68
  • Fenjoy
    jox.hu
  • Fenjoy
    Nah ez már az EU... http://www.jox.hu/cikk/?id=60&r=4 és jóó lenne ha nem szeretném kérdés lenne és a 25 Euros is Sok... Kovács Pajtás... elég kocsitok meg házatok van nemde?:)

Minden kattincson a linkre, és majdnem sirtam...
    :)
  • lazsi
    Hogy 512 a legkisebb? Itt felénk csa kinvitel van és már 8x felhívtak h emelni fogják. Elösször februárról volt szó, aztán márciusról, de márc 31-e van és még mindíg nem emeltek semmit. Szerintem még karácsonykor is 384es net lesz emiatt a tetű cég miatt. Persze a net az reggelente soxor enm megy és ráfogják, h azért mert a sávszélessgé bővítésen dolgoznak. De 3 hónapja?
  • vax
    50 eur-t 100/mbit-ért.
  • Pheel
    Ahogy anno a Vodacsúfoló Westel reklámban volt: tudja aranyoskám, csodák nincsenek, én kiszálok. Kovácsnak azt sem hiszem el, ha kérdez...
  • tomsolo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sadist
    12000*1.1=13200 és akkor még mindig csak 1024-nél tartunk...
  • Yv@n
    Nálam axeleronál ez úgy nézett ki, hogy kb 4 éve előfizettem 384/96-ra x összegért, majd ezt a két éves hűségszerződés alatt, növelték 512/128-ra. Amikor lejárt a szerződés automatán meghosszabbítodott volna, és az ár ugyanaz lett volna, mint addig, de anyám kapcsolt, és kért egy szerződés módosítást, amiben gyakorlatilag nem módosított semmit, minden maradt ugyanaz, csak addigra az már egy ezressel olcsóbb lett, így csökkentették a havi díjjat 1k-val, de ha akkor nem lép, akkor maradt volna ugyanúgy, mint addig...azóta persze már felnyomták 1024/160-ra, és mellesleg most hatorázatlan időre fizetek kevesebbet az 1 megabitért, mint korábban 2 éves hűségszerződéssel a 384k-ért...szóval nem árt odafigyelni.
  • SoDI---
    Tudod mikor ilyet hallok, hogy nincs már 384-es net, akkor kinyílik a bicska a zsebemben

Mert?
    Ja, hogy legyen 4 ezer? :)
  • SoDI---
    Én nem garasoskodom, csak ha az új ügyfelek 13 helyett csak 8-9-et fizetnek, akkor a 2-3 éve ügyfeleknek is talán kijárna valami...

Írjál te is alá egy új hűségnyilatkozatot, és utána neked is jár majd a 8-9 ezres havidíj.
    Erre még nem is gondoltál?
  • Robeast
    Meg vagyok győzve :)
  • cSuwwi
    kábel az van, de nem lakótelepen lakok (szerencsére), és csak matávkábel van.
    de az a gond igazából, hogy nincs visszírányúsítva a kábel (csak befelé jön adat, vissza nem), így nem lehet netezni :|
  • Cactus
    Tudod mikor ilyet hallok, hogy nincs már 384-es net, akkor kinyílik a bicska a zsebemben. Voltatok ti már Invitel területen? Na szóval a lényeg, hogy az Invitelnél mocskosabb céget nem nagyon találni Magyarországon. Az egy dolog, hogy alig van cég, aki mer szolgáltatni netet invitel területen (kiv. persze magát az Invitelt), de aki meg mer, azt meg általában "kinyírják" különböző félreszámlázásokkal, meg tudom is én mikkel.
  • Robeast
    A chello az UPC-n megy, nem? Mer akkor mind1 hol laksz...szerintem...
    Persze lehet hogy én tudom rosszul.
  • cSuwwi
    Én nem garasoskodom, csak ha az új ügyfelek 13 helyett csak 8-9-et fizetnek, akkor a 2-3 éve ügyfeleknek is talán kijárna valami...
    Ha lenne kábel nálunk, talán mennék a csellóra is (a 30G nekem elég 1 hónapra), és normális uploadja van, és "csak" 9900.
  • Robeast
    Nekem se az a bajom, hogy 11500 bruttót fizetek, hanem az, hogy csak 1024-es...
  • SoDI---
    A lószaft a seggükbe, méghogy +10%.

Én 14-et fizetek az 1500-as ADSL-ért.
  • SoDI---
    Ha választani lehet, hogy olcsóbb, vagy ugyanazon az áron gyorsabb legyen a net, akkor én az utóbbit választom.

Nem olcsójánosnak kell lenni, hanem több pénzt szerezni.
  • Yossarian
    Jó hely az a Nagy Sándor, lehet fel se vennék oda. ;-)

2006 tavaszán lesz egy választás is, ugye? Innentől lehet gondolkodni, hogy:
    a, kampányfogás
    b, ha nyerünk majd kidumáljuk, mint már annyi ígéretet
    c, más f.szával a csalánt...
  • Sadist
    Pff, itt vidéken meg csak rohatt Emitel van. 12 rugó/hó az 512-esért. Pár napja küldtek egy mailt, hogy közvélemény kutatást végeznek az előfizetők körében és válaszolgassunk néhány kérdésre. Az egyik ez volt: Hajlandó-e jelentős sebesség növelés esetén (a sebesség duplázása) 10%-kal magasabb havidíjat fizetni?
    A lószaft a seggükbe, méghogy +10%. Fater vissza is írta nekik, hogy már ez az ár is kimeríti a rablás fogalmát!
  • cSuwwi
    512/128-ra fizettem elő, az emelték tavaly 1024/160-ra, de az ára nem változott. Nagyon remélem, hogy a következő szerződéskötésnél már az alacsonyabb árat kell fizetni
  • Sadist
    512/128 kbit/s?
  • Ben C
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • cSuwwi
    Lehet hogy 40%-kal csökkent a net ára, de még mindig 13-at fizetek az axinak minden hónapban :|
    A nyáron jár le a 2 év, szerződéshosszabbításnál remélem már kevesebbet kell fizetni, különben bye-bye axi...
  • yy
    "Ne csak szeressen 25 eurós árat, hanem csináljon is vmit az ügy érdekében "
    Teljesen igazad van, beszélni meg szeretni én is tudok
  • Lacc
    Ahogy a képre néztem azt hittem a cikk a Hódmezővásárhelyi Kisegitőiskola eredményeiről szól.
  • Cat #2
    384es adsl megszünt tavaly ősszel, 512es a legkisebb

arányban tényleg magas nálunk a szélessávu penetráció, mivel szinte senkinek nincs modemes netje(persze aki megteheti hogy vált), mert az megfizethetetlen árú
    emiatt iszonyatosan torz nálunk a szerkezet, és nagyon magas a belépési küszöb MÉG MINDIG
  • cSuwwi
    Ne csak szeressen 25 eurós árat, hanem csináljon is vmit az ügy érdekében :|
    Bár még ez a ~6200 Ft körüli összeg is túl soknak tűnik (főleg ha csak a 384-es árára gondolt ennyit)

hazánk az internet penetrációt tekintve messze az utolsó, ugyanakkor Magyarországon magasabb a szélessávú internet előfizetők száma mint a másik három országban együtt

Ez utóbbi kicsit hihetetlennek tűnik. Főleg hogy mindháromban biztosan olcsóbb a szélessávú net.