Kovács Kálmán 25 eurós internet előfizetést szeretne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az a gond igazából, hogy nincs visszírányúsítva a kábel (csak befelé jön adat, vissza nem), így nem lehet netezni :|
shit happens
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Persze lehet hogy én tudom rosszul.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Ha lenne kábel nálunk, talán mennék a csellóra is (a 30G nekem elég 1 hónapra), és normális uploadja van, és "csak" 9900.
shit happens
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Én 14-et fizetek az 1500-as ADSL-ért.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nem olcsójánosnak kell lenni, hanem több pénzt szerezni.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
2006 tavaszán lesz egy választás is, ugye? Innentõl lehet gondolkodni, hogy:
a, kampányfogás
b, ha nyerünk majd kidumáljuk, mint már annyi ígéretet
c, más f.szával a csalánt...
Nieleen
A lószaft a seggükbe, méghogy +10%. Fater vissza is írta nekik, hogy már ez az ár is kimeríti a rablás fogalmát!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
shit happens
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A nyáron jár le a 2 év, szerzõdéshosszabbításnál remélem már kevesebbet kell fizetni, különben bye-bye axi...
shit happens
Teljesen igazad van, beszélni meg szeretni én is tudok<#eljen>#eljen>
arányban tényleg magas nálunk a szélessávu penetráció, mivel szinte senkinek nincs modemes netje(persze aki megteheti hogy vált), mert az megfizethetetlen árú
emiatt iszonyatosan torz nálunk a szerkezet, és nagyon magas a belépési küszöb MÉG MINDIG
Bár még ez a ~6200 Ft körüli összeg is túl soknak tûnik (fõleg ha csak a 384-es árára gondolt ennyit)
hazánk az internet penetrációt tekintve messze az utolsó, ugyanakkor Magyarországon magasabb a szélessávú internet elõfizetõk száma mint a másik három országban együtt
Ez utóbbi kicsit hihetetlennek tûnik. Fõleg hogy mindháromban biztosan olcsóbb a szélessávú net.
shit happens