Az Intel tudomásul vette a japán versenyhivatal figyelmeztetését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kizartnak tartom hogy tudomasul vette, tulontol nagy penzekrol van szo.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"Félreértelmezték a szerzõdéseket és céljainkat."
Peeersze. Én is ezt mondanám, ha versenyellenes magatartás miatt büntetnek meg. Azért akármennyire stöpszlik, és akár mennyire hunyorognak a japók, azért õket sem kell hülyére venni.
Peeersze. Én is ezt mondanám, ha versenyellenes magatartás miatt büntetnek meg. Azért akármennyire stöpszlik, és akár mennyire hunyorognak a japók, azért õket sem kell hülyére venni.
"Az Intel tudomásul vette a japán versenyhivatal figyelmeztetését" muszály volt neki <#mf1>#mf1>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"A kedvezményes ajánlatok miatt nem érte kár a vásárlókat, mi több, a szabályozó hivatal vizsgálatában egyáltalán nem is vizsgálták a vásárlókat érintõ kérdéseket"
Persze, csak választhatnak intel, intel, esetleg intel alapú konfigurációt😊 A villanyszámla meg magasabb-mégiscsak kár éri õket...
Persze, csak választhatnak intel, intel, esetleg intel alapú konfigurációt😊 A villanyszámla meg magasabb-mégiscsak kár éri õket...
/*WTF?!*/