MegaMP3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Zene szóra kerestem aztán ezért nem találtam. A zene fórumot nem is néztem csak a keresõt használtam. Mégegyszer köszi.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Köszi. Bocs ezt nem találtam meg.

Végülis csak ki kellett volna listáznod a zene fórumot...

Egyébként meg Nirvana: Smells like teen spirit

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

KILLER2
Csak MIDben van meg és kéne MP3ban azért érdezem. Elõre is köszi.

KILLER2
Bocs, hogy ide írok ezzel, de nem igazán találtam másik helyet ennek. Azt kérdezném, hogy ennek a zenének mi a címe és ki az elõadója?

Aha tudom de anyi ilyen rádió van hogy nagyon kisi az esélye hogy pont engem szúrjanak ki meg az ilyen ugy megy hogy elõsször figyelmeztetnek és a utána se hagyod abba akkor jön a többi !
a másik ha lesz szerver gép az ne maz enyém lesz ugyhogy ...
VinylToy
jól van, jól van...

azt hittem egy év alatt azért nem írtál ide, mert nem tudsz gépelni helyesen, de látom egy év nem is elég hogy megtanuld! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Taranov
Csak azért nem jó hosszú távra berendezkedni szerverrel, mert ez illegális. Lecsukni nem fognak, még talán warezest sem csuktak le Magyarországon, de bezárni bezárathatják az egészet, és akkor a szerver minimum kárbament.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

figy ez a 3. rádióm és az elõzö kettõ mindig haver miatt állt le mert megunt az idióta ! most olyan haveral csinálom aki szereti csinálni !
+ az hogy les zsaját szerver az meg nagyo hajt minket !

ui.:MIaz hogy hogy merjük magunkat djnek nevezni ?? na jó szasz nem de én tényleg dj vagyok csak nem az internetes rádióban mert az ilyen softwerekhe nemértek én a hús/vér(fém/kábel) cuccokhoz értek !!
szal nem szóljál be mielõtt nemtudod kivagyok !!
ui.:ez nem reklám csak csak vártam hogy ki mit gondol róla ! de látom nemvalami jóirányúak a hozzászólások már vagy 1 éve vagyok ide regisztrálva és pont ezért is nem szóltam hozzá a témákhoz mert mindenki egy már bocs de tahó paraszt aki akár irigységbõl akár másból akr csak azért mert a neten van és nemfedi fel a kilétét beszólogat(tisztelet a kivételnek) !! Azért jobb egy ennél 3Xkisebb fórumn ahol viszon mindenki rendes és nem anyázásból áll minden második hozzászólás !
na cs
ui.:jah ésha nemtetszik akkor ne irj ide meg stb stb
Ui.:megint megy az adás ha gondoljátok...
Taranov
Fején találtad a szöget 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

VinylToy
Ráadásul reklámnak számít remélem prezi törli amint meglátja 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ez nagyon gáz, hogy meritek magatokat dj-nek nevezni, és egy ilyenbe belefogni...ultra szánalmasak vagytok. <#mf1>

ThePartyFace
Sok ilyet lattunk mar...
Kellemes lelkesedést az elkovetkezo par napra😉

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Cicero
Végre egy normális netes rádió. Nagyon zaba a rádió! <#eljen><#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Helló
Elindult a MegaMP3 Rádió !!
Mivel a szerver még saját gépen fut nembirunk el nagy hallgatóságot de nemsokára meglesz az uj szerverhely !
Nagyon sok szám sok stilusban ! Gyertek és az adás alatt Kérjetek számokat igy saját magatok alakithatjátok a zenei Mûsort !
MegaMP3 Fórum <--- Itt megtalálsz mindent ami kellhet !
Üdv Djsaabe (megaMP3)