Bard\'s Tale - Ps2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chapter VIII-ban járok, knightot és merchantot használok segédnek a gyógyító mamival párhuzamosan, velük egész jól tudok haladni(remélem valaki játszik még vele rajtam kívül is<#rolleyes>).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

160+áfa ;-)
Egyébként rohadt jó kis gém, tele poénokkal. Jártatok már ott, ahol Bodb-t kell megkeresni? Hát azon besz@rtam :-) Most éppen mennem kell a három toronyhoz, hogy kicsináljam a toronyõrt. Egyelõre két segédem van, a nyilas csajszit használom és a bárdos csákót.

JGTC
Helló.Most néztem a gamenek a képeit.F..SZA!
Nem tudjátok mi az ára?<#vigyor3>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Anubys
elvileg kiadják, de hogy mikor... sztem kérdezd meg a "pc-s játékoknak leáldozott topic-ban" :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

hiba
Ez pcre is van?

Anubys
Diablo/Baldur's Gate-szerû... Ha elég jól megy angol, imádni fogod...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Luiprima
Hát inkább Diabló real time harcrendszer grafika is hasonló na jó annál azért jobb.A karakter tud idézni maga mellé lényeket. Egy jó átlagos progi ami kiemelkedõ, az a poénok áradata meg a karakter hangja amilyen gúnyosan be tud szólni na arra tényleg kinyillik a bicska a zsebben.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

mila69en
de még mindig nem derült ki hogy mijen a gém mihez hasonlít fájnöl fántázi vagy diabló vagy sztár oceán melyik? vagy mindegyikbõ 1 kevés?

ha olyan mint a final fantasy akkor valszeg, hogy az 1 ik kedvencem lesz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Anubys
Miért ne vicceljek, hát április 1 van! Különben is, nem viccelek, hanem kötekszem... :p
Na, de térvjünk vissza a Bard's Tale-re: Játszon vele mindenki, mert az jó!

Ne viccelj má', nyugodtan kérdezhetsz, attól hogy oda van írva a PS2... X-en is ugyanaz a game.

Sephi
Hack And Slash egy tonna humorral :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Anubys
Egyébként, most látom, hogy "Bard's Tale - Ps2", akkor bocs, rossz helyre ítrtam. Nincs "Bard's Tale - Xbox" topic?

Anubys
Ja, ezt én is nyomom, akkora szövege vannak benne...
A bögyös macánál: "My sword is long enought, Lady", na ott kifeküdtem :)
Meg, amikor a DM elkezdi magasztalni a csókát, hogy mekkora hõs, az ipse meg visszaugat neki, hogy fogja be, és mesélje tovább a kalandot... :D
Aki ért megfelelõen angolul, az elég jókat fog röhögni a poénokon...

Erõs középfokú angollal tökéletesen élvezhetõ, anélkül egy teljesen átlagos, sótlan hack & slash.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mila69en
na ez engem is érdekelne hogy milyen is pontosan mert figyelgetem már egy ideje de kipróbálni még nem volt alkalmam és a képek meg a videók alapján a teljes valóságot nem igen tudom leszürni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Elolvastam a review-t, határozottan tetszik!

Köszi!
Ahogy elnézem elég Diabloid a játék, vagy tévednék?

mila69en
képek erre

Igazán beszúrhattál volna egy-két képet és linket! Azonnal tudnánk reagálni, és megspórolnád nekünk az utánajárást....

Szerintem remek kis játék, megérdemel egy konzolos topikot is.