NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
De itt viszább is van link!!! Szerintem 2 is!!!
ennek a msotnainak meg nekem valahogy hangulata sincs :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tudom, hogy utáljátok a kérdésem, de honnan tudnám leszedni ingyenesen? Egy linket kérnék, visszaolvastam, de azok nekem nem mûködnek, nagy fan vagyok, de nem tudom minden évben megvenni a kedvenc sportjátékom. elõre is köszi a segítséget
<#bee1>#bee1>
Amúgy nézz meg egy jpbb NHL meccset! Szoktak ilyenek összejönni néha! De ez a medium miatt volt...
Hardon tuti nem ütünk 10!!!
Én médiumban játszottam a Finnek ellen 10-9-et! Lehet benne minden jól írányítani! Talán az eddigi legjobb EA hoki!!!

Sör. Ami belül van, az számít igazán.
de egyre jobban elmegy a kedvem az egésztõl..., sikerül ellöknöm korongot enemy elõl , az vásnzorog az emberem elé az áll ott mint egy zsák szar és még odaváltani se tudok..., emg hasonlok....
arrol nem is bezsélve hogy 100ból egy olyan bodycheck van amire aztmondom hogy egy ovodás teamnél szokványos, a többi még silányabb...
alszok még rá egyet de már msot látom hogy ea-nél ugylátszik még sohasem láttak rendes nhl-t... 😞((
(azt meg már hagy ne ragozzam hogy a gólokat szvsz randomszámgenerátor kalkulálja mert kb 100 lövésbõl (és nem sima lövés kapás lövések , lepatanó utáni lövések sorozata, one timerek..., etc...) egy ha betalál..., enemytõl meg oylanok csurognak be hogy a kapusnak vaknak kell leni hogy azt benézze..., szóval siralmas... 😞)
gondolom emgint valamit fazsán elálitgattak controlnál és fel se tünt vagy hasonlo de ahoz képest régebbi nhl-ekben miylen szép lövéseket lehetett cisnálni itt meg csak girigatják a korongot mint a nyugdijasok 😞
kirukkolhatna már valaki más is nhl game-el hogy ea kicsit összekapja magát mert ez igy egyre nagyobb fos... 😞
De miért nem lehet egy olyan introt csinálni mint az NHL 98-nak volt ?
Akit tudja mirõl beszélek nem kell magyarázni! Ahányszor elindítottam mindíg végignéztem!