60887
  • [HUN]Crassus
    PVP

nem akarok nagyon gizdának tűnni,de az emberek 90%-a egy balfasz:S namost vagy nem játszottak MMO-t soha vagy szimplán buták....
    már rank 13 vagyok PVP ben/toltam párat/ ,de egy nagyon súlyos dolog minden meccsre jellemző: SENKI idézem SENKI nem healel....még magát sem!!! Talán a 30-40 meccsből amit nyomtam magamon kívűl láttam még 2 vanguardod aki használta a pajzsot ami kb. a legdurvább PVP képesség.
    A meccs végi összesítés a heal/defense résznél nullás a legtöbbször.
    Azt,hogy mit is kéne csinálni az adott pvp zónában még hírből sem ismerik a legtöbben.
    Mint ahogy sejtettem egy-két kivételtől eltekintve kb. mindkit 3x körbefutok mire reagálni tud rám:D
    Érdekes a tank DMG-e is,mert kb TOP 3-ban vagyok pedig tankolós talent és blasterrifle van.
    Ok ok biztos nagy előny a WOW-os aréna/pvp tapasztalat reakció/reflex/taktika ,de magához a karakterhez amit irányítok ugye nekem is 2 napom volt rájönni,hogy mit-merre-mettől-meddig:P:D
  • [HUN]Crassus
    Ne értsetek félre ,mert tetszik a játék,DE ez inkább KOTOR új része ez mint MMO.....és SAJNOS eléggé "cső" map-ek vannak.....kb zéró az átjárhatóság az egyes területek között....mész egy vonalon amiből nyílnak rövid leágazások,de ennyi....attól félek ez hosszú távon nem lesz nyerő dolog:S
    Most még szinte észre sem veszed ,mert nyomja mindenki a "Single Player-t"nah önthetitek a savat ráM:D
  • maniac001
    Nálam is van ilyen, és a cast bar se mutatja faszán sokszor amit kell, fura a csík :)
  • N1ggA
    az bug, vagy beállítás, hogy a vendorok feje felett nem mutatja a kis ikont? Néha quest adóknál se mutatja, de lehet, hogy ezt csak beflesseltem :D beállításoknál nem találom :(
  • mnorbi
    ezen a seron mar megvan az elsö 50 es wtf
  • csokicsiga #19334
    LoL gondoltam, csak a solo storyt követem, avval az a baj, hogy a sith inquisitorom most lvl 6, és olyan területre küld, ami lvl 9-es ellenfelek vannak, kellene sima küldiket is közben csinálni mi?
  • maniac001
    Egyszerűbb lett volna ha megmondod, te régóta tolod, én nem és nem ismerem ki magam egy ilyen nagy városban. És nem akarom fitkosással tölteni az időt.

Mindegy...
  • Boncmester
    Kurva jó :)
  • 1414geri
    Hát akkor ezek szerint már nem fogom kipróbálni, :/ mindegy azért köszönöm a válaszokat, ha valaki mégis tudna nekem adni beta keyt csak hogy megnézhessem milyen, örömmel fogadnám.
  • TDC Geronimo
    20as szinten csináltam meg én is azt a class questet ami megadta, de én direkt csak pvpt toltam 10es szinttől, mert a storyt meghagyom fullra
  • j0nNyKa
    #19325: keresd, jó lesz.
    #19326: lehet tudni: nem lesz több.
    #19327: group conversation-t kell nyomatni, minél többet. gondolom a quest miatt kérdezed, ha végigcsinálsz egy esselest, meglesz a social level 1
  • Omlás
    Nah essünk neki :]

Reggel 7 körül feküdtem le most folytatom :D.

Pár dolog, a lenti konfiggal bőven játszható sebességgel fut kivéve ha kismillió játékos van egy helyen :) 2x zárta be magát a kliens 14-15 óra alatt bétához képest nem rossz. Olyan hibával nem találkoztam ami akadályozott volna a tovább jutásban.
    Garafikával semmi bajom nincs hangulatos és szép. A zenék fenomenálisak igencsak fokozzák a hangulatot :).

A legnagyobb gondom az, hogy nem tudom mit indítsak majd :)

Eddig a BH a nyerő toronymagasan :]
  • V43 1105
    Social pontot hogyan kell gyűjtenem? Nem rég érkeztem Coruscantra .. :-)
  • 1414geri
    Akkor azt szeretném megkérdezni hogy mikor lesz újra beta ha ezt lehet tudni?
  • maniac001
    Itt vagyok az old galactic marketben corusantban de sehol nem találom a skill trainert ahol resetelni tudok. valaki elmondaná merre van?
  • j0nNyKa
    visszamész legalább 7 napot az időben
  • 1414geri
    Bocsi hogy érthetetlen vagyok dehogy tudok itt beta kulcsot kapni?
  • hanta
    Trooperrel hogy lehet eljutni Coruscantra?
  • j0nNyKa
    első segítség
    második segítség
  • BoneDragon
    Na ja, questel fejlődés pont jó. Kíváncsi leszek lesz-e olyan aki early access alatt felhúz egy 50-es karit, mert ahhoz meg túl lassú, max ha állandóan pvp-t tol.
    Játszottam egy huttball-t, hát nagyon nem tetszett. Ha PvP-zek akkor legyen adrenalin meg minden, de itt kb elaludtam.
  • 1414geri
    Szevasztok nekem kéne egy kis segítség tehát megkaptam az emailt amivel letölthetem a klienst de nem találom sehol se a beta kulcsot nemtudom hogy ezt hol lehet szerezni már próbáltam de az oldalon se találtam illetve az emailekbe sincs konkrétan leírva a játékot már leszedtem fel patcheltem de nemtudok a playre meni gondolom a kód miatt ha valakinek van egy felesleges vagy tudna segíteni kérem segítsen köszönöm előre is :)
  • j0nNyKa
    ja, ez béta, ahol tök jó volt az xp arány mindig, most meg feltolták sokszorosára kiadás előtt 1 hónappal :D
    meglátjuk, lehet csak nekem van ezzel bajom az egész világon, de maximum negyed óra alatt 12k xpket összekapkodni az picit imba
  • Boncmester
    De ez béta :D
  • j0nNyKa
    na jó de ha továbbra is pvpzel folyamatosan (ami mondom, totál érthető), akkor nem 1-2 szinttel fogsz túlnőni a questeken, hanem egyre többel
    8 szint alatt már legalább 2-vel nagyobb lettél, mint kéne
  • Boncmester
    Azért, mert 1-2 szinttel előrébb vagyok, még nem lesz élvezhetetlen :)
  • Boncmester
    Market a fővárosban van (Dromund Kaas, Coruscant).
    Írja a térképen, hogy Craft and trade market.
    Trainerből sok van, ebből meg csak egy.
  • maniac001
    Aha értem. De sajna nem találtam olyat. A trainer közelében van? Vagy merre van az a market?
  • j0nNyKa
    Értem, hogy élvezed, csak mondjuk vagy te, aki szeret PVPzni. Ez jó dolog, totál érthető. Ha végig PVPzel szintezés közben, akkor egyre könnyebb és könnyebb lesz a játék, és nekem nagyon gyanús, hogy élvezhetetlenségig egyszerűsödik, nem fogsz benne kihívást látni. De ne legyen igazam.
    .. mindenesetre a warzone xp-t érthetetlenül felhúzták.
    Miért nem volt elég ennyi? Most mennyi jön 18-as szinten? 2x ennyi? 3x?
  • a.carkey
    CE-seknek talán.
  • j0nNyKa
    nem voltál a skill trainernél, a class trainernél voltál.
  • Boncmester
    Dromund Kaason a guild registrarral szemben, a Commendation vendorok mellett van, Coruscanton passz, de ott is tuti van. 1 van belőle csak összesen.
  • Boncmester
    Nem a class trainernél, hanem van egy olyan mob, aminek az a neve, a market résznél, hogy Skill trainer. Rányomsz, és csak megkérdezi, hogy tuti resetelni akarod-e?
  • maniac001
    bocs caps
  • Boncmester
    Én élvezem, hidd el :)
    Warzone-ban egy jó premade-el, amiben van tank és healer iszonyat jókat lehet gyilkolászni! :)
    A questeknél pedig csak annyi, hogy könnyebb őket kicsit megcsinálni, nem halok annyiszor. Így jobban élvezem, mintha minden egyes questért vért kéne izzadni :)
  • maniac001
    Voltam a skil,l trainernél. Csak a tanulható spellek vannak semmi restet, és a TALENTEKNÉL SINCS ILYEDN.
  • j0nNyKa
    nem tudom mennyit fogsz élvezni a játékból, ha elfejlődsz warzone-okkal, és minden quest / mob szürke, meg zöld lesz
    szerintem iszonyat imba a warzone xp, túlságosan sokat ad
  • Boncmester
    A market areában van egy skill trainer, ő tud resetelni.
  • Boncmester
    Az a fura, hogy már 18-as vagyok, és még nem kaptam meg. Mondjuk sokat warzone-oztam meg csináltam mellékquestet, lehet, hogy túl előre járok már a class questhez képest szintben.
  • Ariakus
    Sztem borzalmasan van optimalizálva ez a játék. Tegnap először az asztali gépemen próbáltam ki (CoreDuo E7400-as proci, 4GB ddr2 ram , ATI HD 4850 512 ram) és nagyon nagy fps ingadozások vannak. Van egy-két nyitott tér a szabadban ahol 30 fps fölött megy de mikor bemegyek barlangokba vagy zárt helyre akkor 30 fps alá esik a frame rate pedig az új driver fent van. Az is érdekes , hogy ha maxra teszem a grafikát és ha full low-ra akkor sincs nagy különbség. Full low-on is le tud menni 20 fps alá...

Ma reggel föltettem a laptopomra (Core i5 2430M, 4 GB ddr3 ram, Geforce GT 540M 1GB ram) és ROSSZABBUL ment mint az asztali gépemen...

General chaten meg olyanokat látok, hogy sima dual core-os procival meg geforce 8800gt-vel a gyereknek 30 fps fölött megy...

Pedig maga a játék jó és hangulatos de nagyon illúziórombló az fps esés.
  • TDC Geronimo
    Új build óta bugos a hang