6461
  • Tatyla
    ott a metróaluljáróban azok már a multi más játékosai vagy npc-k?
  • szunyika
    diablo 2-ben is voltak lárvák, vagy valami ahhoz hasonló bebábozódott micsodák, gondolom valami hasonló dolgok lehetnek ezek is

egy biztos, nem a puszipajtásaink :)
  • STREEX
    4 új kép
    Jó lenne tudni hogy mik ezek a "gubók"
  • ZÓÓÓcsi
    Aha én is ebben bízok...
    Végülis "csak" egy módosított szerverprogit kell írni, amit ha elindítasz, a játék net-es szerverként fogja föl!
    Na jó álmodik a nyomor...
  • Dant0r
    Én amúgy bízom abban hogy az ügyes emberek megoldják a lan-t valahogy:P
  • stevyxix
    az viszont biztos hogy lesznek olyan helyek amit csak elit felhasználók érhetnek el
    Bill bátyónak nagyon tetszik a city of villany update rendzsere meg az hogy 3-6havonta és évente ajándékokat osztogatnak a benne a játékosoknak szoval lehet ilyesmi is lesz
  • stevyxix
    hát elég komolynak ígérkezik ez az elit nem elit dolog ha jól vettem ki a gamespy interjúból lehet hogy + class-t is raknak így be (lehet tévedek nem vágom annyira az englisht)
    viszont azt leszögezték hogy az elit cucc nem feltétlenül jobb hanem "más"(different) szoval játéktechnikailag nem biztos hogy eget veröen nagy lesz a különbség azt is írta hogy sima item lehet erösebb is az elitnél
  • Lazarus
    a WoW, C&C és Flatoutok után bízom benne hogy nekik is sikerül ilyen szinten leoptimalizálni :)

A havidíj pedig bosszantó, LAN-hiány úgyszintén
  • csgj
    elvileg egy 4 éves gépen is menni fog a game... hiszem, ha látom :P De tényleg azt mondják, hogy nagyon jól lesz optimalizálva
  • stevyxix
    igen ugy már más ...
  • ZÓÓÓcsi
    Hát ha lenne otthon net, akkor nem pampognék ennyit a LAN-ról, de mivel nincs - viszont két gép meg össze van kötve - ezért kicsit kiakadtam, hogy nem lesz!
    Mert egy ilyen játékot igazából hálóba jó nyomni...
  • stevyxix
    nincs lan az igaz de tudsz majd servert kreálni és ugy nyomni a haverokkal
    az meg kérdés hogy mennyire lesz szembetünö a különbség
    ami jobban fáj hogy bizonyos helyek csak fizetösöknek lesz elérhetö meg jó esélyel a havi ujdonságok is ...
  • ZÓÓÓcsi
    Fizetős Multi, tehát a LAN kizárva!
    Ha nem fizetek, akkor meg élvezhetetlen?
  • stevyxix
    még ide tartozik hogy bizonyos cuccokal nem kereskedhetnek az elöfizetéssel nem rendelkezök vagyis ha esik neki akkor lesz ha nem akkor nem
  • stevyxix
    lesznek még havi kiegészítések is 1 nagyobb vagy 2 kisebb "update" nyílván nem a szokásos jávításra hanem uj pályarész fegyver stb nah ezek is csak elöfizetöknek lesz elsösorban és lehet hogy már az alapjátékban is lesznek olyan +-ok amik csak elfizetöknek lesz
    így már azért nyílván több azért
    (azért nem írtam le ezt mivel nem emlékeztem hogy csak forumon vagy az interjúbol kiszedett uj infoknál olvastam de mivel a hardwired is ezt írta nyílván az interjúból van)
  • Dant0r
    Én már látatlanban utalnám nekik a pénzt:)
    Ha sok előfizetővel még több tartalmat tudnak belerakni, akkor már megéri.
    Amennyit a diablo 1-2-vel is játszottam.. ha még több actot kaptunk volna, áh.. na én nem sajnálom a havi 10 dodót.
  • haxoror
    Semmi olyat nem látok ebben a listában ami arra motiválna hogy majd előfizessek
  • szunyika
    havi 1800-2000 Ft, de cserébe minden jót megkapunk amit csak lehet
  • stevyxix
    jah hellgategurun még azt írják hogy az ár régiofüggö vagyis 9,95 nem fix hanem a gazdagabb országokra értendö (pl Németország)más országokba különbözhet az ár ázsiát hozták fel példának ahol olcsobb lesz de azért reménykedjünk mi is :)
  • stevyxix
    ez azért kemény :DDD
    http://hellgate.ingame.de/gallery.php?gal=297&img=15590

nemhiszem hogy nem telik neki a fizuból :DDD
  • stevyxix
    nah vannak uj érdekes infok pl elöfizetési díjrol is:
    * Elite account for 9,95 Dollar a month
    * 24/7 telephone / email support
    * no waiting lines for elite members
    * 12 chars, none paying members get only 3
    * elite members can exchange 40 items between your own characters, instead of 20 for non paying
    * more ways of making your char look pretty with a elite account, in otherwords you will notice from their look who is elite member and who isn't
    * VIP-Shuttles to special areas for elite accounts
    * Elite accounts create guilds and guildhalls
  • ZÓÓÓcsi
    Remélem ez csak egy elkésett április 1-jei tréfa!
    Nagyon nem örülnék neki...
  • szunyika
    az eredeti szöveg ITT van
  • Lazarus
    Elég komolytalan interjú, honnan van? :D
  • szunyika
    komolyan;

As of April 28, 2007…
    There will be no LAN play in Hellgate: London.

Why?
    It’s a security risk. We have closed servers. We don’t want other people learning how to circumvent our laser grid of defenses. We don’t want other people running their own fake HG:L servers and ripping people off.

Why does it suck and why is it good?
    No LAN doesn’t suck at all. I know, I’m supposed to say things like that. It’s somewhere in my job description. But when you really think about it… Who the fuck cares? LAN was great when we didn’t have broadband. It’s also awesome if you’re willing to lug your stupid computer around all over the place. But HG:L runs on closed servers and we have free online multiplayer that’s every bit as robust as Diablo II. So why even bother with LAN?
  • ZÓÓÓcsi
    Mi???
    Ne viccejjé!!
  • szunyika
    nem lesz benne LAN
  • Lazarus
    Amint lehetőség adódik a kipróbálásra lesz elég ember szvsz
  • stevyxix
    hát velem nem sokra mennétek gépügyileg és idegennylevböl se vagyok toppon
    max foghatnék 1 szótárt és kapnátok valami féléppkézláb szöveget :D
  • szunyika
    A "fun" oldal köszöni szépen jól van, viszont mivel eddig "csak" olyan segítők jelentkeztek akik angol (vagy német) nyelvtudással hadilábon állnak, ezért még információk nem találhatók az oldalon, pedig volna mit felrakni. Lehet nem is volna igény egy ilyen oldalra ? Szerintem ahhoz túl nagy nevek (szinte már istenek) dolgoznak rajta hogy egy bugos, gagyi, uncsi játék szülessen...

Továbbra is fenntartom, hogy aki szeretne résztvenni a legnagyobb magyar Hellgate London oldal létrehozásában, az dobjon egy mailt nekem ([email protected]), vagy dumáljuk meg MSNen ([email protected]).

( általában ez szokott lenni az első kérdés, ezért leírom; nem kell semmilyen pénzbeli hozzájárulás az oldal fenntartásához, mindent én állok! )
  • stevyxix
    amugy mellesleg mivan a fun oldallal?(hellgatelondon.hu)
  • stevyxix
    áh hivatalos egyenlöre a 2007 nyara szoval remélhetöleg nem húzódik tovább
    bár eredetileg 2006-ban jelent volna meg ...
  • Davidus
    ja lehet hogy mégis szeptember lesz belőle
  • stevyxix
    hát fennvan az interjú de én nem találtam megjelenési dátumot söt az eddigi időpontot is törölték ...
  • Dant0r
    Én nem hallottam ilyesmiről;
    de ha nem is pont 3 nehézségi fok lesz, biztos vagyok benne hogy 1000x újrajátszható lesz :)

Remélem olyasmi quest-rendszert raknak bele, mint ami a Diablo 1-ben volt.
    Vagyis nem érhető el egy játékon belül az összes quest (pl. asszem a butcher, poisoned water supply és leoric közül 2-t választott ki a program)
  • ZÓÓÓcsi
    A játékban lesz normal,nightmare és hell fokozat, mint a Diablo-ban?
  • Davidus
    pénteken lesz Bill Roper interjú. remélhetőleg abban kinyögik a megjelenési dátumot
  • stevyxix
    nme tudom ki hogy figyelte a megjelenés idöpontját leg több helyen 2007Q2 vagy 2007 nyár szerepel de az 1up 2007.06.15-öt írt tudtommal az eddig elöirányzott megjelenés 2007.06.30 volt lehet hogy elörehozták? (bízok benne) :)
  • Davidus
    kb az összes nagy Diablos név ott figyel a Hellgate teamben:P
  • Davidus
    kis memória meg egy új videokártya nem ártana... de biztos eliondul:P