11
Segítség körlevél készítésére
  • mischa
    #11
    sziasztok,

    segítségeteket kérném az alábbi témában:

    Wordben készítettem egy kör e-mailt, excel táblából. Eddig rendben a dolog. Szeretném Outlookkal kiküldeni a címzetteknek, de nem tudok hozzá csatolni mellékletként egy doc fájlt. Van erre egyáltalán lehetőség, vagy ne is keressem tovább?
  • horza
    #10
    Törzsdokunmetum: ablak menüpont
    s vált át rá...
  • Salty
    #9
    Helló, kérdésem a következő:
    A körlevél készítése után, hogyan lehet megjeleníteni a törzsdokumentumot? Az office oldalán nem sok információt találtam. Köszönöm.
  • egyember
    #8
    Ugye már volt olyan ember, aki megemlítette neked, hogy elég rossz természeted van?
    Valóban rosszul adtam meg a címet, nem KÖRLEVELET, hanem HÍRLEVELET kellett volna írnom. Éjfél körül jöttem erre az oldalra, fáradt voltam, azt hiszem elnézhető nekem ez a hiba.
    Ennek ellenére Seaweed és Ivjoe értették, hogy mire gondolok és nem kezdtek el hozzád hasonlatosan gyermeteg stílusban kioktatni.

    UI: az önzetlen ember csendben segít, az önző pedig telekiabálja a világot, ha a kisujját nyújtja. Köszönöm, tőled nem kell több segítség.
  • Garfield
    #7
    Garfield, miért érzel kényszert arra, hogy okoskodjál? Látod, a normálisabbja érti, hogy mire gondoltam és nem a szavakon lovagol... (Bár, ha nagyon bele akarok menni a vitába, akkor hozzáteszem: sehol nem írtam le azt, hogy nem szeretném, ha tudnának válaszolnának a hírlevélre. De én nem vagyok te.)

    Ácsi, vegyél vissza.

    Olvasd el újra a címet és az első hozzászólásodat. Masszívan keversz levelezési listát körlevéllel, hírlevéllel, látszik, hogy nem világos, miről van szó. A hozzászólásodből nem derül ki, melyikre gondolsz. Ez nem szavakon lovagolás, hanem két tök különböző dolog.
    Egyszerű a megoldás: legközelebb fogalmazz pontosan és akkor én sem fogok úgymond a szavakon lovagolni.

    U.i.: Legközelebb meg segítsen neked a rosseb...
  • keeper2
    #6
    Mellesleg, a körlevelekre is nagyon jó volna egy olyan program, ami eltünteti a többi cimzett nevét a listából. Én rühellem, és minden ismerősömet elküldöm a jó édes *****, aki körlevelet mer küldeni nekem, ettől függetlenül ők hisznek benne ,hogy ha elküldi 10526 cimzettnek egyszerre a kapott levelet, akkor jön a hófehér lovag a jóképű paripán, (vagy forditva? :) ) megnyerik a lottó 5-öst, az össze politikus meghal, és jelentkezés nélkül megnyerik a megastart (megasz*rt?), ezért ha annyira megutáltatom velük mamgam, hogy mást nem is, de körlevelelet azt küldenek. És ennek esett áldozatul egy emailcimem. Igy a többi kapó is láthatta az én emailcimem, és ennek az lett az eredménye, hogy mára napi kb 100 reklám, és 10 virus jön, amikről leiratkozni vagy nem lehet, vagy kiirja, hogy leiratkoztál, mégis másnap újra jön. Olyan emailszerverekről, amiről életemben nem hallottam, ajánlják a viagrát, vibrátort, orvosi kezelést, könyvet lósz*rt. mindent....
  • egyember
    #5
    Seaweed, Ivjoe, köszönöm a segítséget, végül sikerült megoldanom az eNewsletter manager progival.

    Garfield, miért érzel kényszert arra, hogy okoskodjál? Látod, a normálisabbja érti, hogy mire gondoltam és nem a szavakon lovagol... (Bár, ha nagyon bele akarok menni a vitába, akkor hozzáteszem: sehol nem írtam le azt, hogy nem szeretném, ha tudnának válaszolnának a hírlevélre. De én nem vagyok te.)
  • Garfield
    #4
    Azért legközelebb gondold már légyszi végig józan paraszti ésszel, amit írsz.

    A levelezési lista kétirányú kommunikációt feltételez (szemben a hírlevéllel ugye, ahol egy címről egy csomóra kimegy a levél, de vissza nem lehet küldeni), ami azt jelenti, hogy Kovács Pistike a nem publikus címére egyrészt kaphat levelet, másrészt küld róla. Ha küld róla, akkor hogyan képzeli megőrízni a címe privát jellegét?

    Lehet, hogy vannak üvergigaatomhekk progik, amivel menipulálni lehet a címeket, de van egy egyszerűbb módszer is: a problémás emberkék elmennek egy ingyenes mail-szolgáltatóhoz, regisztrálnak egy címet (30-60 másodperc) és ezzel a címmel iratkoznak fel a listára. Ha lusták az e-mail kliensükben beállítani az újabb fiókot, akkor fogják és egyszerűen beállítják a forwardolást a regisztrált fióknál a privát címükre.

    Levlistához pedig ott a Primlista.
  • ivjoe
    #3
    Rejtett másolat vagy titkosított másolat ajánlom a Thunderbird nevű levelezőt!
  • Seaweed
    #2
    ezt ismerem, egesz jo, es ingyenes 100 cimzettig
    http://www.e-undertown.com/en/software.asp
  • egyember
    #1
    Halló, üdvözletem

    Kérdésem lenne a profikhoz: szeretnék levelezési listát létrehozni, de mivel nem mindenki email címe nyilvános, ezért valahogy meg szeretném oldani, hogy minden címzett csak a saját címét lássa.
    Találtam egy programot, de nem vagyok benne biztos, hogy az nem "férgeket" gyárt-e...

    remélem érthetően fogalmaztam, ha valaki tud, kérem, segítsen!

    Köszi

    (megnéztem és nem láttam hasonló témát, ha mégis van, akkor elnézést)