7
Canon ip1500 help!!!!!
  • csrolli
    canon ip 1500-as nyomtatóm van, azt írja ki hogy a hulladéktinta tartály megtelt. valahol olvastam, hogy a tisztítással nem megyünk semmire és ezt az üzit bizonyos számú nyomtatás után írja ki. van hozzá vmi program amivel le lehet nullázni a számlálót, és utána tökéletesen műxik.?! vki ért ehhez? hlp
    köszi
  • Anee
    nekem 800ft a szines meg a fekete...együtt:P
  • yozsee
    iP1500-ba én meg 360-ért veszek patront :-P
  • Anee
    win98 alatt szopás volt nekem is telepíteni xp alatt fél perc...
    nekem i250 van ami ma pixma 1000-nek felel meg s az is kva jó képeket csinál -csak szegély nélkül nem tud nyomtatni....szal amiatt megéri a nagyobbat megvenni...patron meg 900ft:D
  • Zoli007
    En nagyon nem tudok segiteni, de en is ilyet akartam venni, ugyhogy kivancsi lennek, milyen minosegben nyomtat, ha esetleg tudtal volna vele. Jo kepeket csinal? Egyebkent mit csinal, mikor besz urod az USB kabelt. Megtalalja a winfos?
  • Metwork
    úgy csinálod ahogy írva van? nyomtató kikapcs, telepít és amikor kéri nyomtató bekapcs
  • Dadom
    A nemrég vásárolt Canon PIXMA iP1500-ös nyomtatómmal van problámám.Nem tudom telepíteni a nyomtatót.Hiba oka nyomatási várólista leállása és nem találja a portot ,vagy "rpc" hiba.Sem a windows-os telepítéssel sem a telepítőlemezről nem megy.A telepítőlemezes driver 1.1-es letöltöttem az 1.8-as drivert, de a hibajelzés ugyan az.
    Segítséget előre is köszönöm.