A HP beperelte a patronokat utántöltő vállalatokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
De azt is nézd meg, hogy mennyi patron fogyással telepítesz be egy új epsonba meg 1 Hp-ba!Talán 6X-os!Stb...
Azt meg, hogy van-e benne azt meg kell nézni!
Mellesleg egy evig birja, a nyomtato sem olyan, hogy egyszer leejted es torik 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Keresd a hpshop.hu-n a drivert vagy bármelyik HP honlapon!
Egyébiránt elviekben kiküldik a CD-t postán, ha felhívod a Kp-i vevõszolgálatot!
Sok sikert!
Segítség kéne Deskjet 420-hoz honnan lehet drivert letölteni?
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Múltkor jártam CHS-ben, 2+áfáért adták a kis Lexmark nyomdákat amik a MM-ból jöttek vissza. Rendszerint, mert a luzerek kilopták belõlük a patronokat. Gondolkodtam is, hogy veszek egyet, de patronnal együtt már nem érte meg..
Forza.
Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit
A fajlagos költségek valóban magasabbak pl a fotóelöhivásnál, de havi 5-10 képpel nem mindenki szaladgál fotolaborba.
És ennyi pénzen vásárolt fetékkel, már majdnem egy autót is le lehet festeni..
Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit
AZ után gyártott is kb2x 😄
De az igaz hogy ha fotót nyomtat az ember el is felejtehti az utángyártotatt, mert meg sem közeliti az eredeti minõséget. Szövegre tökéletes az után gyártott is.
Aki meg flancol a tintasugarassal az ne sírjon hogy drága a tinta.
Egyébként 30 ezer pénz egy lézer, ha megeléxik az ember a fekete-fehér nyomtatással, akkor sokkal jobban jár.
Bocsi, egy kisse elkanyarodtam a tematol...
Még ha kidobom, vagy valakinek odaadom ajándékba a 'régi nyomtatót', akkor is jobban járok
Na ezt nem értem!
Szomorú, hogy sok üzletben nyomtatóvásárlásnál nem mondják meg, mennyibe kerül a fenntartása. Egyszerûbb volna így dönteni, nem igaz? Azt hiszem, a hp és az Epson piaci részesedése visszábbesne...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Itt nincs jogdíj meg miegymás amire ráfoghatnák.
Ezért érzem szemétségnek ezt az egészet.
Mert egy nyomtató legyen 30 pénz, a patron hozzá meg 4 pénz. Én valami ilyesmi arányt tartok ésszerûnek.
Azt én felfogom, hogy mindenki belõlem mint fizetésbõl élõ polgárból akar megélni, de az nem törvényszerû, hoyg ez a pofátlanságot súrolja.😊)
Szóval ez a trendi-> értem-> de én olcsóbb alternatívákat keresek😊
\"There is no respawn or load game in real life!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
18 ezerért vettem egy Epson nyomtatót, amely nem nagy durranás, arra való, amire vettem. Idõnként pár doksit kinyomtatni. De ehhez minek kell neki az a pofátlan mennyiségû festék azt nem tudom, ráadásul a színes+FF patron ára együtt 12 ezer.
Hát én is nézem hol lehet utántöltöttet venni, mert ez túllépi a pofátlanság határát.
Majd ha a gyártók ezen végre elgondolkoznak, akkor lehet én is elgondolkodom a "legális" patronon😊