838
NHL 2006 EA Sports
  • Gipsz75
    Bazzeg, nem akar működni sem a game padommal, sem a joy-al. Minden rendesen be van konfigolva, de mikor játszanék, és a játékoshoz kerül a korong, elkezd körbe-körbe forogni. A gombok nincsenek beragadva:( HELP!!!
  • Istencsászár
    nekem csak pár hozzáfűznivalómvan ehhez a szeméthez UGYAN az mint a tavalyi:D:D::D:D ja és az hogy nemlehet a főmenübe a beállításokat elérni elég szánalmas grat EA igy tovább jóólesz
  • CS@
    Azt még le akartam írni ,hogy a gépigény így első ránézésre nem tűnt nagyobbnak a tavalyinál.
  • CS@
    Megnéztem a demot ,így hirtelen :
    A játékosok mozgására ugyanazt tudom elmondani mint a 2005 megjelenésekor ,szebben korcsolyáznak mint eddig főleg a lendület nélküli siklások tetszenek(mondjuk ez nekem a 2005ben is tetszett már). A Check visszafelé fejlődött vagyis lényegesebben nehezebb ütközni mint a 2005ben. Az akciók ,gólok talán jobban „ érzékelhetőek/láthatóak” mint a tavalyiban. Így az első 3 meccs után szerintem ez a legkevesebb változtatással rendelkező NHL az elődhöz képest(persze ez több játék után még változhat). Úgy emlékszem ,hogy az eddigi demokban nem lehetett átkonfigurálni az irányítást itt már ezt is lehet(ha eddig is volt és csak én voltam a béna akkor szorry) így látszik ,hogy az irányítás mindenben egyezik a 2005tel(sajna a modifiert idén sem lehet átállítani).
  • franco
    a 2002 volt a legjobb szvsz

ma is tolnám ha meglenne a CD-ja
  • Forrest Gump
    Demo
  • ChevyG #32
    2004hez képest xar a 2005 minden tekintetben (szerintem ofkorsz)
    én se szeretnék berüházni hardwere (föleg nhl miatt)
  • Thanatos
    számomra is de holtversennyel a 2k5-el :P
  • CS@
    Annak még nagyon örülnék ha a gépigény nem nőne nagyot mert még nem szeretnék fejleszteni.
  • CS@
    Reménykedem én is ,hogy jó lesz.
    Jó lenne ha előre lépnének és nem hátra ,bár szerintem a 2005 sem volt visszalépés a 2004hez képest merthogy számomra a 2004 a valaha létezett legbénább NHL.
  • Thanatos
    azok voltak az igazán jók..., azota zuhan a szinvonal... gyk minnél nagyobb az évszám annál szarabb a game nhl esetében..., remélem ezt emgtöri a 2006 :)
  • báttyó02
    Bemutató,és jópár kép
  • ChevyG #26
    2004 elöttieket nem ismerem
  • Thanatos
    2k3 rulah, azóta mélyrepülés :)
  • ChevyG #24

kiváncsian várom a 06-ost! én a 2004et szerettem, csak az se volt közel a tökéleteshez. a 2005pedig no komment, egyszerü konzolos szar
  • báttyó02
  • ChevyG #22
    én nem tom
  • Thanatos
    azt nemtudni mgé hogy aug mikor?
  • ChevyG #20
    joonak tünik, augusztusra irják itt a megjelenést
  • ChevyG #19
    trainer
  • ChevyG #18
    megnéztem, passz. nem jáccccok a 2005el
  • Morrow
    Remélem kijavítják a legidegesítőbb hibákat.
    Légyszi nézzetek be az NHL 2005 topicba, ott pl. van egy ilyen elég durva bug, amit beírtam. De hátha nem az és tudtok nekem segíteni. Légyszi nézzétek meg. Előre is köszi...
  • ChevyG #16
    ehy érdekes hír az ea háza felöl:
    " NHL-licensz - kizárólag az EA?

Az angol 1UP magazin élelmes munkatársai nemrégiben kiszúrták, hogy az EA Sports honlapján furcsa grafikák pompáznak, melyek egy közeljövőbeli bejelentést helyeznek kilátásba. Az omiózus képeken az NHL-logó alatt az EA Sports címere látható, valamint egy "Exclusive License" felirat, mely ugyebár azt jelenthetné, hogy innentől csak és kizárólag az Electronic Arts sportrészlege készíthet az észak-amerikai jégkorong-ligával kapcsolatos játékokat. A cikkre természetesen a megacég szóvivője is reagált, kik csupán egy félreértésként aposztrofálták az esetet, ám nem szabad elfelejteni, hogy az NFL-licensz már a birtokukban van. A 1UP munkatársai megpróbálták felvenni a kapcsolatot az NHL-el is, ám őket nem sikerült érdemben elérni - jelen pillanatban nyilván más miatt fáj a fejük." HCG-röl idéztem
  • ChevyG #15
    nekem inkább a 2004-jött be, de megmagyarázni már nem tudom
  • Torry
    Nekem tetszik a 2005.

Gyakorlatilag 98-tól jáccottam az összessel, és nekem mindegyik élvezetes volt.
    Szerintem mindig jobb.
  • ChevyG #13
    sokan dicsérték már, de még nem jácccottam vele
  • EOX
    sztem a 2002 volt a legutolsó játszható kiadás
  • ChevyG #11
    az EA mindig is szánalmas volt
  • Mr Manson
    az EA amit mostanában müvel az szánalmas!
    lásd bf2
  • CS@
    Ízlés kérdése sztem a 2004 volt a legtrágyább NHL ehhez képest még a 2005 is jó.
  • ChevyG #8
    nem is igaz! Annál sokkal szarabb!
    A 2004 még elment
  • Iori
    a 2k5 mekkora egy szutyok volt...
  • hatamoto #6
    Nem rossz, nem rossz! De nekem még mindig a Garbage 2.0-ás Push It-es intrós jött be eddig a legjobban!
  • sajoati
    "kellemesebb"=sound off-al valóban veri az eddigi poppunk/nu vonalat, bár azok is sound off-al voltak igaziak. ÍÉJ rulz.
  • ChevyG #4
    ha más nem is!:) (EA)
  • PResident Evil
    zenék jók lesznek
  • DBoy
    és az jó? =)

(UP!)
  • ChevyG #1
    "Szeptemberben jelenik meg az EA Sports NHL szériájának legújabb darabja és ahogyan az manapság trendi, a fejlesztők közzétették a játék soundtrack listáját. A számválasztás ezúttal kellemesebb, a program hosszú idők után ismét elektronikus zenében mozgó előadók anyagaiból szemezget, így például képviselteti magát egy-egy felvétel erejéig az Asian Dub Foundation, Basement Jaxx, Dub Pistols, Fatboy Slim, Propellerheads, The Chemical Brothers, The Crystal Method és még sokan mások. Alig várjuk!" -HCGamer

erre ki mit mond?