Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Haverral kettesbe😛 ( Sypres vagyok (csaj)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zee21
hat jah szvsz guardian télleg megölhetetlen nagyonnagyon sok HP-jah van és valami burtalis de nem egy latvanyos jelenség általában egy épp tüzet okádo szörnynek a tüzében aszalodva találod meg õket 😄😄
nah a blademaster az igen két kard bemegy elnyom pár szeletelõ mozgást utána futna ki a tömegbõl csak beakad két zombi közé és megmurdál 😄😄
a huntert hanyagolom szvsz faszság egy ilyen játékban FPS-el nyomulni arra ott van a COD meg a Battlefield sorozatok....
Cabalistot nem tolok mert kegyetlenül gyengék két kis patkány megharapja és máris pittyeg a szar hogy mindjart kampec.... 😄

www.818clan.eu

Mr Hyde
Amúgy a guardian után észrevehetõen jobban sebzõdik a blademaster, illetve sérülékenyebb, attól függetlenül, hogy elvileg kinézetre õ is dúrva páncélokban mászkál.

Mr Hyde
A guardiannak meg a blademasternek az aurái megyeggyeznek. Én is így voltam vele, nem tetszett a guardiannak a sok defes skillje, aztán megnéztem a blademastert, és nagyon bejött.

A regenes aurák megvannak, csak a sok pajzsos skill helyet kap egy csomó dps skillt.

Nos, a Guardian a jelenlegi állás szerint a LEGtápabb karakter.
Persze igazából magas szinten jön ki, de a sok pajzsa, HP-regen aurája miatt nem tudják megölni. És jól is sebez, van az Anchor nevû képessége, mi kifejlesztve akár +100% damage-t is adhat.

Blademaster tud pl. Whirlwind-ot, ugyan még nem próbáltam de biztosan halálos😊 Vele azért nehezebb, mert többet sebzõdik. Körülbelül annyi vele a game, hogy beront a tömegbe, nagyongyorsan kinyír pár szörnyet, aztán még gyorsabban kifut onnan regenerálódni😄

ProGabe
hát én meg lehet újat kezdek.na nem mintha ezt az ~45 percet olyan gáz lenne újra végigvinni.a bajom az,hogy õrzõvel^^ (nyelvválasztás az smafu?) kezdtem,de semmi jó képessége nincs.nagyon defenzív karakter,aki multiban jó supporter lehet,de single-ben nekem unalmas

szerintetek melyik a legpimp-osabb kaszt?a dual kardosnak pl milyen skilljei vannak?a 2 varázslónak gondolom jók.tényleg,miben különbözik a kettõ egymástól?

bocs hogy ilyen alap dolgokat kérdezek,de nekem a hack'n'slash nagyon gyorsan unalmassá tud válni,ha nem látok durva effekteket (ezek ugyebár a varázslatok).emiatt is hagytam abba nagyon sokat pár óra után.nekem vagy arról szól egy ilyen játék,hogy a karakterem már-már viccesen nagy karddal és pajzszsal mászkál,valami dúrva páncélban,vagy/és pöpec varázslatokat tud.az elsõbe gondolom beleillene az "õrzõ",de ezek a skillek,háááát...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
hogy illik egy ilyen típusú játékba, elf íjász??? nem warcraft és nem gyûrûk ura!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mr Hyde
Fenébe, pedig elf ijász akartam lenni 😊 LegolasHUN névvel szigorúan 😊

AntiHero
csak ember van.

Fehercsoki
Hogy lehet fajt választani?Nekem ott csak ember van és még azon belül 6 kaszt kb.

TBTPumpa
az épp elég! a bétában örültem már a level 9-nek is!

AntiHero
Level 50 a max szint.

ProGabe
uhhh.ez így hirtelen összetettnek és bonyolultnak tûnik,ami persze nem feltétlenül baj 😊
köszi az infót!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]Crassus
sebzéstípus bevitel,szörnytípus kill és tárgytalálás így bannak a sorok ja és a háromszögben a szem pedig csinálj meg egy akármilyen küldit.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
na azokat pont tudom😛 szóval azok mini questek amiket randomra kapsz ha az elõzöt megcsinálod.Annyi a trükkje,hogy 3 féle dolgot kell megcsinálni hozzá,hogy mikor megvan mind a 3-om a kövi mob vagy láda extra lootot dob! majd az egész újra indúl más feladattal.
Vagy speciális sebzéstípussal kell mobot ölnöd/tûz,elektromos,fizikális,spectral stb/,vagy sok kritikus találatot kell bevinned vagy mondjuk 4 melee fegyót kell találnod,vagy 1 mágikus tárgyat stb.stb. mindegyiknek van egy pici ikonja.

[HUN]Crassus
Bár nincs DYE KIT-em,de atom,hogy a különbözõ páncéldarabokat egymáshoz lehet színezni!

ProGabe
ezeket akár én is kérdezhettem volna,az elõzõ hszedet is beleértve 😊

de vannak további kérdéseim is:mik azok a jelek a jobb sarokban?a "mana" mellett,és a jobbgomb gömbje felett

hogyan lehet nyelvet váltani?magyar vagyok,de a pengeharcos és társai,vagy mi egy kicsit kiakaszt 😊

[HUN]Crassus
Õõõ templar-guardiannal kezdtem,de haver miatt újra kezdtem és most marksmannal nyomom! ez a kettõ tetszik a legjobban és most valahogy a marksman még jobban.Mióta egy 7!! modos kék puskával megyek még jobban😊
Én parázom a holnaptól,mert ha a kari amivel most nyomom /bétás/ nem lesz meg az install után eretvágok😊

milyen karit tolsz -.- templart mi

huuu aliug varom mar holnap megveszem enis brrr

anti hero

van itt valaki aki boltba vette meg a cuccost : tesco media markt vagy vmi hasonlo helyre gondoltam,

a kerdesem a kovetkezo lenne, olvastam hogy lesz "magyaritott" valtozat, angol hangggal de magyar szoveggel, na en ezt beszoptam mar Gothic3mal szal a kerdesem az lenne hogy megveheto-e normalis angol valtozat ahol minden szoveg es hang angol ?

anti hero

[HUN]Crassus
ja és mennyi a lesz a max level?
esetleg talentkalkulátor van valahol a neten?
bár jól megfontolva osztogatom a pontjaimat,de úgyis befog csúszni 1-2 baklövés skill ügyileg...van mód "retalentre"?

[HUN]Crassus
Szép lassan rájövök a dolgokra a játékban ,de van még 1-2 homályos folt. Aki jobban képben van eltudja mondani a "shield overload" mit takar pontosan?

Nekem ma esett ez a sisak 😊 lvl 9-en már hordom is. Sajnos a statjai elég gyengék szerintem, de a kinézet miatt hordom 😊
TBTPumpa
érdekes, nekem van egy 2005-ös könyvem a Blizzard-ról, abban mást írtak le!

Davidus

V9ykn8_TZL0

TBTPumpa
a WarCraft sorozathoz nem sok köze van Bill Papának! õ a Blizzard North-nál volt, és a Blizz North csak Diablo-kat készített.. a WarCraft és StarCraft sorozat az eredeti Blizz terméke.. persze vettek benne részt North-os fejlesztõk is, de egyátalán nem az õ játékuk...
meg van a Blizzard Cinematics is... bár õk csak a játékok animációival foglalkoznak.

Na, ezt en is kiprobalom. Regen nagyon vartam, most hogy LotRO-zok, kevesbe. Sokan azt irjak, hogy nem lett olyan jo, mint amilyenek vartak. Hat majd meglatom es ha erdemes online-ba nyomni, akkor lehet meg is veszem.
Van ezugyben valakinek tapasztalata? Hogy letezik-e neten letrehozott es tapont karakter lehetoseg? Mint Diabloban a battle.net-en inditott karik.
Mivel volt Blizzardos tagok keszitettek, nemhiszem, hogy rossz lett, amihez Bill Roper adja a nevet, az tenyleg nem, lasd Warcraft sorozat. 😊

hi emberek ! valaki nemtud olyan leírást ami tartalmazza hogy mien frakciók , kasztok , vannak a jáátékba és hogy meik mire képes stb ?

illetve szerintetek meikkel érdemes kezdeni ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

SD456
Hy all!

Nemsokat tudok errõl a játékról de valaki röviden elmondaná ha nemgond, hogy mirõl szól és milyen maga a játék? (stílus,játékmenet...stb)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

AntiHero
Na meg van az én kis Helloweeni drágaszágom😄
Házi Zombot😛:
(szegény nem szereti ha fotózzák mert mindig elugrált mikor rámentem a kamerával😄 De túljártam az eszén)

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
1 ember 1 lövés😛 level 12-õn 713%-os sebzés krittyónál😛😊

csuszi
hinteket tudja valaki hogy kell kiszedni? kibaszott zavaró

MJ rulz Pink Team The Only One

lol ezt te se gondoltad komolyan
a sacred, dungeon siege, titan quest is diabló klón a középkori témán kívül semmi közös nincs bennük
a HG:L is hasonló csak ez jövõben játszódik ...
nem külsõleg hanem játékmenetbeli hasonlóság ha már így tisztább

shaba23
videó alapján diablo klón? bazz...mit láttál a videóban ami a diablóra hasonlít?
dááájóó lehet multiba ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

AntiHero
Jaja, azon belûl blademaster.

Helloween van😊
Lassan meglesz a Helloween petem összes darabja😊
NA meg jó lenne megtalálni ezt a helloween-es extra sisakot😊:

Davidus
3 rivjú van eddig
2 jó 1 szerint szar
én amit láttam belõle(beta+demo) az alapján jó játék de a D2 mérföldekkel jobb... de ilyen Titan Questekkel simán felér

V9ykn8_TZL0

Mr Hyde
Hát mivel azok csinálták, mint akik a diablót.... amúgy nem clone, hanem diablo 3. (csak más a neve 😊

Sephi
Reviuk alapjan alitolak egy nagy szar lett. Remelem nem igazak a hirek.

Alitolag ures , semmi extre graf es a jatekmenet ismetlodo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kmarha
ja, simán engedi hogy millió ugyanazon cd kulccsal rendelkezõ ember felcsatlakozzon a szerverükre.

Nagyon valószínû

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fehercsoki
Lehet a warezzel is multizni?Akkor nem veszem meg xD

PiszkosFred
Ez egy diablo klon, csak mas kornyezetben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wedge31
Ez király ,birom az olyan warez releasékat amikel multizni is lehet, estére lejön aztán megnézük.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gideon Wieth
sziasztok . Milyen a játék ? mert nekem nem tünt videók alapján másnak mint egy diablo klonnak csak más környezetben

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

TBTPumpa
nincs benne LAN és saját szervert sem lehet csinálni.. legalábbis a PC Guru-n és a GameStar-on ezt írták! <#levele>

Nincs lan.

Fehercsoki
Van benne LAN?Lehet szervert csinálni?

lololol
(Remote) TCP 4306
(Local) TCP 1235
(Local) TCP 1232
(Local) TCP 1233

Oren
Sziasztok,
megkreáltam az accot, csak amikor kapcsolódna a szerverhez multiban, 8-2544 es hibát ír ki figyelmeztetve hogy tûzfalat és a kapcsolatot ellenõrizzem, tûzfal gépemen nincs winfosos ki van kapcsolva egy router található, nos a kérdésem hogy valaki tudja é hogy melyik portot használja a játék hogy azt engedélyezzem?