Matrix Online - két hét múlva a boltokban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totl
Bizzos jó játék nem tom.

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

Ombika
ELso reszt se probaltam ki valszeg ez se lesz emlitesre melto! :(

Csiaki
Mikor jelenik meg kb.?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

mousee
Enter the matrix jó volt, én is tökjól elvoltam vele, bár azok a kockakerekek kicsit beütöttek...ettõl független sztem jó volt... ja és:
A történet a harmadik rész után folytatódik, így a programozók jóval nagyobb szabadságot kapta.

programozók kapta. Kúl.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Nekem megvan az ETM, az RTL Klubtól nyertem valami éjjeli adásban a játékon :D Egyszer játszottam végig Niobéval, Ghost-al már nem volt türelmem hozzá. Mindenesetre a doboz jól néz ki a polcon.
Mátrix fannak tartom magam, az elsõ részt, amikor kijött csak moziban megnéztem 5-ször, a második rész is nagyon jó volt szerintrem, az a jelentet fõleg, amikor Neo lepakolja a sok Smith ügynököt, olyat még nem láttam elõtte filmen :)
Viszont
Nem hiszem, hogy bármilyen játék fel tudna állítani a WoW mellõl, az elõzetesek alapján a MO biztos, hogy nem. Az a játék egyszerûen tökéletesre sikerült. Másfél hónapja minden nap flashelek tõle, egyszerûen hihetetlen, hogy ilyen is lehet egy game. Hail Blizzard!

Én az Enter The Matrix-al is játszottam (Demóval)
De kellene a teljes
Szerintem jó lesz.
ha lesz trial vagy tört szerver, akkor lehet kipróbálom.. fizetni nem fogok érte az tuti :D ha már fizetek mmorpg-ért, akkor az anarchy online kiegészítõjére költök vagy wow-ra. most, hogy ingyenes az alap anarchy online elkezdtem vele játszani és nagyon bejövõs! nem olyan csilivilli mint amilyennek a matrix tûnik így a képekrõl, de nagyon komplex és nagyon jó.. erõsen gondolkozom, hogy elõfizetek a kiegészítõre ;)

visszatérve a matrixra, az elsõ rész ütõs volt, a második nem volt rossz, az csak azért nem ütött annyira, mert mindenki nagyon nagyot várt tõle. az elsõ rész új és meglepõ volt, a második már elvesztette a meglepetés erejét. a harmadik lehetett volna nagyon jó, ha nem ba* el a sztorit. ha a végén kiderült volna, hogy a "való világ" csak a mátrix része, ahol az ugrándozó megváltójelölteket kordában lehet tartani, akkor jó lett volna. ez magyarázatot adott volna arra, hogy neo miért olyan májer ott is, de így egy semmi értelme nincs.. a végén az enyhén szólva kissé direkt krisztusmotívumtól meg hányinger tört rám. az elsõ két részt megvettem dvd-n, a harmadikért nem adnék pénzt :P a játék meg majd kiderül milyen lesz.. talán majd 2-3 év mulva, mikor a matrix online is a 15-16. patchverzió körül fog járni mint az anarchy online, akkor talán jó lesz :P ha megéri.
Aquli
Bulettime egy nagy semmi, a matrix nélkül semmit sem ér, csak egy filmes trükk.
A Matrix 2. és 3. része szintén szinte semmit sem ér, esetleg a 2 nem rossz látványilag, de története már annak sincs.
Az Animatrix EZERSZER annyit ér, mint a 2. és a 3. együttvéve.
Ez a kiadóváltás, + fejlesztõk, +csak 3 éves fejlesztés (elég kevés) nem sok jóval kecsegtetnek.
De majd meglátjuk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

az etm-re is jelemzõ volt, hogy vidáman vezettek a sofõrök
Sztem a film nagyon topon volt, annyira, hogy ezzel a szar játékkal csak rombolják vele az illúziókat..rontják a 'tekintélyét" a játéknak... az ember eg ilyen film után elvárná egy nagyon ász játék piacradobását, ami a reklámokban megvalósulni is látszot...csakhát.. a reklám után következett a szomorú valóság, és ez az ETM

Az ETM azért volt csalódás mert:
1. beharangoszták, hogy ûber grafika
2. egyedi harcrendszer, BT
3. tömbbszálú történet
4. út választási lehetõségek
5. játékos irányította párbeszéd (Baldurs gate,kotor)
6. 2db teljesen különbözõ karakter, 2 50%ban eltérõ történetmenettel
7. a mátrix film kiegészítése lesz sztoriban

ebbõl megvalósúlt:
1. röhely volt
2. elképesztõen gagyi mozgások + szarúl megvalósított focus-olás (amikor ráragad 1 ellenségre)
3. semmi ilyen nem volt
4. pl E3 videóba azt mondták az ablakkiugrós részen, hogy itt választhatunk majd hogy kiugrunk vagy nem... semmi ilyen nem volt
5. ez sem volt
6. tökéletesen ugyan az volt mind a 2 karival (leszámítva az autós üldözõs részt, ahol az egyikkel vezethettél még a másikkal lõhettél-és az AI helyettesített)
7. ez megvolt (de ez sem a játékfejlesztõknek köszönhetõ)

+1. pocsék, néhol már röhelyes AI. még egy autót sem tudott vezetni. Úgy, hogy az egész majdnem skriptelve volt, nem tudott bevenni 1 kanyart!!!
+2. mindezt 4(!!!!) darab cédén prezentálták, akkor amikor a 2cd-s játék már nagynak számított
+3. hatalmas gépigény (a kapott eredményhez képest)

úgy hirtelen ennyi jutott eszembe mért is volt csalódás.

egyébként, a játék maga nyereséges volt, de ezzel csak még több embernek okoztak csalódást (akik ügye megvették, mert jajj a film).
A fejlesztõket páros lábbal rugták ki. Többet tuti nem fejlesztenek gamét.
Rafaelo
mi az a matrix ??????????????

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Sheke
én má nagyon várom

Le Parkour

Tetsuo
Jah a SW trilógiát rohadtul elcseszték az utána készített részekkel. Egy kerek autentikumot szétkúrtak az überszar gagyihalmazzal. :((

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NEXUS6
A film második része még elment, pl a filozófiai tartalom a platoni barlang hasonlatból (1. rész) eljutott a nícsei örökvisszatérésen keresztül a karmikus világkép mélyebb megvilágításáig.

Ezt olyan jó kis párbeszédeken keresztül tette, amit szerintem még az alkotók sem értettek;)
De volt már ilyen pl SW eredeti 3 részében felvázolt taoista világképet az alkotóknak sikerült egy robotos transzformeres képregényes filozófiai szintre degradálniuk a késõbb forgatott elõzményekkel, mert szerintem nem fogták fel az ERÕ igazi mélységét, meg azt hogy ez a dolog ezer szállal kapcsolódik az emberi vallások/világnézetek ezeréves történelméhez, a vérbelakó kisállatkás verzió meg nem.

A mákriksz 3. részében viszont már az alkotók is elvesztették a fonalat nem csak a nézõk. Szerintem.

Minden esetre bármilyen témából lehet jó meg rossz játékot is csinálni. A több mint egy éves fejlesztési idõ (ami reményt ad az átlag feletti minõségre) meg az hogy több kiadó sem merte vállalni a kockázatot, jelentheti azt hogy lesz benne valami eredetiség is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

SZEG007
Uristen mennyi fikagép...

toyotakacsa01
Az Enter The Matrix-ot nem értem miért szidja mindenki.
Azon kevés játékok közé tartozik, amelyet végig bírtam játszani úgy hogy nem untam rá pár nap után.Szvsz jó volt.

asszem annyi benne a buletttálym, hogy néha amikor valami überlevel csávó elsüti akkor egy bizonyos környezeten belül lelassul az idõ és addig õ osztja az észt.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Hmuda
Szerintem meg mátrix=elgondolkodtató történet. Bulettime=egy filmes efekt, semmit több. :P

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akyyy
entreri: Attól, hogy csináltak második és harmadik részt meg játékot a mátrixból, még korátnsem sincs elbaszva....
És az Animátrix-al mi van? Hmm??!

Pontius(Fuck3): Ha meg rábízzák az EA-ra, akkor meg az kapja a fikázást...

Alfa Of NS: Ugyanaz, mint eddig... Játszik vele pár fan, aztán szép lassan lecsendesül a játtékkal kapcsolatos hullám. Plusz nagy valószinüséggel sok helyrõl begyûjti Az Év Csalódása címet sajnos (pedig mikor elõször jelentették be, még milyen jónak tûnt).

Hmuda: nagyot tévedsz, a bullet-time-al válik valami igazán Mátrixossá! Szinte összefügg a két 'fogalom'!!!

Xantia: Én is kíváncsi vagyok, hogy sikerült a bullet timot megcsinálni.. Még valamikor írtam is topicjába!<#idiota>

Az való igaz, a WoW ellen meg az AO ellen nem sok esélyt látni benne... Talán ha elõtte jött volna ki...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Semmi esélye WoW ellen. Ha pedig valaki cyber online játékot akar játszani, annak ott az Anarchy Online. Télen ingyen lehetet regelni egy évre.

A matrixot pedig ott baszták el, hogy csináltak második, harmadik részt és játékokat belõle.

UBISOFT és ATARI azért csinált már pár yó játékot, de szerintem õk sehogyan nem képesek olyat alkotni ami kielégítheti a matrix fanok igényeit...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Annó az Enter The Matrix sztem nem volt rossz.
Max Pain klónnak simán elment, matrix ruhába bujtatva. Igaz nem volt tökéletes, és hibátlan de mi az?
Csalódásnak meg semmiképp nem nevezném, ráadásul néhány dolog csak a játék végigjátszásával vált egyértelmûvé a filmel kapcsolatban.
Erre viszont én is kiváncsi leszek, UBISOFT, ATARI, Monolight... Hát nem hangzik túl rózsássan.
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen nagy kaliberû nevet mint a Matrix miért bíznak ilyen ismeretlen fejlesztõcsapatokra...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

ranezesre bukta. mi lesz ebben az erdekes, hogy nehany fanatikus matrixoson kivul annyi embert vonzana?
Hmuda
Ja és BT-hívõknek:

-Nem bullettime-tól lesz Mártix a Mátrix...

Plusz ha jól tudom nem csak Zion-Gép oldlon lehetünk hanem a Merovingiakén is.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Amúgy videók alapján egy CoH klón, bár az se volt rossz. Majd kiderül (csak tényleg legyen egy trial).

bullet timra én is kivéncsi vagyok, pop2-ben van egy érdekes próbálkozás, de ott csak 2 embernél van a végén és ott is csak npc ellen.
Hmuda
Hát a videók alapján harmatgyenge. Majd ha lesz trial akkor megnézem, de látatlanba vegye meg a halál.

Xantia: ez egy MMORPG. :P

És mitõl Online?
Hálózaton egymás ellen is lehet játszani?
Hogyan sikerül a bullet-time effektet megvalósítani hálózaton? Azt még értem, ha engem lõnek le...
Kíváncsi leszek....