MegaMP3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Egyébként meg Nirvana: Smells like teen spirit
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Töltsük le az internetet!
a másik ha lesz szerver gép az ne maz enyém lesz ugyhogy ...
azt hittem egy év alatt azért nem írtál ide, mert nem tudsz gépelni helyesen, de látom egy év nem is elég hogy megtanuld! 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
+ az hogy les zsaját szerver az meg nagyo hajt minket !
ui.:MIaz hogy hogy merjük magunkat djnek nevezni ?? na jó szasz nem de én tényleg dj vagyok csak nem az internetes rádióban mert az ilyen softwerekhe nemértek én a hús/vér(fém/kábel) cuccokhoz értek !!
szal nem szóljál be mielõtt nemtudod kivagyok !!
ui.:ez nem reklám csak csak vártam hogy ki mit gondol róla ! de látom nemvalami jóirányúak a hozzászólások már vagy 1 éve vagyok ide regisztrálva és pont ezért is nem szóltam hozzá a témákhoz mert mindenki egy már bocs de tahó paraszt aki akár irigységbõl akár másból akr csak azért mert a neten van és nemfedi fel a kilétét beszólogat(tisztelet a kivételnek) !! Azért jobb egy ennél 3Xkisebb fórumn ahol viszon mindenki rendes és nem anyázásból áll minden második hozzászólás !
na cs
ui.:jah ésha nemtetszik akkor ne irj ide meg stb stb
Ui.:megint megy az adás ha gondoljátok...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kellemes lelkesedést az elkovetkezo par napra😉
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Nagyon zaba a rádió!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Elindult a MegaMP3 Rádió !!
Mivel a szerver még saját gépen fut nembirunk el nagy hallgatóságot de nemsokára meglesz az uj szerverhely !
Nagyon sok szám sok stilusban ! Gyertek és az adás alatt Kérjetek számokat igy saját magatok alakithatjátok a zenei Mûsort !
MegaMP3 Fórum <--- Itt megtalálsz mindent ami kellhet !
Üdv Djsaabe (megaMP3)