50
De hogyan?
-
#50 Nero 6-hoz nem kell. Ez csak 7 hibája. -
#49 szóval, mp3 írásakor az Új összeállítás választásakor az CDROM-ot jelölöd be, az audiohoz pedig az AudioCD-t. és sehogyan nem játsza le, illetve mp3-at nem is látja a lejátszód. az írást pedig tökéletesen végigcsinálja.
a megírt lemezeket próbáltad másik gépen, lejátszókon is? mert ha mindenhol máshol működik, akkor a meghajtóddal lesz valami bibi. -
nyikiki #48 na mégegyszer:ha mp3-at rakok a lejátszóba,kiirja hogy no disc.ha a audioba kiirt cd-t rakom bele akkor nem irja ki hogy no disc,de le se játsza.igy már érthetöbb talán
-
nyikiki #47 audioba irtam ki egyböl mp3-bol ill.probáltam wav-ba és ugy audióba,de nem ismeri meg a lejátszó.viszont azt se irja ki,hogy no disc.azt viszont kiirja ha mp3-as lemezt rakok bele.
(a no disc-et)
-
nyikiki #46 köszi de nero 6-om van.ahoz is kell? -
#45 SoulSeek -
#44 Dévids: Próbálkozz filemegosztó hálózatokon (Torrent, eMule, DC++)
pedestrian: Nehogy már egy CD-író ne tudjon audio CD-t írni! Vagy az Ahead-nak ez jelenti a fejlődést? -
#43 nero 7 nem tud audio cd-t írni. kell hozzá egy patch. -
Dévids #42 helo
tudtok egy oldalt ahol a legújjabb mp3-as zenéket lelehet tölteni? -
#41 1. A CD-lejátszód kezeli az MP3-as CD-t? Ha igen arsene által javasolt adat CD-ként írd ki.
2. Ha a CD-lejátszód nem kezeli az MP3-as CD-ket írd ki audio CD-ként (azt minden CD-lejátszó kezeli).
3. Egyes CD-lejátszók nem kezelik az írható CD-ket. Esetleg nem olyan a tied?
Esetleg próbáld meg azt, hogy az MP3-at külön átkonvertálod wav-ba (hangszerkesztő programmal például Goldwave, vagy Audacity segítségével), majd a wav-ot írod ki audio CD-ként (nem adat CD-ként!) Lehet hogy valami másolásvédett anyagról van szó... -
#40 mp3-at nem audio lemezként szokás kiírni, hanem adatként. talán ezért nem. -
nyikiki #39 segitsetek.miért nem tudom a néroval audioba kiirt mp3-at lejátszani cd lejátszón?
-
#38 hogy lehet vinampőpal átalakítani ??? :)) -
#37 Dboy--> te az a (volt) ET-s Dboy vagy? Me akkor nem csodálkozom a topic-odon.. :D Fényképezőre bazz.. -
#36 -
Shadow_THH #35 a zén apukám jendőj!
a zenyémé meg tüzojtó!
bibibi nekem meg balázs palit játszik a fényképezőgépem! -
Shadow_THH #34 :DDDDDD -
#33 A hatodikosoknak. -
#32 Biztos menőzni akar. -
#31 gondolkoztam rajta.
Mi a rákért kell neked fényképezőre hang? -
#30 loál -
#29 Jaj ne fárassz már! A kódoláskor lehet configolni mindent beállítod milyen legyen a kimenet minősége és kész.
Ezért topicot nyitni?! -
#28 gyökér. -
#27 Ez nekem a fényképezőgépemre kéne és ilyen formátumba veszi fel a WAVokat és letudná akkor játszani!
ti naon oktáviuszok vagytok...
PONT ILYEN KELL NEKEM szóval nem sima WAVra akarom konvertálni hanem annyi kbs be z re és audicodecbe!
(dboy_school) -
#26 Sőt, ez már a winamp 2.4 körül is megvolt (régen azzal csináltam ilyet)
Egyetlen gondom, hogy midi-vel nem tud mit kezdeni :/ -
#25 Winamp 5
Ingyenes (!) és van penne Wave out plugin. Be lehet állítani a formátumot (pl .wav), és azon belül is lehet finomítani. -
#24 :DD! -
Ezt még ő is meg tudja csinálni. :) -
cyrus #22 mp3towav.net ?
jabazmeg ha ilyen bonyolult honlapokra elrejtik .... -
#21 segít. próbál kinevelni a droidságodból. -
#20 Na ja a legmegfelelőbb program a winamp bár lehet, hogy nem tudja beszerezni vagy nincs hozzás serial esetleg crack? :))
Lehet, hogy megvan neki csak túl bonyolult és képtelen használni. -
#19 te segg. téged miért nem bannoltak még??
szűz segg kell St nek ? -
#18 winamp-pal is meg lehet csinálni... -
#17 Egyébként mindenkinek mondom, az ilyen segédprogramokra érdemes rákeresni letöltő portálokon, download.com, letoltes.com, tucows.euroweb.hu stb.
Utóbbin lehet, hogy pont zenei programok nincsenek. -
#16 sya -
izb #15 Sound forge 7.0 -
#14 Hogy kapnál egy ZX Spectrumot! -
#13 jó szar minőség lesz :PPPPP -
#12 loál, értelmes topik :) -
nenad #11 sztem pont ilyet nembitzos hogy konnyen fogsz csinalni.
lehet komolyabb cucc kell hozza.