XIX ker, internet szolgáltatók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért remléem Biharbasznád-Alsónak nem nyitunk itt külön topikot... <#rolleyes>
SoDI---
Miért gond az?

Én a lakásomban választhattam bármilyen ADSL-szolgáltató, és akármilyen Chello-csomag közül.

Én Axelero ADSL Play-t válaszottam.
Jó az!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Rafaelo
emktv ja szídják mint a szart :I nemtom még van e a lehetõségük haggyátok ki szerintem

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

ThePartyFace
Az itteni kabeltevenek is van valami netcsomagja aszem...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Rafaelo
nekem adsl axelero kispesten más lehetõség szerintem nincs

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

HiPPoNaX
A matáv maga nem ISP, maximum adja vonalat azon szolgaltatoknak, akik vmi betarcsazasos szolgatatast nyujtanak (pl. analog modem, ISDN, ADSL). Ezek mindegyikehez szukseges vezetekes telefonvonal, az az egyetlen dolog amit direktbe a matavnak fizetsz, a tobbi mar a netszolgaltaton mulik (jol mukodo datanet DSL elofizurol tudok pl. azon a kornyeken). Amennyiben ezert nem akarsz vezetekes telefont bekottetni/fizetni, akkor jonnek a kulonbozo alternativak, mint pl. kabel (esetleg chello bar az egy sz@r), mindenfele wireless csodak, de ezekben konkret tapasztalatom mar nincs.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Hali, nem tudtok valami emberbarátabb szolgáltatót a MATÁVon kívül Pest XIX kerületben? (1191 irsz, a Határ utcai metrómegálló fele.)
A MATÁV brutál drága. Itt Miskolcon én itt kapcsiból 3-ból választhatok csak a lakosságiak közül, állítólag ott meg csak MATÁV és kész.
Ha az õslakosok közül valakinek volna ötlete, please let me know.

Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger