Indul az ASVA országjáró kampánya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegallomas
Ezek a ráérõs agyontömött öltönyös buzeránsok 😄 Azt mind nézi otthon a kalóz DVD-t, meg a hülye gyerekeik rakják fel az eredetit a netre 😄

* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *

Ez speciel nem hit kérdése, ha a törvény ezt mondja ki, akkor ez van. Film, és zene letölthetõ, fel nem töltheted másnak, tehát ha mondjuk http-n vagy ftp-n lehúzod, akkor minden stimmel, ha mondjuk bittorrent-tel töltöd, akkor már bukta van, lévén azzal egybõl fel is töltöd, tehát büncselekmény.

Kivánom neked hogy igy éld le az életed. Én már azt se hiszem el amit kérdeznek.Nem hogy amit mondanak. Érdekes nekem se az ügyész se a bíro nem hitt. Érdekes dolgok.

Demon Eyes Kyo
pontosabban a programok és a meg nem jelent cuccok kivételével minden más letöltése legális

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Demon Eyes Kyo
a letöltél legális, nem büntethetnek érte

Demon Eyes Kyo
nem fuck police hanem fuck asva, azért gondolkozzál mielött ilyet mondasz nagyeszû

Mindig is illegális volt csak akor dumálják hogy legális mikor a jogdíjat kel magyarázni a cd én. Ha már nem kérdik akor illegális a letõltés.

"illegális filmletöltés és -terjesztés ellen"
most akkor illegalis a filmletoltes vagy sem, kedves avas, akarom mondani asva.

Juj de nevetséges ASVA.

Anubys
Inkább a pedfílokat meg a rablógyilkosokat kergetnék ennyire...

F*ck tha police! <#violent><#violent><#violent><#mf3><#mf3><#mf3><#kocsog><#gun>

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Érdekes dolgok vannak... Kisembereket bántják, de sztem... nah ezt hagyjuk.

Aki hülye, haljon meg.

Amíg a rendõrök kapják a kenõpénzt az árusoktól, addig az ASVA elbújhat. No para. Persze lehet, hogy az ASVA is fejpénzt kínál...