31
-
#31 Oooo, nem ertelek teljesen. Az Epson FX-1050 egy matrixnyomi. Egy festekszalaggal egy evig siman elvan, bar baromi lassu es szar minosegu. Mind1, csak poennak szantam azt a hszt. -
Rezy #30 Mé Te gumulabdának használod a nyomtatót?
De azt is nézd meg, hogy mennyi patron fogyással telepítesz be egy új epsonba meg 1 Hp-ba!Talán 6X-os!Stb... -
Rezy #29 A Hp-nál nincs olyan, hogy 1/3-ad töltöttségű patron,csak kisebb kapacitású és azt adják hozzá!
Azt meg, hogy van-e benne azt meg kell nézni! -
#28 Ezert hasznalok Epson FX-1500-ast. 400 Ft az eredeti festekszalag bele, utangyartott 399 :-)
Mellesleg egy evig birja, a nyomtato sem olyan, hogy egyszer leejted es torik :) -
Rezy #27 Helloka Dequator!
Keresd a hpshop.hu-n a drivert vagy bármelyik HP honlapon!
Egyébiránt elviekben kiküldik a CD-t postán, ha felhívod a Kp-i vevőszolgálatot!
Sok sikert! -
Deqwator #26 Sziasztok!
Segítség kéne Deskjet 420-hoz honnan lehet drivert letölteni? -
DOT #25 És azt még nem vetted észre, hogy a nyomtatóhoz csomagolt patron kb. 1/3-ig van töltve ? Ugyanez igaz a tonerekre is.. Majd a következőből egy patronnak mérd le a súlyát, meg egy új patronét is, meglátod.
Múltkor jártam CHS-ben, 2+áfáért adták a kis Lexmark nyomdákat amik a MM-ból jöttek vissza. Rendszerint, mert a luzerek kilopták belőlük a patronokat. Gondolkodtam is, hogy veszek egyet, de patronnal együtt már nem érte meg.. -
#24 a HP és a többi gyártó magát hajszolta bele abba, hogy a patronon akarják behozni, amit a nyomtatón buknak .... magánügy ... -
Ceb #23 Hát igen a patron nagy probléma vagy fél éve hanyagolom a nyomtatást mert olyan nehéz rászánni magam h vegyek 1 új patront a Lexmark E320-ba a másik dolog pedig h nehéz találni, mindenhol csak HP :(
-
crx #22 Nálam már a harmadik szines lézer nyomtató van nem veszek bele semit kinyomta magát veszem az ujat a gépeket egyszer meg leviszem a méh be kiloba eladni. Ugyan már itt is kezd eldurvulni mert csak demo patront tesznek bele de hál istenek mikor én vetem ez még nem volt. Most már azt hiszem a HP demoval kezdi igy átérek más márkára. A fekete fehér lézerbe meg vetem 3K ért anyi port hogy egy év alat se tudja kinyomni. -
Sityi #21 Ez igaz, de könyörgöm: fejet nem kell minden alkalommal cserélni a nyomtatóban! Ha az ember havonta egy-két oldalt kinyomtat, akkor beszáradni nem fog, így hosszú ideig jó lesz az még, nem? -
Sityi #20 Nem akarok reklámot csinálni, de ami utántöltött patront én használok, az a lehető legminimálisabban tér el a gyári Canontól... -
avman #19 azt kifelejtettétek, h pölö a canonúj nyomtatófejet 15 ezer ft-ért szerez be... egy új nyomtató meg 17... -
Terayon #18 festékkel :-) -
Terayon #17 Majdnem igazad van, de az ember általában nem azért vesz tintasugaras nyomtaót hogy 'flancoljon',hanem mert néha nyomtatna szinesben is esetleg 1-1 fényképet.
A fajlagos költségek valóban magasabbak pl a fotóelöhivásnál, de havi 5-10 képpel nem mindenki szaladgál fotolaborba.
És ennyi pénzen vásárolt fetékkel, már majdnem egy autót is le lehet festeni..
-
Benoke #16 HP -ben az eredetti 2x annyi :D
AZ után gyártott is kb2x :D
De az igaz hogy ha fotót nyomtat az ember el is felejtehti az utángyártotatt, mert meg sem közeliti az eredeti minőséget. Szövegre tökéletes az után gyártott is. -
Béla bácsi #15 Ezek se tudnak már mit kitalálni, egyre gusztustalanabb ez az egész világ... -
Damon #14 Van egy Canon i455-ösöm. BCI-24-es patronok kellenek bele. Egy új színes patron 3500, ff kb 2500. Utángyártott színes 400, ff 350Ft... -
#13 Aki olcsón akar nyomtatni az vegyen mátrix nyomtatót. :)
Aki meg flancol a tintasugarassal az ne sírjon hogy drága a tinta.
Egyébként 30 ezer pénz egy lézer, ha megeléxik az ember a fekete-fehér nyomtatással, akkor sokkal jobban jár. -
nyakee #12 Veszel egy uj nyomtatot, es ezzel maris elmondhatjak, hogy ha csak 1 darabbal is, de noveltek az eladasukat. Oket nem erdekli, hogy mit csinalsz a regivel, fel is gyujthatod, nekik az a lenyeg sztem, hogy minel tobb termeket adjanak el. Az egesz rohadt vilag ebbe az iranyba halad. Vegyel uj autot, ha kell, a jarokeptelen roncsodat is beszamitjak. Az mind1 nekik, hogy par ev mulva mar nem tudsz bele tankolni, mert nem lesz mit, vagy k. dragan.
Bocsi, egy kisse elkanyarodtam a tematol... -
Terayon #11 3hete vásároltam egy Epson nyomtatót 27e-ért, viszont az eredeti patronok cirka 5-e be kerülnek (6db kell.) Elgondolkodtató hogy vegyek egy új nyomtatót, és spórolok 3e-et, esetleg 30e-ér patronok.....
Még ha kidobom, vagy valakinek odaadom ajándékba a 'régi nyomtatót', akkor is jobban járok
Na ezt nem értem!
-
Sityi #10 Még talán a Canon árai a legbarátságosabbak, de persze van olcsóbb alternatíva is... :)))
Szomorú, hogy sok üzletben nyomtatóvásárlásnál nem mondják meg, mennyibe kerül a fenntartása. Egyszerűbb volna így dönteni, nem igaz? Azt hiszem, a hp és az Epson piaci részesedése visszábbesne... -
#9 Hát igen... Ez egy kicsit hasonlít az eredeti játékok kontra kalózkodáshoz. Basszus versenyezzenek a kisebb árakkal és akkor majd én sem gondolkodok. Ha egy ezressel drágább mondjuk ez eredeti az utángyártottnál akkor nem fogok gondolkodni, de amig egy Epson nyomtatóhoz utángyártott (nem töltött) pelikán patron 3K és egy eredeti Epson patron 9,5K akkor mit akarnak? Ne vicceljünk már... -
#8 Ehh, én 7 éve vettem először új patront, akkor még nagyon nem értetem az egészhez (12 évesen :)) Láttam az árakat (8 eFt egy ff patron, hát azt hittem adnak hozzá 1 litert utántölteni) Mellbevágott, hogy egy köpetnyi tintát adnak ezrekért, kizárt hogy ennyibe kerül előállítani.... -
#7 asszerm veszek egy szigaetet, ez a világ egyre leprább -
izb #6 az a legnagyobb baj,hogy a 20ml tintát ami egyébként 100ft ba kerülne,azt 6000ft ért adják.
Itt nincs jogdíj meg miegymás amire ráfoghatnák.
Ezért érzem szemétségnek ezt az egészet. -
RpPRO #5 Igy van, azert adjak olyan olcson, h megvedd. Akkor senki nem gondol a jarulekos kiadasokra. Pedig abban van a nagy uzlet. Ezert perel HP. -
strogg #4 Vicces azért, hogy veszel valamit, és a fenntartása majdnem ugyannyi, mint a termék ára. Vagy inkább szomorú?
Mert egy nyomtató legyen 30 pénz, a patron hozzá meg 4 pénz. Én valami ilyesmi arányt tartok ésszerűnek.
Azt én felfogom, hogy mindenki belőlem mint fizetésből élő polgárból akar megélni, de az nem törvényszerű, hoyg ez a pofátlanságot súrolja.:))
Szóval ez a trendi-> értem-> de én olcsóbb alternatívákat keresek:)
-
#3 Röhej az eredeti patronok ára. Most tartok a negyedik nyomtatómnál, de csak azért, mert ha eredeti patront akartam belevenni, akkor rájöttem, hogy ráfizetek még 5k-t és van egy új nyomtatóm (mellesleg patronnal :] ). Most lézernyomtatóm van, amiben egy évben egyszer kell tonert cserélni, az is utángyártottban valami 5k körül van (12k helyett). Ráadásul magyar+ujrahasznosítható termék. Inkább maradjon belföldön a ZS :] -
#2 a gyártók a kellék anyagokból "élnek" 2 hete volt HP "konferencia" ott mondták hogy a legolcsóbb nyomtató akkor hozza be az árát ha vesznek hozzá utánna 2-2 patront :) -
strogg #1 Azért nem ártana, ha a gyártók is végre észrevennék magukat.
18 ezerért vettem egy Epson nyomtatót, amely nem nagy durranás, arra való, amire vettem. Időnként pár doksit kinyomtatni. De ehhez minek kell neki az a pofátlan mennyiségű festék azt nem tudom, ráadásul a színes+FF patron ára együtt 12 ezer.
Hát én is nézem hol lehet utántöltöttet venni, mert ez túllépi a pofátlanság határát.
Majd ha a gyártók ezen végre elgondolkoznak, akkor lehet én is elgondolkodom a "legális" patronon:)