6
-
Azt már kidolgozták. A Toshiba új akksiját 1 perc alatt fel lehet tölteni 80%-ra, a teljes töltés is csak pár perc. -
Garfield #5 Izé: "mégsem vagyok benne"
mégsem vagyok biztos benne -
Garfield #4 A vadkacsák közti homoszexuális nekrofília is az emberiség tudásbázisát növeli, mégsem vagyok benne, hogy feltétlenül ilyesmikkel kéne foglalkozni... -
Alfa Of NS #3 "A futó lelki motivációja bíztató kiáltások és tapsok szabadon programozható bekeverésével növelhető annak érdekében, hogy tartsa a neki diktált tempót."
beszol az mp3 lejatszo: "Gyorsabban má, bazze!"
-
Alfa Of NS #2 Annyiban nem baj, hogy ha gyakorlatban nem is lesz sok ertelme, de probalgatjak a kulonbozo technikakat es ezaltal novelik az emberiseg tudasbazisat. -
Garfield #1 
Ez most komoly?
Mert az MMS-t hosszas győzködés után még talán esetleg el tudnám fogadni, mint az SMS és a kamera összepárosítását.
Mi lenne, ha az ilyen f*szságok helyett mondjuk kicsi, gyorsan feltölthető, nagy kapacitású akkukat fejlesztenének, esetleg a telefonok belső szoftverét írnák meg villámgyorsra, illetve a PC-s összekötéshez szükséges szoftvereket csinálnák meg működőképesre és használhatóra?