838
NHL 2006 EA Sports
-
CzKaresz22 #118 Oksa -
nutiform #117 regelve vagyok,előző hsz ben az email címem,csak melóhelyemen le van tűzfalazva központilag nem tudok fellépni,csak otthon -
CzKaresz22 #116 Ja! De icq már halott csak MSN van! Jobb is gyorsabb is! Szerintem reggelj egyet rajta... -
nutiform #115 [email protected],de icq-at használok inkább,látom neked is van,majd este rádkeresek,ha lejön adddigra a game.Hétvégén vagy? -
CzKaresz22 #114 MSN címed ? -
nutiform #113 Én benne vagyok. -
CzKaresz22 #112 Mondjuk itt lehetne nevezni!!! Na érdekelne valakit ??? -
CzKaresz22 #111 Ki mit szól hozzá??? -
CzKaresz22 #110 Közvetlen de lehet VB-t is nyomni! Állat ugyhogy egy VB-t elindíthatnánk ha lesz elég emberke!!! -
nutiform #109 Én azért nem,mert nem volt netem.Estére lejön,hétvégén jó lenne pár meccset tolni.Közvetlen ipvel megy,vagy van valamilyen játékoskereső cucc? -
CzKaresz22 #108 Nem kellett eddig se szerintem most se csak MÉG SENKIVEL SE TUDTAM KIPRÓBÁLNI!! -
nutiform #107 Onlinehoz eredeti kell? -
CzKaresz22 #106 Valaki tud magyar online bajnokságról? Akár a 2005-be ha volt... -
CzKaresz22 #105 Mi ez a nagy csend ??? -
CzKaresz22 #104 Pad!Egyértelmű! -
Seva #103 Sziasztok!
tudom, hogy utáljátok a kérdésem, de honnan tudnám leszedni ingyenesen? Egy linket kérnék, visszaolvastam, de azok nekem nem működnek, nagy fan vagyok, de nem tudom minden évben megvenni a kedvenc sportjátékom. előre is köszi a segítséget
-
#102 gamepad-ot használsz vagy billentyűzetet? -
CzKaresz22 #101 Mediumon az! Ott könnyű góltütni !!!
Amúgy nézz meg egy jpbb NHL meccset! Szoktak ilyenek összejönni néha! De ez a medium miatt volt...
Hardon tuti nem ütünk 10!!! -
rage at work #100 10:9 nem valami reális hokieredmény :) -
CzKaresz22 #99 Állítsd már be a kontrolt ember!!!
Én médiumban játszottam a Finnek ellen 10-9-et! Lehet benne minden jól írányítani! Talán az eddigi legjobb EA hoki!!! -
Zooz #98 Az EA-s részről jut eszembe:
-
Thanatos #97 wow már kicsikartam egy döntetlent 2-2 :P
de egyre jobban elmegy a kedvem az egésztől..., sikerül ellöknöm korongot enemy elől , az vásnzorog az emberem elé az áll ott mint egy zsák szar és még odaváltani se tudok..., emg hasonlok....
arrol nem is bezsélve hogy 100ból egy olyan bodycheck van amire aztmondom hogy egy ovodás teamnél szokványos, a többi még silányabb...
alszok még rá egyet de már msot látom hogy ea-nél ugylátszik még sohasem láttak rendes nhl-t... :(((
(azt meg már hagy ne ragozzam hogy a gólokat szvsz randomszámgenerátor kalkulálja mert kb 100 lövésből (és nem sima lövés kapás lövések , lepatanó utáni lövések sorozata, one timerek..., etc...) egy ha betalál..., enemytől meg oylanok csurognak be hogy a kapusnak vaknak kell leni hogy azt benézze..., szóval siralmas... :() -
Thanatos #96 hát első porbálkozásomra kikaptam mint szar 1-0ra easy fokozaton
gondolom emgint valamit fazsán elálitgattak controlnál és fel se tünt vagy hasonlo de ahoz képest régebbi nhl-ekben miylen szép lövéseket lehetett cisnálni itt meg csak girigatják a korongot mint a nyugdijasok :(
kirukkolhatna már valaki más is nhl game-el hogy ea kicsit összekapja magát mert ez igy egyre nagyobb fos... :( -
Thanatos #95 nekem msot 95% de amig nem ismerem ki benne magam részemről nem sok teteje lenne onlineba... :) -
#94 holnap este regelek smsweben és zuzom le -
CzKaresz22 #93 Nekem le csak megnézném milyen az online... -
CzKaresz22 #92 Van akinek már lejött ??? -
CzKaresz22 #91 Nekem simán jó volt... -
vnczllr #90 Ja,főleg a 99-nek volt nagyon jó.Emlékszik valaki arra e zenére?Úgy kezdődött,h ment a filmtekercs.AMúgy ha vkit érdekel még mindig nem jó a csomagolás,2 óra múlva lesz kész winrar szt -
CzKaresz22 #89 Azért a zene az cool gyerekek !!!
De miért nem lehet egy olyan introt csinálni mint az NHL 98-nak volt ?
Akit tudja miről beszélek nem kell magyarázni! Ahányszor elindítottam mindíg végignéztem! -
Thanatos #88 megy egyáltalán benne az online cucc? :) amugy milyen mongyuk a 2k3-hoz képest? meradt ugyan oylan mitn a demo hogy reménytelen? :D -
CzKaresz22 #87 Valaki egy onlinet ???
MSN:[email protected]
-
#86 simán fut daemonba.. -
vnczllr #85 Legújabb van,órákig csomagolná azért nem jó:( -
#84 Esetleg, újabb WinRAR-ral? -
vnczllr #83 ÍH kell kicsomagolni?Mert nem igazán siekrül winrarral -
CzKaresz22 #82 Gyerekek elvileg lehet VB-t nyomni online!!! -
Thanatos #81 thx -
Rudee #80 Itt. -
Thanatos #79 torrent linket tud valaki nyomni? :)