3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#28 :))
ha jól tudom tegnap mutatták be odakint a filmet! -
#27 Ez hihetelen az Itunes amerikai oldalán fent van a kontroll című magyar film mozi előzetese. -
#26 egyébként menyibe jön mostanság egy 20GB-os változat? egy hónapja jártam Londonban, ott olyan 60ezer forintnak megfelelő fontba került, persze annyim nem volt... -
#25 1x próbáld ki, hogy teljesen feltöltöd, majd kikapcsolsz minden eq-t, háttérvilágítást, és leteszed az asztalra lejátszani, és nem nyúlsz hozzá, nem váltassz számot. Így meddig tart az aksi? -
#24 pasz, én igy jártam el ahogy mondtam, nekem bírja az aksi -
#23 Hát ahogy tudom ezek a Li-ion aksik nem annyira érzékenyek, nem? Legfeljebb kicseréltetem újra... -
#22 1hetes, tehát nem új. Ha kiszámolod, pont elég volt ez az egy hét arra hogy szétmenjen az aksi... -
#21 Nem mehetett szét, mert 1 hete rakták bele az Apple Corner-ben, zsír új aksi! :) -
#20 -
#19 Szal. Legelöször merítsd le teljesen(annyira hogy be se lehesen már kapcsolni), utánna rádugod a töltöre és minimum 12 órát legyen töltőn (lehet több is...), aztán megint teljesen lemeríted ugyanugy, utána megint fel töltöd, megint lemeríted, megint feltöltöd. Utánna már oké lesz, hacsak nem ment még szét totál az aksi. -
#18 Ja, hogy el kéne olvasni a leírást, nem csal élvezkednem... Kösz erre nem is gondoltam... -
#17 Bocs, nem kaptam magyart, de az angol is elég egyértelmű a képekkel :D -
#16 Kaptál hozzá egy CD-t (itriphez) onnan fölinstallálod, majd xml-t kell importálnod az itunesba (c:\itrip.xml) ettől az ipododon lesz vagy 200 itrip szám a különböző frekvenciákkal. Kivélasztod azt a frekit amin hallgatni akarod, majd elkezded lejátszani, majd 2-3 mp múlva lepausolod. Ezután elvileg azon a frekin fog az itrip sugározni (nekem nem mindig sikerül, vagy csak több próbálkozás utánra)
Ha nem világos kérdezz, bár én kaptam magyar leírást hozzá, és az elég egyértelmű -
#15 Na, akkor még1x, mert nem volt tiszta. Szóval úgy töltsem 12 óráig, hogy rárakom és 12 óra múlva leveszem, vagy úgy, hogy töltöm és amikor kiírja, hogy Charged, akkor lehúzom a töltőről aztán újra visszadugom(kiírja, hogy Charging)?? Mert 4 óra után nekem kiírja, hogy Charged és akkor gondolom már nem tölti, nem?
Más: Nekem is van iTrip-em! Milyen cuccot kell rátöltenem az iPod-ra, hogy zenét tudjak sugározni és milyet, hogy zenét tudjak venni? Hogy kell rátölteni, hova? -
#14 Nekem nincs gondom az aksijával, bár nekem mini-m van, legújabb verzió, most vettem angliában, 18-órát írnak rá. Nekem is hamar elkezd fogyni a töltöttségjelző csík, de aztán még sokáig lehet használni.
Más: Nem tud valaki mondani nekem egy olyan fm frekvenciatartományt az itrip-emhez, ami Budapest egész területén szabad? Behalás, hogy 0,2 fm tartományonként van valamilyen sz@r adó. -
#13 töltsd tovább... Énis néha azt csinálom hogyha levan merülve, hazaérek, rádugom a vackot a töltőre és megy reggelig... -
#12 Nem szoktam közben játszani, viszont az EQ Bass Boosteren van... Lehet, hogy ez is fölösleges? A másik, hogy 4 óra után kiírja, hogy Charged, olyankor ki kell húzni, vissza kell dugni a töltőre aztán újabb 4 óra kihúz-visszadug és 4 óra múlva levesz? -
#11 nem kell, de ajánlott... -
#10 Ha Li-ion az akksija, nem kell formázni tudtommal. -
#9 3szor 12 órát kell tölteni, teljesen (annyira hogy besem lehet már kapcsolni) lemeríteni, megint feltölteni (12óra), megint meríteni...
Ja és ha jáccol vele, ne csodálkozz hogy idő elött lemerül... A telefonoknál a készenléti állapot sem azt jelenti hogy az egész napot végig telefonálod vele+non-stop jáccol.
Szal csináld meg 3 szor amit írtam, jácc gameboyal és nem fog lemerülni 10perc alatt -
#8 na most nekem iPod 3G-m van és a szervízes srác azt mondta, hogy ezzel simán menni fog a 10-12 óra, mert ez már újabb aksi. Azt is hallottam, hogy pont a 3G-kel volt olyan probléma, hogy szar volt az aksijuk, ezért még anno az Apple ingyen, gariba kicserélte bennük az aksit... Hát remélem, hogy jól kisütöttem az aksit, azt mondta a srác, hogy 12 óráig töltsem, töltöttem, mint az állat.. :D
Meg volt olyan is, hogy feltöltöttem (kiírta, hogy Charged) aztán levettem a töltőről és az aksi a kijelzőn csak félig volt... Na mondom jó, elkezdtem hallgatni, 10 perc múlva ránéztem a kijelzőre, fullon volt az aksi valamilyen oknál fogva... -
#7 elvileg az iPod akksija 6-8 órát bír... bár nekem (még) nincsen, deezt hallottam. szóval a 12-ről le lehet sajnos mondani :( -
#6 Majd mindjárt előveszi a kalapácsot azt megformázza ha nem fog működni... -
#5 megformáztad elötte az aksit? -
#4 Nekem nincs iPodom, de nem csodálkozom az aksi merülésén, ez telefonoknál is így szokott lenni, mp3 lejátszóknál is, sokkal hamarabb merül le, mint ígérik. -
#3 Nektek is merül az akkumlátor, mint a fene?? Nekem szar volt, bevittem egy Apple Márkaszervízbe és kicserélték benne az aksit! Azóta eltelt 1 hét és azt mondták, hogy kb 12 órát fog bírni a cucc az új aksival. Na most, jó ha bír 4 órát... Jelzi, hogy fullosan van az aksi majd 30 percen belül elkezd merülni, és már csak a 3/4 van hátra... Ilyenkor mit kell csinálni? Lehet, hogy az a gond, hogy nem töltődik fel rendesen, mert Amerikából lett hozva a cucc, és ezért kellett a töltőhöz egy átalakító ami átalakítja a 110V-ot 220V-ra??!!
A segítséget megköszönném! -
#2 Szia! -
#1 Szervusztok! Azért nyitottam ezt a topicot, hogy itt beszélgethessünk az iPod-okról! Nekem is lenne néhány kérdésem...