12
  • vegallomas
    Ezek a ráérős agyontömött öltönyös buzeránsok :D Azt mind nézi otthon a kalóz DVD-t, meg a hülye gyerekeik rakják fel az eredetit a netre :D
  • Yv@n
    Ez speciel nem hit kérdése, ha a törvény ezt mondja ki, akkor ez van. Film, és zene letölthető, fel nem töltheted másnak, tehát ha mondjuk http-n vagy ftp-n lehúzod, akkor minden stimmel, ha mondjuk bittorrent-tel töltöd, akkor már bukta van, lévén azzal egyből fel is töltöd, tehát büncselekmény.
  • crx
    Kivánom neked hogy igy éld le az életed. Én már azt se hiszem el amit kérdeznek.Nem hogy amit mondanak. Érdekes nekem se az ügyész se a bíro nem hitt. Érdekes dolgok.
  • Demon Eyes Kyo
    pontosabban a programok és a meg nem jelent cuccok kivételével minden más letöltése legális
  • Demon Eyes Kyo
    a letöltél legális, nem büntethetnek érte
  • Demon Eyes Kyo
    nem fuck police hanem fuck asva, azért gondolkozzál mielött ilyet mondasz nagyeszű
  • crx
    Mindig is illegális volt csak akor dumálják hogy legális mikor a jogdíjat kel magyarázni a cd én. Ha már nem kérdik akor illegális a letőltés.
  • tomo
    "illegális filmletöltés és -terjesztés ellen"
    most akkor illegalis a filmletoltes vagy sem, kedves avas, akarom mondani asva.
  • crx
    Juj de nevetséges ASVA.
  • Anubys
    Inkább a pedfílokat meg a rablógyilkosokat kergetnék ennyire...

F*ck tha police!
  • KDOG
    Érdekes dolgok vannak... Kisembereket bántják, de sztem... nah ezt hagyjuk.
  • entreri
    Amíg a rendőrök kapják a kenőpénzt az árusoktól, addig az ASVA elbújhat. No para. Persze lehet, hogy az ASVA is fejpénzt kínál...