Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kibaszott migrénem van nem linkelek sry isohunt.com keress rá sry
MJ rulz Pink Team The Only One
Hát ez az, mikorra? :/ Már több ezren feltehették volna a netre sima másolt verzióban...
Nos belekukkantottam az online játékba, és jó hír hogy a játék sebessége drasztikusan nõtt a bétához képest. Teljesen le van magyarítva minden szöveg, tárgy, képesség. A minõségét késõbbmég meglátjuk de a kezdés abszolút pozitív😊
Esetleg az lehet probléma hogy a account nevem ugyanaz mint a beta-ba volt?
Ez lehet nem ide való Warez mikorra várható.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Nálam is van router, viszont windows (vista) tûzfal ki van kapcsolva, routerbe meg nem állítottam semmit.
Ok, most olvasom, hogy "Subscriptions are temporarily unavailable". Akkor késõbb 😊
Na felraktam a játékot, de nem indul ,upload report server hiábt ír.
Amúgy rutert használok, a windowsos tûzfalba engedélyezve van a játék, segítsen valaki.
Amúgy rutert használok, a windowsos tûzfalba engedélyezve van a játék, segítsen valaki.
Azért az szívás, hogy Eu oldalon nincs fórum, és Subscribe se mûködik, Us oldalon meg nem tudok belépni accommal, pedig ott lenne fórum... Pedig nyomnék egy elõfizetést is, de ha nem hagynak akkor nemtudom hogy...
hellgate magyar portál
Próbáld meg itt is.
Próbáld meg itt is.
Kecskeméti 576-ba tuti van. 576 kecskemét, nyitvatartás és teló
De ha érdekel kérdezd meg.
De ha érdekel kérdezd meg.
sziasztok uj vagyok a csapatban tudnátok segiteni nekem, megvettem a hellgate londont eredetibe ez az 1-sö játékom neten és azt szeretném tudni hogyan tudok magyar srácokkal játszani, mert a szerverek amiket kiadd azon 1 magyart-se találok elöre is köszönöm mindenkinek aki segit.
Magyar a felirat és kézikönyv, a hang angol. (Átvezetõ videókban talán lehet felratozni. De ezt nem tudom csak megérzés.)
Halika!
Valaki megvette már?Ha igen nem véletlennül Kecskemét környékén?Mert akkor elárulhatná hogy hol!<#worship>#worship>
Valaki megvette már?Ha igen nem véletlennül Kecskemét környékén?Mert akkor elárulhatná hogy hol!<#worship>#worship>
meleg😛 bakker akkor megyek megveszem 3 példányban.. pedig reménykedtem hogy nem fog kelleni😊 Magyar nyelv van benne legalább?😊
sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy lesz benne LAN lehetõség, vagy csak online? Aki megvette irjon légyszi😊
neked csak a hozzászólásodban lévõ nem-teljes bizonyosságot tükrözõ "vagy mi" miatt írtam😄
délután gyövök én is a multiba addigra megveszem kiváncsi vok milyen a gém.... meg a dx10 re is valyon milyen a graf majd jönneka shotok csá addig is!
Gépem ati X1900 4200
Frissítés után már csak Sydonait mutatja ugyhogy oda megyek 😊
Most 2 EU szervert mutat: Sydonai, Tantorus. Én most Tantorusra megyek, ha vki jönne multizni szóljon 😊
hát igen, amit ezen játék megjelenésével csináltak, az egy csoda! 😊 Nagyon tetszik! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Végeztem a kézikönyv elolvasásával 😊 Thx AntiHero! Látom már mindenhol lehet kapni a játékot kishazánkban. Késõ délután megyek és megveszem a példányomat. Nem semmi az embermennyiség a kézikönyv végén. És baromira örülök, hogy magyar nyelven élvezhetem leendõ kedvenc játékomat. Annak meg külön, hogy végre mi is akkor kapjuk kézhez, mint a külföldön élõk és akkor, amikor a warez még sehol sincsen. Ez azért nem mindennapi.
Meghozták!! 😊
The regular and collector's edition boxes are hitting store shelves. Games have been arriving in mailboxes across the world. Hellgate: London is digitally streaming across the Internet onto computers of eager gamers. And our servers are up and the battle to save London is officially underway
Bill Roper
Bill Roper
Másfél 2 óra múlva hozzák, kíváncsi vagyok én is hogy single mellett megy-e a multi is...
EA supportos srác szerint európai megjelenés november 2.-a!/most beszéltem velük telefonon/ Mondjuk qrvára nemértem akkor miért mondtak worldwide release-t a mai napra😞
Aki boltban megvette az mit tud kezdeni a játékkal? single megy csak? vagy a multi is?
Aki boltban megvette az mit tud kezdeni a játékkal? single megy csak? vagy a multi is?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nekem miért írod?😊 bétázni már nem akarok. nekem a fullos game kell😊
😊 thx Az jó akkor sokszor újra lehet játszani bár engem a cabalist 1általán nem vonz, soha nem jöttek be az ilyen kasztok valahogy nem fexik nekem hogy varázsolni->varázsolni->ütni->életet tölteni->varázsolni 1 meghalt maradt 36, inkább vmi jó masszív kard ahányat ütök annyi halál. Szinte biztos hogy templomos leszek. Esetleg h elég könnyû hunterrel is megpróbálkozom a templomos után 😄
Tõccsed a betát és játsz azzal. Az ottani karik megmaradnak, ha az acchoz beírod a kódot.
csuszi, peter01: 3 frakció van (hunter cabalist templar) ezeken belül 2-2 kaszt.
Lesz majd 3/6 hónap múlva +1 minden frakcióhoz.
csuszi, peter01: 3 frakció van (hunter cabalist templar) ezeken belül 2-2 kaszt.
Lesz majd 3/6 hónap múlva +1 minden frakcióhoz.
A bétába milyen kasztok voltak? Én már teljesen meg vagyok zavarodva lesz 3 frakció cabalist, templest, hunter, na most ezeken belül leszenk kasztok vagy nem?
és nemtom miért sírsz vagy s a szád vagy mittomén😄 amikor ez nekünk jó, vedd hawaiiról a gammát oszt csõ. én is azt teszem, én lenni amerikáner hawaii lakos debrecenbõ
Más: tegnap megvettem online a gamet,hogy ma ne kelljen elautóznom a fél napomat a dugóban a játékért faszán le is jött tegnap azt írta a download manager release ma 5-kor lesz.Felkeltem 6 -kor erre mit látok?még 13 hrs a release-ig....na most ezt nem értem! Ha worldwide release ma van akkor miért kerülök hátrányba azokkal szemben akik majd csak most fogják megvenni a játékot? miközben elméletileg már kijött a játék!
VAlaki ötlet? esetleg hasonló szituáció?
VAlaki ötlet? esetleg hasonló szituáció?
nemgyengén sértheti az amcsikat,hogy szar a dollár ,így akarnak kibaszni az EU-val,hogy kategórikusan 1:1 nek veszik a dollár vs eurót!:S😞
Hali, kis "magyarcsóró" mentalitás következik.
Ugye Bill mondta, hogy ugyanaz az account mûködik US és EU szervereken is.
Namost eu.hellgatelondon.com-on a subscription 10 eurót kér, az us oldalon meg 10 dollárt.
Ha én azt mondom h indiában élek (ugye ott nincs VAT), és az us oldalon fizetek elõ, akkor ~1800ft-ért kapom az elõfizut ~2500ft helyett.
Ez azért hosszú távon egész sok. 😊
Ugye Bill mondta, hogy ugyanaz az account mûködik US és EU szervereken is.
Namost eu.hellgatelondon.com-on a subscription 10 eurót kér, az us oldalon meg 10 dollárt.
Ha én azt mondom h indiában élek (ugye ott nincs VAT), és az us oldalon fizetek elõ, akkor ~1800ft-ért kapom az elõfizut ~2500ft helyett.
Ez azért hosszú távon egész sok. 😊
hmm azt hogy?
We’re aware that some retailers have started selling Hellgate: London a day early. While the game had shipped to stores, they were not supposed to start selling copies until Wednesday, October 31st. This means that while some people have been able to get their hands on the game a day early, they aren’t able to get onto the multiplayer servers. This is because we are not starting service until Halloween. We apologize for any inconvenience and frustration that has been caused trigger-happy stores. When the servers go live, we’ll make sure to post a notice on www.hellgatelondon.com and www.flagshipstudios.com so that there is no confusion.
Thanks for your support of the game and we’ll see you online very soon!
We’re aware that some retailers have started selling Hellgate: London a day early. While the game had shipped to stores, they were not supposed to start selling copies until Wednesday, October 31st. This means that while some people have been able to get their hands on the game a day early, they aren’t able to get onto the multiplayer servers. This is because we are not starting service until Halloween. We apologize for any inconvenience and frustration that has been caused trigger-happy stores. When the servers go live, we’ll make sure to post a notice on www.hellgatelondon.com and www.flagshipstudios.com so that there is no confusion.
Thanks for your support of the game and we’ll see you online very soon!
Értem, ma mindenképpen utánajárok a dolognak. És köszi.
nah elöbbi kérdésre az a válasz hogy azért nem tudtál vissza menni a hentelõ helyre mert kétféle pORTAl van van a sima PRD personal relocation device ez a diobol megismert portal vissza tudsz menni vele a hent helyre
és van a másik ami csak a város fele csinál "féregjáratot" ami nagyon hasznos pl végig hentelsz mindent elérsz a pálya végéig de visszakutyagolni több óra ugyh csak benyomod ezt és máris ott vagy a városban állomáson kinek hogy tetszik
és van a másik ami csak a város fele csinál "féregjáratot" ami nagyon hasznos pl végig hentelsz mindent elérsz a pálya végéig de visszakutyagolni több óra ugyh csak benyomod ezt és máris ott vagy a városban állomáson kinek hogy tetszik
www.818clan.eu
Jelentem megy az EU szerver is😊
Nézzétek csak mit dobtam össze a népnek:
Egy Hellgate-es userbart.Használjátok egészséggel(ha tetszik)!
Egy Hellgate-es userbart.Használjátok egészséggel(ha tetszik)!