Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daf xf

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

kis krisztian
Te nem akarok kötekedni, de a Hungarocamion waberers Révész meg a volántefu az egy cég! ezért azon az oldalon Nem értem a szavazás lényegét!

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

daf xf

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

DEXTER92
Jöttem haza, láttam egy "állat" kamiont...érted..gondoltam is rád 😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

daf xf

http://gportal.hu/portal/hungarocamion/
DEXTER92
Ott a helyed 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

hohóóó most mondta a rádió, hogy ma éjjel egy nehéz szálítmány megy Csepelen a 0-ástól a petróleum kikötõig. Pontban 24.00-kor indulnak!
Csak mondom ha valaki Csepeli vagy környéki kimehetne kényképezni? 😊
És igyen anyira nem gondolom komolyan! 😊

Web: http://www.tir.extra.hu

kis krisztian
Az enyim is 18éveskorában kezdet soförködni 25évesen meg nemzetközizni.
most 58éves volt Juliusban

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Hát 18 éves kora óta vezet hivatásodan, és most 38 éves, csak 20 év 😄.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

RaST
Hehe 😄 Akkor apád még fiatal 😄
11 éve kezdte a szakmát ? Fater aszonygya hogy .. 😄
30 éve ha jól számolom 😄

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Truck Driver001
"mindig a pótkocsit akartam hozzá akasztani"...b+ ezen mekorát röhögtem😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (nem rossz értelembe)

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hát azért én mindig megismertem aput, mondjuk õ akkor kezdte a dolgokat mikot elsõs voltam általánosban. Addig a helyi tejüzemben volt söfõr. Atya ég mekkora élmény volt mikor a kis kék hûtõs ifával szaggatunk Pestre! Meg mikor eltudtam menni vele mikor meghozta az elsõ kis mercit, akkor ültem elõször nyugati gépben. Ja és a bogis dafot el is felejtettem, a régi 95-ös, mindig a pótkocsit akartam hozzá akasztani 😄. Azok még szépidõk voltak, csak az a baj hogy ott van a feltételes mód. Akkoriban még én is minden áron sofõr akartam lenni, hát igen a gyerekek bizonyos dolgokat máshogy fognak fel, és ahogy nõnek fel egyre jobban rájönek hogy a dolgok sajnos nem úgy vannak ahogy azt régen elképzelte. Vissza akarok menni 6 évesnek 😞.

Szerintem ezt Juhász Bácsi, jobban tudja. Öreg róka már õ is a szakmában csak tudja hogy mi, jó a cége részére. Ha az lenne amit te mondasz akkor biztos nem akarna annyira csatlakozni hozzá!

Elnézést, kicsit késõ volt már akkor 😄

RaST
Ez a hátránya, ha valaki külföldi cégnél vállal munkát. Bár nálunk sem fényes a helyzet. Fater mikor belejön 12-13e. km-eket ment, volt, hogy csak annyit volt itthon, hogy beugrott kajáért, és már ment is. Mindezt hütössel még durvább lett volna. Ugyanis bátyó meg hütössel ment eddig. És õ 18e. km-eket. Ez mégdurvább .. Sajnos ez van nálunk. Sok meló, kevés kess ; //

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

kis krisztian
Bocsi tegnap bealudtam kicsit😊
Igen tom miröl beszélsz.
Nekem pont ezért váltak szét! Alig volt itthon az Öregem és ezt nem naon birta a muti😞
Nekem is elég szar volt, h. csak 2-3 havonta láttam õt😞 akkor is csak pár napra. olyankor az ember nem tud ugy oda ugrani az ölébe h. szia de szeretlek!
Volt olyan még az elején h. szoltam a Muternak h. keres egy bácsi! akkor mondta a Muter h. õ nem egy bácsi hanem az Apukám😞

Magnumrolcsi

kis krisztian
Mb! Én nem a Hungarocamion-T irtam ha nem a HUNCARGO

Magnumrolcsi
Ott más helyzet van? Lehet van állandó munka de azért +nem kapsz semmit csak annyit, hogy fent tartsd a gépparkot meg éhen ne halljon a család.

El kell menni alválalkozonak! Dhl-hez menek fatrék is nemsoká!

Magnumrolcsi
kis cég = 2-3 kamion + nem tudom mekkora hitel, hogy fedezd a költségeid amíg beindul az üzlet. Meg arra is várhatsz még fizet a cég a leszállított árura.
Ilyen világban már semmise 1000% sajna.!

Kb. 20 milkából összelehetne hozni egy kis céget. De csak úgy hogyha 1000%-os fuvarjaid vannak.

Magnumrolcsi
Akit érdekel a kamionozás háttere akkor érdemes olvasgatni.

Magnumrolcsi
<#vigyor4>

Okos dolgok vannak leírva! Ha céget akar csinálni az ember akkor érdemes elolvasni. Papíron már vagy 2-öt összehoztunk Gerobbal 😄.

A vizelet felfogása, mert veszéles anyagnak minõsül. Vezesük a tankba! 😄 A szem a merci oldotta meg az euro5-ös motorkat, karbamid befecskendezéssel ( a vizeletben megtalálható ).

Magnumrolcsi
Itt lehet olvasgatni akit tényleg érdekel a dolog.

Magnumrolcsi
ellátás, levegõztetés, megfelelõ hõmérséklet, árnyékolás..(tudom kevés)
Majd még keresek vmi infót.

A két héttel ezelött Hegyeshalmon is 9 km-es sort csinált a k.cs.g magyar határõr, huzták lefele, jó kis euroval a nem Eu tagállamok kocsiait 😄.

Ma már nem, régen te voltál a nagymenõ ha a Hc-nél dolgoztál. Akkoriban az volt az elit, manapság meg mindenkit felvesznek! Az se baj ha nincs jogsid, õk fizetik azt is, csak utánna maradj egy pár évet rabszolgának. Tiszta jó üzelt.

Ma már a legtöbb helyen betartatják a dolgokat, és még a szabályok betartásával is lehet pörögni, mit gondolsz fater mit csinál ?

Ahogy mondod, de kell is pörögni ha megakarsz élni, minden egyre drágább! Csak az a baj hogy egy valamit nem tud megvenni az ember pénzen, és az pedig a családja szeretete, valamint az ahogy látja felnõni a gyerekeit. Sajnos mi is ebbe a csapdába estünk apuékkal! Szinte nélküle nöttünk fel. Tudom neked elváltak szüleid ugyhogy gondolom érted hogy mirõl beszéltek. Szeretném én is csinálni majd egy kicsit, mert az álmaim kivitelezéséhez szükség lesz a pénzre, de amint gyerekem lesz, kiszállok a mókuskerékbõl.

kis krisztian
Állitolag a Huncargo-nál is Havi 300.0000 plusz 50Euro ha hétvégén kinragadsz.
Állitolag nem tom ezt mondták.
Meg hogy elég nehézz oda bekerülni.
Nagyon megnézzik kit vesznek oda.

kis krisztian
Sok-sok Köszi!!!

Épp hogy a nagycégek fizetnek rendesen. Fater veszélt Gartneres öreg rókákkal, havi 300000 Ft-re vannak bejelentve. Azért nem mindegy.

Etetés nincs! A többinek majd utánna nézek!

kis krisztian
Azt Yo sokat és jó mélyen!!!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Magnumrolcsi
<#mf1>nekik.

kis krisztian
Nem csak azt monta a Schenkeres hogy mi magyarok majd meg kapjuk a rakományt hissz itt lakunk a szomszédba. oda rendelt Hétfö reggel 6ra és Péntek délután 4kor pakoltak meg😞

Magnumrolcsi
Mert? Megkülönböztetés van vagy mi? Vagy mert akkor még nem voltunk EU. tagok?

kis krisztian
3Hét. Ebböl 4napot álltunk osztrákba mert magyarok voltunk😞

daf xf
Hát tom nekem mondod?
Fater hûtõzik õ is egy hónapban 6x jön haza
és olyan havi 15ezer kilómétert mennek!

Magnumrolcsi
<#wow1>
Mennyi idõ alatt?

kis krisztian
A Fateréknál is nagy a Hajtás. ott is mennek mint a Meszes. soha nincs itthon. 6honaponta szokot csak haza jönni, de már a 3.ik nap csörög a fönöke mikor megy vissza?

kis krisztian
A spanommat addig a Révész (Ravasz) Haza sem hivta amig nem csinált 10.000-12.000km-

daf xf
én tok olyan céget ahol kötelezõen megszabják hogy kikell venni a pihenõidõt!
de a legtöbb cégnél sajnos hajtani kell!
Mert ott az a lényeg hogy az áru idõben odaérjen a megadott helyre!

Magnumrolcsi
Úgyvan.