás megosztott torrenten egyelőre nem kell patchelni. -
#16987 3.5 MB/s el jön egész gyors -
#16986 nekem is ez volt a gond utána ment (igaz párszor újra kellett indítani a launchert) -
#16985 Áhh, létrehoztam az 5 biztonsági kérdést/választ és utána már beengedett. -
#16984 na tester oldalon responsáltam :D levél meg nem jött gondolom csúsznak mint állat :D -
#16983 Akkor se enged be ha beírod a securyti kérdésre a választ?
Levél még nekem se jött meg :D -
#16982 Engem nem enged belogolni.
Viszont el sem hiszem, hogy ezt is megéltem... játszani fogok vele! -
#16981 Leszedtem a launchert erre be akarok logolni és azt írja rossz felhasználó név vagy jelszó utána adjam meg a kedvenc autóm márkáját amit beírtam. Az jó lett és már szedi is a klienst. 1.9 Mega/sec-el atom jó. Még most lekapom míg rá nem cuppanak:D -
#16980 Na most jött a levél. -
Tyrpak #16979 Egy valami hiányzik sajnos a swtor.com/tester-ről, hogy milyen dátumra hívott be.
Elvileg 24 óránként fogják beengedni a hullámokat. SZVSZ, akik most be lettek jelölve, az az első hullám. Mert a hivatalos fórumon többen írják, hogy ők még nincsenek. -
#16978 Küldtek levelet is, hogy lehet tölteni? Egyik accomra sem jött levél.
És tényleg tölthető az oldalról, fasza. -
#16977 Biztonság kedvéért leszedtem azt is. Lehet én néztem be valamit viszont a hiv. oldalról csak a launchert lehet leszedni ami ugye addig nem frissít amíg nem tudsz bejelentkezni vele amit jelenleg nem enged ugyanazzal az accal amire az invet kaptam. Ez a héten lesz feloldva vagy csak benéztem valamit? -
#16976 Már ha kell még valakinek. :D -
#16975 Na megjött a hivatalos oldalon a meghívó, le lehet tölteni a klienst. -
#16974 De jó, már csak egy hónap, és ha minden igaz a hétvégén mindenki kipróbálhatja :D -
#16973 olyan vicces voidstaron, hogy a térkép rátelepszik a right castbar felső x spelljére, és nem tudsz vele micsinálni :D -
#16972 ismerős ez a guild valakinek...?
Nem vagyok egy dmg junkie meg úgy általában véve leszarom a score boardot, de szinte nincs olyan warzone, ahol ne az első lennék BHval. Eszméletlen mód tetszik ez a class és nem csak a kiosztott dmg miatt
-
Tyrpak #16971 Én lefizetném az instát, hogy jobb lootot dobjon. :) -
#16970 jól :) -
Boncmester #16969 Ha jól tudom, pl Black Talonban választól függően egyel több vagy kevesebb boss van, szóval másfelé megy a történet. -
#16968 Hát a válaszoktól függően alakulhat másként nem? most lehet hogy teljesen hülye vagyok... az alternatív "befejezésekre gondolok" mint a kotor 1 2 ben -
Boncmester #16967 Hogy tudsz befolyásolni egy instát? :D Hazudsz neki, elcsábítod, megfélemlíted, vagy hogy? :D -
#16966 Srácok a flashpoint befolyásolható jó vagy rossz oldali hovatartozástól függően? vagy frakciónként fix? -
#16965 Még 30 nap! -
#16964 Tank jú. -
cain #16963 amikor rákattintott a corpsera, és felugrottak a lewt ablakok, a csetben megjelent, hogy kapott egy csomó stuffot. -
#16962 Igen, és nem is nagyon láttam át az egészet. Látszólag annyit dobott a boss, hogy mindenkinek jut valami, de az ígért lootbag-et nem látom, miszerint mindenki csak szimplán kap valamit, a többiért meg lehet need/greedelni, itt csak azt láttam, hogy minden need/greed. Gondolom ezt majd berakják még megjelenés előtt, és úgy már nem lesz kevés az 1 perc. -
cain #16961 nincs leader loot? -
#16960 ki. -
#16959 Kérdés, ezeket a felvillanó sebzés számokat, és egyéb system msgket ki lehet kapcsolni? -
#16958 Kicsit kevésnek tartom azt az 1 percet, míg eldöntheted kell-e vagy nem a loot. -
#16957 Azért egy ilyen 20GB-s patch is majdnem elmegy egy új kliensnek. :D -
#16956 -
#16955 elméletileg nem lesz másik kliens ( j0nNyKa ezt olvasta vhol ) szóval no para. -
Since #16954 Dehogyisnem kibírom, csak ha nem muszáj nem töltenék le másik klienst hanem ezt hagynám a gépemen :-)
Erre a válaszra vártam :-) -
#16953 Most ez komoly? Persze, h nem tudtok se bejelentkezni se semmit csinálni a kliensel, hisze nincs aktív béta accotok. Majd ha köv hétvégén engedélyezve lesz, akkor szépen be lehet lépni. -
#16952 majd ha kezdődik a beta weekend be tudsz rendesen lépni és pecseli magát a kliens , addig relax. -
#16951 Nem bírjátok ki azt a párnapot már ? -
Since #16950 Érdekes, mert az elején még valamennyire beengedett, de meg kellett hogy adjak titkos kérdéseket - válaszokat. Utána meg már be sem engedett. Folyton azt írja ki hogy helytelen felhasználónév vagy jelszó...Úgyhogy nem értem.