15
MegaMP3 Zene 4Ever !
-
Zene szóra kerestem aztán ezért nem találtam. A zene fórumot nem is néztem csak a keresőt használtam. Mégegyszer köszi. -
Köszi. Bocs ezt nem találtam meg. -
Garfield #13 Végülis csak ki kellett volna listáznod a zene fórumot...
Egyébként meg Nirvana: Smells like teen spirit -
Csak MIDben van meg és kéne MP3ban azért érdezem. Előre is köszi. -
Bocs, hogy ide írok ezzel, de nem igazán találtam másik helyet ennek. Azt kérdezném, hogy ennek a zenének mi a címe és ki az előadója? -
djsaabe #10 Aha tudom de anyi ilyen rádió van hogy nagyon kisi az esélye hogy pont engem szúrjanak ki meg az ilyen ugy megy hogy elősször figyelmeztetnek és a utána se hagyod abba akkor jön a többi !
a másik ha lesz szerver gép az ne maz enyém lesz ugyhogy ... -
jól van, jól van...
azt hittem egy év alatt azért nem írtál ide, mert nem tudsz gépelni helyesen, de látom egy év nem is elég hogy megtanuld! :D -
Csak azért nem jó hosszú távra berendezkedni szerverrel, mert ez illegális. Lecsukni nem fognak, még talán warezest sem csuktak le Magyarországon, de bezárni bezárathatják az egészet, és akkor a szerver minimum kárbament. -
djsaabe #7 figy ez a 3. rádióm és az előzö kettő mindig haver miatt állt le mert megunt az idióta ! most olyan haveral csinálom aki szereti csinálni !
+ az hogy les zsaját szerver az meg nagyo hajt minket !
ui.:MIaz hogy hogy merjük magunkat djnek nevezni ?? na jó szasz nem de én tényleg dj vagyok csak nem az internetes rádióban mert az ilyen softwerekhe nemértek én a hús/vér(fém/kábel) cuccokhoz értek !!
szal nem szóljál be mielőtt nemtudod kivagyok !!
ui.:ez nem reklám csak csak vártam hogy ki mit gondol róla ! de látom nemvalami jóirányúak a hozzászólások már vagy 1 éve vagyok ide regisztrálva és pont ezért is nem szóltam hozzá a témákhoz mert mindenki egy már bocs de tahó paraszt aki akár irigységből akár másból akr csak azért mert a neten van és nemfedi fel a kilétét beszólogat(tisztelet a kivételnek) !! Azért jobb egy ennél 3Xkisebb fórumn ahol viszon mindenki rendes és nem anyázásból áll minden második hozzászólás !
na cs
ui.:jah ésha nemtetszik akkor ne irj ide meg stb stb
Ui.:megint megy az adás ha gondoljátok... -
Fején találtad a szöget :) -
Ráadásul reklámnak számít remélem prezi törli amint meglátja :D -
Ez nagyon gáz, hogy meritek magatokat dj-nek nevezni, és egy ilyenbe belefogni...ultra szánalmasak vagytok.
-
Sok ilyet lattunk mar...
Kellemes lelkesedést az elkovetkezo par napra;) -
Cicero #2 Végre egy normális netes rádió. Nagyon zaba a rádió!

-
djsaabe #1 Helló
Elindult a MegaMP3 Rádió !!
Mivel a szerver még saját gépen fut nembirunk el nagy hallgatóságot de nemsokára meglesz az uj szerverhely !
Nagyon sok szám sok stilusban ! Gyertek és az adás alatt Kérjetek számokat igy saját magatok alakithatjátok a zenei Műsort !
MegaMP3 Fórum <--- Itt megtalálsz mindent ami kellhet !
Üdv Djsaabe (megaMP3)
Nagyon zaba a rádió!