22
Motorola a925
-
#22 Hellósztok
A tesóm egy ilyen mobilt kapot csak nem volt hozzá magyar menü.
Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehetne letölteni ? -
DirectoR #21 En nem hinnem hogy a gps nek barmi koze lenne a szolgaltatohoz.:(
Ha veszel 1 pda - t ahoz sem kell elofizetni barmire is hogy mukodjon a gps....szal nem tom!
Most te melyik szogaltatonal vagy? Milyen pontossagu a gps -ed? -
#20 Én egyszer majdnem elcseréltem egy ilyenre a 9210i-met, pont a GPS miatt, de pampogott a srác össze-vissza, hogy a vodánál nem működik, de a Pannonnál lehet, de csak ha van szerződésük az Irridiummal, szóval az egész komolytalan volt, inkább vettem a 9210i-mhez egy GPS modult, és most attól vagyok oda. -
#19 Nézted má a telogyártok honlapján valamelyiken csak ott vannnak a beállitások ! -
DirectoR #18 Senkinek nincs ilyen telcsije?.:)
Pedig eleg jonak tunik...
Jo lett volna talalni progikat is ra, meg segithettetek volna beallitani a GPS t.:(
-
DirectoR #17 Ez szerintem teged is minosit.::) -
DirectoR #16 Botond 1 dolog vigasztal: leoltod a forumot de azt nem vetted eszre hogy lama modjara elbaltaztam a nevet a telcsinek.::):):):) -
#15 köszi -
DirectoR #14 Gondoltam van rajtam kivul olyan ember akinek van(lesz), vagy esetleg szandekaban all vetelezni.:) -
DirectoR #13 Adok 1 linket olvasd L! Szerintem nagyon kircsi...
http://telcom.uw.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=9
Csak van 1 par dolog amit en sem tok rola es azert csinaltam a forumot...austriaban a keszulek osszesen 70euro
A Drei nevu telefontarsasag most akciozta be es a baratom faterja hoz nekem 1et!
-
#12 micsoda?mobilos topik átlépte a bűvős 10kommentes álom határt?pezsgőt mindenkinek :-D -
#11 szóval milyen teló is ez ? gondolkodom egy újon, csak nemtom milyen legyen -
#10 csak egy betű, és gondolom véletlen, mindenkivel előfordul :)
van aki direkt csinálja, nekik annyira futja a redukált intelligencia hányadosukból .. :) -
DirectoR #9 Ezt a szarvashibat.:) -
#8 np :)
ha egy moderátor errejár, biztos kijavítja :) -
DirectoR #7 Nem lehet valahogy megvaltoztatni a forum nevet?.:) Sgitsetek maaa.:) -
DirectoR #6 Jovan na elbasztam!.:)
Legkozelebb jobban vigyazok.:)
De azert irhatnatok ha tudtok valamit.:) -
#5 elbasztad -
cyrus #4 tucok vigyáz mer rendes :D -
#3 Ne vegyél olyat, hamisítvány ! :D -
cyrus #2 mondjuk inkább Motorola :D -
DirectoR #1 Sziasztok!
Remélem sokat fogunk tudni egymásnak segíteni a telóval kapcsolatban ( mert én sajna segítségre szorulok!! )
Amennyiben valakinek bármilyen tapasztalata lenne erröl a mobilrol, szeretném ha megosztaná velem/velünk, mert segítene eldönteni, hogy érdemes-e megvasarolni a telcsit!