Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Az a 7.21 az a megjelenési dátum akar lenni?? Mert ha igen akkor ezek nagyon berughattak mikor a dátumot kiírták.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BoneDragon
Elõrendeléshez: Én eltudnám képzelni azt, ha valaki elõbb rendeli elõ akkor pár nappal korábban léphet be a játékba. Ennek mondjuk örülnék.

Caliph
akkor vissza se olvasok. ty

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BoneDragon
Látom megjött a flame emberke... Akkor vissza se olvasok. 😊

Legalább felhozta nekünk elsõ helyre a topicot. Köszi! <#smile>

Tömören: grafika szarozás, aztán preorder infók, aztán preorder szarozás

Eternal life; endless torture.

BoneDragon
Mi folyik itt? Mi ez a sok hsz? 😄

Procit nem akarok cserélni, mert akkor valószínú hogy alaplapot is kell 😊

j0nNyKa
hja teljesen jó lesz, bár a proci picit gyenge láncszemnek tûnik ott

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az meg egy 4 magos proci és menne rendesen.

Én egy GTX460asat néztem ki.

j0nNyKa
beta ilyen gépen 3870-nel medium beállításon ment szépen

[HUN]Crassus
btw 150 júro geccódrága....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
az amcsi köcsögök az eurót a dolláral szemben 1:1-ben számolják mindig! no comment....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jabar
Gondolom ez azt jelenti hogy enyit fizetsz elõre a végleges árból.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Kandurex
várjuk meg a hivatalos árakat...nem kell bedõlni a szokásos neve nincs webáruházaknak....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jabar
Combos árak, remélem csak valami buta tipp.

grafika:
mind két félnek igaza van. Én is el tudnék képzelni sokkal szebb grafikát de örülök neki hogy nem egy über brutál és talán! menni fog a gépemen (bár azerintem így is igen látványos). Természetesen lehet mondani hogy lejebb kell venni a grafikát, ami jól hangzik csak épp én iszonyat ritkán látok olyan játékot ami igazán durván skálázható (ami természetesen a fejlesztõk/kiadók hibája).

Amúgy meg BH leszek és jöhet nyugodtan ellenem 2-3 erõhasználó is, végzek velük mielött észbe kapnának! 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ja és ha elõrendeled akkor nem hogy olcsóbb de DRÁGÁBB? Vagy én értelmezem rosszul?

"Pre-orders would cost 20€ for the collector one, 5€ for the basic one."

Torzonborz
55 ájró a bézik ? remélem ez kamu ár. kicsit el vannak tájolódva 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Már nem ezért, de be vannak ezek baszva? 40ezer forint a CE és 15 ezer a sima?! Átalában ez úgy van, hogy 8k a sima a CE meg 15, lol.

Fpocok
Nem azért, de ennél gusztustalanabb CE-t még nem láttam... de mondjuk mit várunk ezektõl a senkiháziaktól, akik leállítják másik mmo-t, hogy mindenkit arra kényszerítsenek, hogy vegyék meg, ha SW mmozni akarnak...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Intel core 2 Duo 3 Ghz illetve 4 giga ram elég lenne a játékhoz?
Videókártyát cserélnem kellene, de kérdés hogy mire :-). Várom a tanácsokat, bízom benne hogy 4 giga ram azért elég.

Agamemnon
On a very important and popular french fan-site, someone posted this morning a content for the collector edition and has been forced by EA to delete it, he mentioned :
- 1 Darth Malgus's mini-statue by Gentle Giant ;
- a metal box for the game ;
- a CD with all the soundtrack ;
- a map of the Galaxy ;
- some "cool" items ;
- an access for a shop (don't know what it would be)
There would be a Republic version with different statue and items.
+ he talked about a beta access but it is different of the "10-days of early access" we saw on the game jacket, so I don't know.

He talked about prices too : 150€ for the collector one, 55€ for the basic one.
Pre-orders would cost 20€ for the collector one, 5€ for the basic one.

Agamemnon
google cache: SWTOR Pre-order

Release bejelentést érzek :S

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Agamemnon
Mondjuk, ha ezek után sem jelentenek be semmit a megjelenési dátumról, preorderrõl, akkor tényleg lükék...

TDC Geronimo
swtor.com fórumán írták be valami francia oldalon volt fent. Várjuk meg 21ét én azt mondom az a tuti 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Agamemnon
Forrás?

Nem USD az véletlenül?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

40 ropi? Azért ez kicsit izmos...
Én olyan 20-25-re gondoltam érte.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo

Details of the collector version 149.99 euro
- Exclusive figurine of Dark Malgus by Gentle Giant
- Star Wars discs in metal case
- The diary of Master Ghost-Dural
- Map of the galaxy
- Personal authenticator
- Music CD
- Collector's Set includes high-quality 7 objects IG
- Launch rockets, shoot incendiary projectiles (some on-equip item i believe)
- Battle droids: moving by your side
- Holodancer: your projected holographic image
- Holocam: Record your adventures on video
- STAP: unique vehicle design
- Droid-mouse exclusive companion
- Exclusive Collector's Shop: Access to the platform with dynamic sales of special items.

Most nem azért, de se a Jedik, se a Sithek nem istenek, hiába az erõhasználat. Old Republic korszak....Mandaloriai közkatona fegyvertelenül felér 2 Jedivel egymaga. Zabrak törzsek harcos tagjai is verik Jediket, Rattataki se egy elveszett faj, ott vannak HK droidok.....számtalan erõsebb élõlény/droid van az erõhasználóknál. Trooper is ha megereszt egy sorozatot, azt nem veri vissza semmilyen fénykard, vagy esetleg egy napalm gránát ami a képedbe robban ha hozzáérsz 😊Ilyen szempontból erõhasználók ellen a sörétes a legjobb <#ravasz1><#ravasz1>

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

haha 150hozzaszolas en is azt hittem emgjelent 😄

anti hero

Sir Quno Jedi
Igaz a force használókat muszáj volt csépelni sajnos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Is. Már a régi Kotorokban is azzal szopattam a jónépet, hogy mindent hárítottam dual lightsaber-rel, meg eltaszajtottam õket makóig, vagy fojtogattam õket poénból stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Persze, én is esszontam, hogy 100 sith kicsinál 100 troopert, sõt ezeret is! (hiába "távolharcosok")

Nekem valami jó kis sniper is megfelel vagy fõkarinak, vagy altnak.

TDC Geronimo
Na karbantartás után felkerült ugyanaz az EA logó az oldalra, ami a preorderes dobozon van úgyhogy most már 100%, hogy valódi. Most már tényleg jöhetne :y

Távolharcos, LOL 😄

j0nNyKa
na jo de te "1 kozelharcos jedi / sith VS egy hadseregnyi tavolharcos" csatarol beszelsz... 😄

ha most elkepzelunk 100 sith maraudert, ahogy egyszerre beleugranak 100 trooper arcaba, azert ott billen az a merleg

egyebkent csak en erzem ugy, hogy mar csak 2 kaszt kozul kell valogatnod? commando / merc, illetve sith inq / jedi consular ?!

j0nNyKa
tetszik a hozzaallas, komolyan, de te a force unleashedrol beszelsz... 😄

Melyik hölgy az?

A viccet félretéve, az olajsejkek szórakozását a számítógép elõtt vagánykodókkal keverni elég rossz párhuzam.

Sir Quno Jedi

Mi a picsa az az F40?

Sir Quno Jedi
Mint a bakaszar.

Meg régen rossz, ha oda kell kolbászolni az ellenfélhez és közvetlen közelrõl kell elkenni a száját. EZ baromira lassú és nem túl hatékony módja a harcnak. Mikor egész seregtestek csapnak össze (lásd. klónháborúk), oda lényegében találékony és nem ortodox jedik kellenek, akik képesek nagy skálában is takarítani. Az pedig közelharccal nyûgös. Õk vannak mondjuk félmillióan, mire mindet lekaszabolod a jó öreg fénykardtrükkökkel, nos addigra 13ezerszer veszítik el a csatát a csapataid.

Az oké, hogy a jedi-k a béke õrzõi, de Anakin megmutatta, hogy azért fel lehet pörgetni kicsit a dolgokat. 😄DD

kemény vagy csoki.

Sir Quno Jedi
Példának okáért, ha viszel magaddal pártucat hõdetonátort, majd ezeket egyszerre szépen belavírozod az ellenség fedezékeibe, ablakain, gépeibe, a nagyobb csapattestek kellõs közepébe, máris 1xû, de igen hatásos (és kitörõen látványos 😄) elõnyhöz juthatsz. 😄

Svenhassel
Erre a figyelmesebbek, itt a fórumon már rájöttek... 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Sir Quno Jedi
Velem rábasznátok, mert én technokrata vagyok. 😄

Svenhassel
Igen nem egy Jedi halálát okozta már ez a túlzott önbizalom. És remélem számuk a játék megjelenésével csak nõni fog 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Sir Quno Jedi
SÕt, egy BH egy jó sniperfegyóval igen hatékony egyedi, kis létszámú célpontok ellen.

Sir Quno Jedi
Örök klasszikus.