11
-
riddick3 #11 sziasztok a vegen elakadtam cold fear ben a helikopter felszallonal a fönököt hogy kell megölni? -
Mojlepque #10 Please v.ki segítsen! A haverom gépén nem műxik a game, pedig minden előírásnak megfelel. Sőt még azoknál jobb is a gépe, meg valódi a játék is, de amikor elindítjuk, akkor beugrik az NFS: Most Wanted elindítása azzal hogy tegyük be a helyes cd-t/dvd-/ -
Hamster #9 Már nehezebb fokozaton is a végefelé járok, és még mindig nincs sziget...
De ha lesz sziget, akkor majd boldog leszek. :-)
<- Hamster -> -
Hamster #8 Nem értem ez mitől spoiler...
Az is írhattam volna, h miután elkezded végül befejeződik a játék.
<- Hamster -> -
#7 Azért nem pont itt kéne spoilerezni!!
Nem nagy valami, de valakit az is zavar, hogy tudja mikor jön a vége. -
-
#5 Probald nehezebb fokozaton. -
Hamster #4 Srácok!
Én már végignyomtam PS2-n, de lakatlan szigetre én biza nem jutottam el...
Főleg miután a fúrótorony után jött az endcredit.
<- Hamster -> -
CUCLI #3 1000. játék hír sgn -
#2 "Ami pozitivum a grafika. Na azelott le a kalappal."
A képek alapján én meg pont a grafikától nem vagyok elhasalva, na mindegy, majd meglássuk mit tud "élőben". -
#1 "Az Ubisoft az elmúlt hónapokban szinte csak minőségi játékokkal lepte meg a játszani vágyók ezreit"
Bia-tol eltekitve egyetertek!
"vagy éppen a tavalyi év kellemes meglepetéseként számon tartott Suffering hatása."
Ez a mondta ugy baromsag ahogy van. Az egy hent jatek volna csopnyi logikaval szal valahogy nem illik a kepbe.
"így nem kell félni, hogy túlságosan egysíkú lenne a játékmenet."
Az egy dolog hogy nem egysiku de sajnos ez mar a sokadik lenyuzott bor es semmi ujjat nem tud mutatni. Meg a "remek" fizikai elemek sem leptek meg.
Ami pozitivum a grafika. Na azelott le a kalappal.