Che Guevara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyelõre csak a könyvet olvasom, de majd megnézem valamikor a filmet is...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
mosttõti😛
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
én is láttam már a filmet.
uyge ez a motoros naplója??
engem nagyon megfogott a film, több életérzés keringett és kering bennem azóta is mint eddig valaha.
én eddig is szinte istennek tartottam el comandante-t ,de a film után...
uyge ez a motoros naplója??
engem nagyon megfogott a film, több életérzés keringett és kering bennem azóta is mint eddig valaha.
én eddig is szinte istennek tartottam el comandante-t ,de a film után...
How much can you take,before you snap?
jaja, amikor a sivatagban vannak, és mondja a házaspár hohy a "sok szenvedés" melett még a helyi hatóság is keresi õket, mert kommunisták😊
meg sok ilyen filózható szicsuvésön
ezt nem elég 1x látni, az elsõ végignézés csak amolyan "külsõ bõr lenyúzás"
meg sok ilyen filózható szicsuvésön
ezt nem elég 1x látni, az elsõ végignézés csak amolyan "külsõ bõr lenyúzás"
rögtön ahogy vége lett a filmnek, kerestem hogy van-e róla topic? mekkora esélye volt ennek, hogy pont ma este és ráadásul csak 20 perccel ezelõtt nyit neki valaki egyet? 😄
😊) én is most néztem meg, ebben a pillanatban lett vége
nekem nagyon tetszett a maga stílusában zseniális és elgondolkoztató...
nekem nagyon tetszett a maga stílusában zseniális és elgondolkoztató...
Ma néztem meg a filmet. Hát, többféle érzésem van a filmmel kapcsolatban. Jó, nem vártam el ettõl a filmtõl hogy akciódús/pergõ lesz, de a végére kicsit ellaposodott..
Teszem azt (poénlelövés nélkül): szép és jó, hogy látunk a filmben két jó barátot, akik jóban-rosszban, tûzön és vízen át segítik egymást a fél kontinensen keresztül, de (mi) én nem vettem észre ilyen sok "megnyilvánulást", mint pl. ami a Gyûrûk urában volt (ezt azért nem is vártam el tõle). Mindezek ellenére jó film, mindenkinek ajánlom, témától függetlenül😊
Teszem azt (poénlelövés nélkül): szép és jó, hogy látunk a filmben két jó barátot, akik jóban-rosszban, tûzön és vízen át segítik egymást a fél kontinensen keresztül, de (mi) én nem vettem észre ilyen sok "megnyilvánulást", mint pl. ami a Gyûrûk urában volt (ezt azért nem is vártam el tõle). Mindezek ellenére jó film, mindenkinek ajánlom, témától függetlenül😊