Boltokban a Cold Fear

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok a vegen elakadtam cold fear ben a helikopter felszallonal a fönököt hogy kell megölni?
Please v.ki segítsen! A haverom gépén nem mûxik a game, pedig minden elõírásnak megfelel. Sõt még azoknál jobb is a gépe, meg valódi a játék is, de amikor elindítjuk, akkor beugrik az NFS: Most Wanted elindítása azzal hogy tegyük be a helyes cd-t/dvd-/

Már nehezebb fokozaton is a végefelé járok, és még mindig nincs sziget...
De ha lesz sziget, akkor majd boldog leszek. :-)

<- Hamster ->

Nem értem ez mitõl spoiler...
Az is írhattam volna, h miután elkezded végül befejezõdik a játék.

<- Hamster ->

Dynamic
Azért nem pont itt kéne spoilerezni!!
Nem nagy valami, de valakit az is zavar, hogy tudja mikor jön a vége.
reaper4

<#nyes>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sephi
Probald nehezebb fokozaton.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Srácok!

Én már végignyomtam PS2-n, de lakatlan szigetre én biza nem jutottam el...
Fõleg miután a fúrótorony után jött az endcredit.

<- Hamster ->

1000. játék hír sgn<#taps>

http://thenamelessphoto.com/

Dynamic
"Ami pozitivum a grafika. Na azelott le a kalappal."

A képek alapján én meg pont a grafikától nem vagyok elhasalva, na mindegy, majd meglássuk mit tud "élõben".
Sephi
"Az Ubisoft az elmúlt hónapokban szinte csak minõségi játékokkal lepte meg a játszani vágyók ezreit"

Bia-tol eltekitve egyetertek!

"vagy éppen a tavalyi év kellemes meglepetéseként számon tartott Suffering hatása."

Ez a mondta ugy baromsag ahogy van. Az egy hent jatek volna csopnyi logikaval szal valahogy nem illik a kepbe.

"így nem kell félni, hogy túlságosan egysíkú lenne a játékmenet."

Az egy dolog hogy nem egysiku de sajnos ez mar a sokadik lenyuzott bor es semmi ujjat nem tud mutatni. Meg a "remek" fizikai elemek sem leptek meg.

Ami pozitivum a grafika. Na azelott le a kalappal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"