Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Braikingboss
Lehet ez csak a bemutatás miatt van élesben másként lesz.

Don Kartács :)

Mondjuk azért ennél kicsit gyorsabban is halhatnának a playerek. Nem vagyok attól hasraesve, hogy egy embert ketten püfölnek fénykarddal, 1 másik meg rakétavetõvel lövi fél percen keresztül, és az vígan arrébb urgál...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Agamemnon69
Nagyon esélyes 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

SWTOR a Comic Con-on: http://www.youtube.com/watch?v=p0EpMpROkRY
Szerintem ez az ingame videó lesz a mai Update
Braikingboss
A videó alapján többnek tûnt a várakozási idõ mire használtak valamit néha. Akkor ezek szerint játékos függõ.

Agamemnon69
Így van, csak golbal cd van rajta, 0,5 sec ha jól emlékszem.

Még nem láttam a videót, majd mindjárt, de amúgy minden kasztnak van tudomásom szerint spammelhetõ támadása, ami nem kerül heatbe/ragebe/action pointba/akármibe.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Nagyon jók a videók 😊

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Agamemnon69
Már nem hoz lázba, hogy mi lesz az update 😞

Braikingboss
A mai Update meg a Comic-Conrol való beszámoló lesz gondolom.

Braikingboss
Hát jó kis PVP videó volt az biztos de én nem láttam IA-t lehet elsiklott a szemem😄 Amúgy meg egy picit zavart az auto attack hiánya mert ha nincs skill akkor ott álltak egymással szemben és nem történik semmi ez kicsit zavaró számomra de lehet meg lehet szokni.

PvP videót megnéztem, TÖKÉLETES ezt látni kell 😊
25-én jön a CD Galaxisba az elõrendelõi doboz, amit átvehetsz... Nem maga a játék!

Fpocok
Valaki megnézte azokat? Kizártnak tartom, hogy letöltök valamit, amit egy most regelt linkelt... no offense.

Parasite Eve 2, best game EVER!

btw rohadtul igaza van ,de ez Star Wars úgyhogy megengedhetik maguknak...
hát elõfizettem😛

/Crasus/
PvP gameplay video : http://www.multiupload.com/898V91DHAZ
Coruscant gameplay video : http://www.multiupload.com/XVBKL1VLQG
Fpocok
TotalBiscuit és az 50fontos ToR. 8adik perctõl kezdõdik

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon
It's coming off as a presentation to people that have absolutely no idea what SWtOR is. Sad but to be expected I guess.

😞

Arab money

FSpofon
ajánlom hogy a "pvp" szó megjelenjen

Arab money

TDC Geronimo
Meg itt is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Itt is megy szövegesen a cucc

TDC Geronimo
If you play on the Republic side you will not have any of the missions as playing on the Empire.

it's like two games in one!

:o

TDC Geronimo
jön csak nem az swtor 😄 kinectes hulladék

Torzonborz
még viccnek is rossz <#wow3>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

FSpofon

Arab money

FSpofon
comic con bejelentés: jön xboxra az swtor

Arab money

TDC Geronimo
comic con swtor stream. Negyed óra és kezdõdik a panel bár azt mondták, hogy nem lesz sehol videostream úgyhogy lehet ez is szöveges lesz csak. Lesz bejelentés, QnA, új videóanyag stb

útálom Revant <#duhos2>,különben is egy nõi maszkot visel😊Nem részletezem a story-t de egy Mandalor nõ maszkját viseli <#nevetes2>

Egyébbként ezzel a maszkal a TOR-ban is fogunk találkozni a Revan's Complex flashpointban
---------------------------------------------------------------------
Revan mindkét Oldalon harcolt és többször is váltott a két Oldal közt,talán végül Jediként bukott el és nem tudni ki álltal de erre majd a TOR-ban választ kapunk.Életében elég sok problémát okozott a Sith Birodalomnak még akkor is ha a Sötét oldalon is harcolt.

Akárki gyõzte le Revant én csak örülök neki,azon filóztam,hogy lehet,hogy az a valaki a rejtélyes Sith Uralkodó lesz akinek a személyét még nem fedte föl a Bioware?A nagyobb Sithek nem ritkán elég sokáig élnek.És ugyan a KOTOR és a TOR közt eltelt pár száz év de a fejlesztõk mondták,hogy néhány KOTOR-ban megismert szereplõvel valamilyen formában itt is találkozunk majd.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

TDC Geronimo
Hát ha játszani akarsz elsõ nap akkor nem biztos 😄

az a preorder kod release dateje

Eternal life; endless torture.

Kandurex
fantasztikus...

ráérek én decemberbe is...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
cd galaxis a dobozt küldi ki neked 25re a preorder kóddal.

Kandurex
jaj, nem, nem gamestar -t, hanem cdgalaxies -t akartam írni 😊) onnan akartam megrendelni! Szóval onnan vettem...:/ de minek,

TDC Geronimo
Remélem kiadják novemberben, amikor hetente jelenik meg kb 2 kurvanagy cím meg mellé még kijöhetne a dio 3 is és akkor aztán már tényleg bekaphatnák 😄

Sir Quno Jedi
te magyar oldalaknak BÁRMIT is elhiszel?!?!?!?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
"this holiday"

November/december.

Kandurex
na, az 576 meg decembert mondogat...akkor meg mire ez a preorder felhajtás...<#gonosz3>

TDC Geronimo
gamestar... 😄

Kandurex
Egyébként a gamestar azt mondja, hogy 25. jelenik meg. He? Most mi? Le maradtam nagyon? Én mintha arra emlékeznék, hogy valamikor okt. esetleg nov. környékén jelenik meg...vagy open beta jön, vagy mi?

#9078 4-5 collector-t rendeltek eddig a klánból, leszünk elegen guild phase 2-3ra 😄

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Ehh egy rohadt képet akarok linkelni de nem megy.
szerintem is
-------------------------------
#9130:király béka <#eljen>

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Kandurex
na, ja kezd kissé elfajulni, vedd meg 50 ezerért és még többet kapsz, 1 millkóért már te vagy a császár és így tovább..pfff

TDC Geronimo
Nézem amazon.com best seller listáját és lám...elsõ a 150 dolláros CE második a 60 dollár sima kiadás. Veszik mint a cukrot az ára ellenére is.

Ezek egyike sem borítja föl a játékegyensúlyt. Felteszem, lvl 25-ön nem okoz majd senkinek különösebb gondot megvenni a mountot, ahogy az max kicsi idõspórolás, ha a vendorhoz nem kell elmászni külön, meg kényelem. De nem fogod tõle könnyebben kinyírni az ellenfeled, se megcsinálni egy instát sem. Ezek kicsi elõnyök +20000 Ft-ért 😊

"server terhelés szempontból is kedvezõbb és talán a mi idõnk sem server crashokkal fog telni"

Ja, a mi idõnk majd a 3000-es queue végigvárásával fog eltelni.😊