NHL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na nekem is jó lesz elvielg és beszállnék a bajnokságba,bár csak ICQ-m avn,mert MSNem sazr,csak suliban tudom használni😞
Sima Daemonnal is megy nem kell kiírni!!!

Ja még hozzáteszem ha be van moutolva az alcoholba akkor keri a cd-t.

Nekem nem indul el.Alcoholal kiirtam info szerint.Nem aztmondja hogy tegyem be a cd-t hanem a vinfos hibát észlel és elszál a progi.5let?

mégis volt még ... 😄 már jön a játék 😛

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Olvass!!!

tudom, csak nem tom onnan hogy kell :S, másikról tudnám, csak már nincs moneym

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Szarügy
De itt viszább is van link!!! Szerintem 2 is!!!

hát belépek, akartam írni neked, és akkor kiírja, hogy a nem tom mi hibát talált és ezért leállt... :S

Miért nem jó az msn-ed... Pedig csak ott mondom el! De torrent...

én majd játszanék... 😛, csak még nincs meg, de estére meglesz talán. Czkaresz, el tudnád küldeni privátban hogy honnan szerezted meg a játékot? thx (nem jó az msn-em :S)

Na majd este csinálok! Nyomunk egy online VB-t! Legalábbis el kéne kezdeni kipróbálni! Nyomjunk majd délután egy onlinet!!! Oksa ?

én nyomtam azzal is sajnos, emg 2k4-el is, szvsz ucsó jó a 2k3 és az elöttiek voltak 😊
ennek a msotnainak meg nekem valahogy hangulata sincs :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nhl fanopk vannak ea féle nhl 2006 fanok már kevésbé 😊 a kettõnek túl sok köze nincs egymáshoz szvsz 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szerintem ez most jó én a 2005-el nem is nyomtam...

be van állitva 😊 de modnom lehet csak nekem szoktalan de ettõl még évrõl évre szarabb lesz 😊

höhö<#eljen>

Én is! És ?<#nyes>

szerintem mindenki dolgozik meg ilyesmi.

Senki semmi ? Betojok! Nincsenek NHL fanok ?

Oksa

regelve vagyok,elõzõ hsz ben az email címem,csak melóhelyemen le van tûzfalazva központilag nem tudok fellépni,csak otthon

Ja! De icq már halott csak MSN van! Jobb is gyorsabb is! Szerintem reggelj egyet rajta...

[email protected],de icq-at használok inkább,látom neked is van,majd este rádkeresek,ha lejön adddigra a game.Hétvégén vagy?

MSN címed ?

Én benne vagyok.

Mondjuk itt lehetne nevezni!!! Na érdekelne valakit ???

Ki mit szól hozzá???

Közvetlen de lehet VB-t is nyomni! Állat ugyhogy egy VB-t elindíthatnánk ha lesz elég emberke!!!

Én azért nem,mert nem volt netem.Estére lejön,hétvégén jó lenne pár meccset tolni.Közvetlen ipvel megy,vagy van valamilyen játékoskeresõ cucc?

Nem kellett eddig se szerintem most se csak MÉG SENKIVEL SE TUDTAM KIPRÓBÁLNI!!

Onlinehoz eredeti kell?

Valaki tud magyar online bajnokságról? Akár a 2005-be ha volt...

Mi ez a nagy csend ???

Pad!Egyértelmû!

Sziasztok!
tudom, hogy utáljátok a kérdésem, de honnan tudnám leszedni ingyenesen? Egy linket kérnék, visszaolvastam, de azok nekem nem mûködnek, nagy fan vagyok, de nem tudom minden évben megvenni a kedvenc sportjátékom. elõre is köszi a segítséget
<#bee1>
Methylisocloro
gamepad-ot használsz vagy billentyûzetet?

Mediumon az! Ott könnyû góltütni !!!
Amúgy nézz meg egy jpbb NHL meccset! Szoktak ilyenek összejönni néha! De ez a medium miatt volt...
Hardon tuti nem ütünk 10!!!

10:9 nem valami reális hokieredmény 😊
Állítsd már be a kontrolt ember!!!

Én médiumban játszottam a Finnek ellen 10-9-et! Lehet benne minden jól írányítani! Talán az eddigi legjobb EA hoki!!!

Az EA-s részrõl jut eszembe:

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

wow már kicsikartam egy döntetlent 2-2 😛
de egyre jobban elmegy a kedvem az egésztõl..., sikerül ellöknöm korongot enemy elõl , az vásnzorog az emberem elé az áll ott mint egy zsák szar és még odaváltani se tudok..., emg hasonlok....
arrol nem is bezsélve hogy 100ból egy olyan bodycheck van amire aztmondom hogy egy ovodás teamnél szokványos, a többi még silányabb...
alszok még rá egyet de már msot látom hogy ea-nél ugylátszik még sohasem láttak rendes nhl-t... 😞((
(azt meg már hagy ne ragozzam hogy a gólokat szvsz randomszámgenerátor kalkulálja mert kb 100 lövésbõl (és nem sima lövés kapás lövések , lepatanó utáni lövések sorozata, one timerek..., etc...) egy ha betalál..., enemytõl meg oylanok csurognak be hogy a kapusnak vaknak kell leni hogy azt benézze..., szóval siralmas... 😞)

hát elsõ porbálkozásomra kikaptam mint szar 1-0ra easy fokozaton <#idiota>
gondolom emgint valamit fazsán elálitgattak controlnál és fel se tünt vagy hasonlo de ahoz képest régebbi nhl-ekben miylen szép lövéseket lehetett cisnálni itt meg csak girigatják a korongot mint a nyugdijasok 😞
kirukkolhatna már valaki más is nhl game-el hogy ea kicsit összekapja magát mert ez igy egyre nagyobb fos... 😞

nekem msot 95% de amig nem ismerem ki benne magam részemrõl nem sok teteje lenne onlineba... 😊

ChevyG
holnap este regelek smsweben és zuzom le<#nyes>
Nekem le csak megnézném milyen az online...

Van akinek már lejött ???

Nekem simán jó volt...

Ja,fõleg a 99-nek volt nagyon jó.Emlékszik valaki arra e zenére?Úgy kezdõdött,h ment a filmtekercs.AMúgy ha vkit érdekel még mindig nem jó a csomagolás,2 óra múlva lesz kész winrar szt<#idiota>
Azért a zene az cool gyerekek !!!
De miért nem lehet egy olyan introt csinálni mint az NHL 98-nak volt ?
Akit tudja mirõl beszélek nem kell magyarázni! Ahányszor elindítottam mindíg végignéztem!