Kovács Kálmán 25 eurós internet előfizetést szeretne

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robeast
Meg vagyok gyõzve 😊

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

cSuwwi
kábel az van, de nem lakótelepen lakok (szerencsére), és csak matávkábel van.
de az a gond igazából, hogy nincs visszírányúsítva a kábel (csak befelé jön adat, vissza nem), így nem lehet netezni :|

shit happens

Cactus
Tudod mikor ilyet hallok, hogy nincs már 384-es net, akkor kinyílik a bicska a zsebemben. Voltatok ti már Invitel területen? Na szóval a lényeg, hogy az Invitelnél mocskosabb céget nem nagyon találni Magyarországon. Az egy dolog, hogy alig van cég, aki mer szolgáltatni netet invitel területen (kiv. persze magát az Invitelt), de aki meg mer, azt meg általában "kinyírják" különbözõ félreszámlázásokkal, meg tudom is én mikkel.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Robeast
A chello az UPC-n megy, nem? Mer akkor mind1 hol laksz...szerintem...
Persze lehet hogy én tudom rosszul.

cSuwwi
Én nem garasoskodom, csak ha az új ügyfelek 13 helyett csak 8-9-et fizetnek, akkor a 2-3 éve ügyfeleknek is talán kijárna valami...
Ha lenne kábel nálunk, talán mennék a csellóra is (a 30G nekem elég 1 hónapra), és normális uploadja van, és "csak" 9900.

shit happens

Robeast
Nekem se az a bajom, hogy 11500 bruttót fizetek, hanem az, hogy csak 1024-es...

SoDI---
A lószaft a seggükbe, méghogy +10%.

Én 14-et fizetek az 1500-as ADSL-ért.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ha választani lehet, hogy olcsóbb, vagy ugyanazon az áron gyorsabb legyen a net, akkor én az utóbbit választom.

Nem olcsójánosnak kell lenni, hanem több pénzt szerezni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Yossarian
Jó hely az a Nagy Sándor, lehet fel se vennék oda. ;-)

2006 tavaszán lesz egy választás is, ugye? Innentõl lehet gondolkodni, hogy:
a, kampányfogás
b, ha nyerünk majd kidumáljuk, mint már annyi ígéretet
c, más f.szával a csalánt...

Nieleen

Sadist
Pff, itt vidéken meg csak rohatt Emitel van. 12 rugó/hó az 512-esért. Pár napja küldtek egy mailt, hogy közvélemény kutatást végeznek az elõfizetõk körében és válaszolgassunk néhány kérdésre. Az egyik ez volt: Hajlandó-e jelentõs sebesség növelés esetén (a sebesség duplázása) 10%-kal magasabb havidíjat fizetni?
A lószaft a seggükbe, méghogy +10%. Fater vissza is írta nekik, hogy már ez az ár is kimeríti a rablás fogalmát!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cSuwwi
512/128-ra fizettem elõ, az emelték tavaly 1024/160-ra, de az ára nem változott. Nagyon remélem, hogy a következõ szerzõdéskötésnél már az alacsonyabb árat kell fizetni

shit happens

Sadist
512/128 kbit/s?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

cSuwwi
Lehet hogy 40%-kal csökkent a net ára, de még mindig 13-at fizetek az axinak minden hónapban :|
A nyáron jár le a 2 év, szerzõdéshosszabbításnál remélem már kevesebbet kell fizetni, különben bye-bye axi...

shit happens

"Ne csak szeressen 25 eurós árat, hanem csináljon is vmit az ügy érdekében "
Teljesen igazad van, beszélni meg szeretni én is tudok<#eljen>
Lacc
Ahogy a képre néztem azt hittem a cikk a Hódmezõvásárhelyi Kisegitõiskola eredményeirõl szól.
384es adsl megszünt tavaly õsszel, 512es a legkisebb

arányban tényleg magas nálunk a szélessávu penetráció, mivel szinte senkinek nincs modemes netje(persze aki megteheti hogy vált), mert az megfizethetetlen árú
emiatt iszonyatosan torz nálunk a szerkezet, és nagyon magas a belépési küszöb MÉG MINDIG

cSuwwi
Ne csak szeressen 25 eurós árat, hanem csináljon is vmit az ügy érdekében :|
Bár még ez a ~6200 Ft körüli összeg is túl soknak tûnik (fõleg ha csak a 384-es árára gondolt ennyit)

hazánk az internet penetrációt tekintve messze az utolsó, ugyanakkor Magyarországon magasabb a szélessávú internet elõfizetõk száma mint a másik három országban együtt

Ez utóbbi kicsit hihetetlennek tûnik. Fõleg hogy mindháromban biztosan olcsóbb a szélessávú net.

shit happens

← ElőzőOldal 2 / 2