Mégsem fizet büntetést a Blaster vírus készítője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No és a "reklamációnak" szerinted korrekt módja, ha más vásárlók cuccait szétütöd ? A te példád sem kevésbé hülye.
Az A-val sem volt semmi 'komoly' gond, eléggé szétcsapta a netet.
http://www.virushirado.hu/oldal.php?hid=6&aid=209
http://www.virushirado.hu/leiras.php?id=434
http://www.virushirado.hu/oldal.php?hid=6&aid=209
http://www.virushirado.hu/leiras.php?id=434
Nézd, hülye példákat persze sorolhatsz napestig, de azoknak vajmi köze van a konkrét ügyhöz.
Ha veszel egy hibás terméket a boltban, akkor azt visszaviheted és kicserélik. Hibás windózt persze nem lehet visszavinni kicserélni.
Tudtommal a Blaster féreg, fõleg az m$ szerverei ellen intézett támadást, a többi fertõzött gépet is a támadás kivitelezéséhez használta fel.
Fel lehet ezt fogni egyfajta vásárlói reklamációnak a hibás termékkel kapcsolatban, ami ráadásul pont a termék hibáját használja ki.
Ha veszel egy hibás terméket a boltban, akkor azt visszaviheted és kicserélik. Hibás windózt persze nem lehet visszavinni kicserélni.
Tudtommal a Blaster féreg, fõleg az m$ szerverei ellen intézett támadást, a többi fertõzött gépet is a támadás kivitelezéséhez használta fel.
Fel lehet ezt fogni egyfajta vásárlói reklamációnak a hibás termékkel kapcsolatban, ami ráadásul pont a termék hibáját használja ki.
Tudtommal az A variáns hibás volt és a B variáns lett kijavítva, így már az azt csinálta mint ami az eredetinek kellett volna.
"Nem hiszem, hogy némely kiváncsi és hiperaktív programozói zsenin kellene elverni a port egy ekkora mikroszoftos malõr miatt"
mond te tényleg ennyire hülye vagy????
Hibás szoftvert írni nem bûncselekmény, másokat károsítani a hibák kihasználásával viszont igen.
Ha fogok egy kanna benzint és rád gyújtom a házat akkor ki lesz a hibás? Az aki gyulladásveszélyes a benzint elõállította vagy az építész aki nem tervezte tûzállóra a házadat. Én nem lehetek, én csak egy kis hiperaktív, piromániás gyújtogatózseni vagyok.
mond te tényleg ennyire hülye vagy????
Hibás szoftvert írni nem bûncselekmény, másokat károsítani a hibák kihasználásával viszont igen.
Ha fogok egy kanna benzint és rád gyújtom a házat akkor ki lesz a hibás? Az aki gyulladásveszélyes a benzint elõállította vagy az építész aki nem tervezte tûzállóra a házadat. Én nem lehetek, én csak egy kis hiperaktív, piromániás gyújtogatózseni vagyok.
Zsírleszívás és megeteteném vele...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
És ezek után van pofájuk a p2p használókra legalább ugyanennyi pénzbüntit és kétszerekkora börtönt kiszabni...
Másfél év sitt rohadt sok. A közmunka hagyján. Nem tudok másik ügyrõl, ahol virusok szerzõit vagy terjesztõit leültették volna (lehet, hogy tájékozatlan vagyok). Szerintem a srác hülye, hogy beismerte, vagy csak fel akart tûnni. Illetve ebben az esetben is hülye, a börtön túl nagy ár.
Ne felejtsd el, hogy nem ez a dagadék írta a Blastert, õ csak a B variánst terjesztette (azaz belegányolt az eredet Blaster forrásába, túl sok IQ nem kellett hozzá...)
Ja, nem lesz ennyire dagi a pofija se. <#mf2>#mf2>
A hulye <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
A hulye <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
a közmunka még jot is tesz neki,legalább lefogy egy kicsit
"másfél évet tölt majd börtönben, amit 225 óra közmunka, majd a korábbi ítéletbõl származó további 100 óra közmunka követne"
ez szerintem minden, csak nem látványosan enyhe...
azt nem vágom, miért van a 325 óra közmunka miatt a 3 évi szigorú felügyelet... 325 óra napi nyolc órával számolva 40 munkanap, kábé 2 hónap
vagy csak én nem értem? <#vigyor2>#vigyor2>
ez szerintem minden, csak nem látványosan enyhe...
azt nem vágom, miért van a 325 óra közmunka miatt a 3 évi szigorú felügyelet... 325 óra napi nyolc órával számolva 40 munkanap, kábé 2 hónap
vagy csak én nem értem? <#vigyor2>#vigyor2>
Nem hiszem, hogy némely kiváncsi és hiperaktív programozói zsenin kellene elverni a port egy ekkora mikroszoftos malõr miatt. Én inkább a m$ programozóin vasalnám be a kártérítést és egy kis börtön büntetés sem ártana nekik, hátha ezután már minõségi munkát adnak ki a kezeik közül.
Örülhet most az a dagadt feje, megúszta néhány évvel, meg pár száz óra közmunkával.
A kérdés csak az, hogy ennek mennyi visszatartó ereje lesz a jövõre nézve ha ilyen látványosan enyhe büntetéseket osztogatnak még egy ennyire nagy értékû károkozásért is.
A kérdés csak az, hogy ennek mennyi visszatartó ereje lesz a jövõre nézve ha ilyen látványosan enyhe büntetéseket osztogatnak még egy ennyire nagy értékû károkozásért is.